Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם עסקינן בבורגריות,

BBB - בורגר דיי בינוני בטעמו, אף פעם לא נפלתי מהבורגרים שלהם, הצ'יקן בורגר בכלל לא אמור להיות בורגר, הרי זה חתיכות של עוף על לחמניית בורגר.

אגאדיר - הייתי שמה אולי 4 פעמים, בכל הפעמים שהייתי התאכזבתי, הן מבחינת השירות הגרוע והן מבחינת האוכל(בינוני לא יותר מזה). האווירה בסניפים דיי שכונה.

מיטבול - הייתי שמה אתמול, הבורגר שלהם אחלה, החברה הייתה מבסוטה מהמניפת אנטריקוט.

בלאק - כמו שצויין כאן, בהתחלה הייתה רמה, עד שאט אט הרמה ירדה פלאים, לא סתם הסניפים שלהם ריקים, חוסר פרופורציה בין האיכות למחיר (לרעת המחיר).

מוזס - פעם אחת הייתי שמה, האוכל שלהם טעים אך אני לא חוזר בגלל המחירים הגבוהים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם עסקינן בבורגריות,

חייב לציין לטובה את שירות הלקוחות של מוזס בהזמנות. כשהתברר שהם שכחו בהזמנה שלי את השתייה, תוך עשר דקות צלצל אצלי בדלת שליח נוסף עם שתייה וקינוח טעים. בסוף התברר שהם שמו את השתייה בתא צדדי בתיק שהם הביאו להזמנה, ולא ראינו את זה.. הזמנתי מהם המון ואף פעם לא התאכזבתי.

פורסם

מסכים. בגלל זה אני לקוח קבוע שלהם בלייט נייט :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איך הדיקסי באמת? אני הבנתי שההמבורגר לא משהו והמחירים בשמיים.

מסעדה שכן אפשר להמליץ עליה היא "אלברט" באזור (על כביש רמלה ת"א 44). יש להם בשרים ברמה טובה, במחירים נוחים ובכמויות טובות. סה"כ מסעדה לא ידועה במיוחד שעושה טוב את מה שהיא עושה.

לגבי ההמבורגרים. מידת העשיה היא גורם חשוב, בBBB למשל אני מזמין Medium rare אחרת כל הטעמים של ההמבורגר נעלמים.

במיטבול אני מזמין מדיום כי RARE הוא כבר נא מדי ואין שום טעם חדש לגלות במידת עשיה כזאת, שלא כמו בBBB.

אגב, בסמטה שביניהם יש מסעדה - פאב כזאת שנקראת The pirate bar. יש להם מנות נדיבות, המבורגר משביע רצון (לא מעולה, אבל טוב מאוד) ובמחיר משתלם (:

בנוסף 50 סוגי בירות.. מקום די אדיר מבחינה קולינרית.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מסעדה שכן אפשר להמליץ עליה היא "אלברט" באזור (על כביש רמלה ת"א 44).

האסאדו שלהם זו אחת ממנות הבשר בפיתה הכי טובות מתחת ל-30 ש"ח. כל פעם שאני באיזור אני נהיה רעב באופן מפתיע...

BBB - לא מבין מה מצאתם בהם. אכלתי שם פעמיים, פעם אחת במשלוח (היה רע) ואח"כ במסעדה עצמה (היה רע). המבורגר סתמי לגמרי עם טעם תעשייתי חזק. אולי זו בעיה מקומית של הסניף (שתי הפעמים סניף יגאל אלון ת"א), אבל בשביל שאנסה שוב או סניף נוסף אצטרך תמריץ חזק יותר אפילו מארוחה בחינם.

לגבי סטייק טוב - הפסקתי לשלם למסעדות עבורו. אין כמו לקנות בשר משובח ולהכין בבית (או לתת לחבר טוב שבאמת יודע מה הוא עושה על המנגל). אם אני כבר מוציא כסף על מסעדה טובה אני מחפש יצירתיות וטעמים שיהיה לי הרבה יותר קשה לשחזר בבית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בשביל להכין סטייק טוב, צריך להתעסק בבית עם הסטייק עצמו ולא תמיד בא לך.

חוצמזה, לא תמיד הולכים למסעדה בגלל האוכל, אלא בגלל האווירה וגם בירה טובה מהחבית :)

מבחינתי, הערך המוסף של מסעדה - שיש להם בירות חיטה מהחבית, ווינשטפאן, פאולנר וכו'.

פורסם

להתעסק עם סטייק? מה יש להתעסק פה?

הדבר היחיד שקובע את טעם הסטייק הוא אמינות הקצב.

אני מתקשה לחשוב על איזה שהוא מזון אחר שדורש כ"כ מעט התעסקות לאחר קנייה.

לגבי בירות חיטה טריות - זאת אכן נקודה טובה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ההמבורגר בדיקסי מצויין, עם תוספת אמנטל ובייקון בכלל זה משתבח :)

אגב המבורגרים, אני אישית מאוד אהבתי את אגאדיר לפחות עד לפני שנה שנתיים מאז לא יצא לי לבקר..

פורסם

אני אהבתי את המבורג ברחובות , היה טעים.

אתם מחפשים בשרים שגם תראה טוב?

לפי דעתי לא לפי מראה אלא לפי טעם, שיפודי פינת השלושה לא חייב סטייק אבל האוכל סביר.

אם תהיה מוכן ללכת לאזור אז עזרא ובניו זול והכי טעים מבחינת שיפודים וצ'יפס.

תגיד לי , אתה נורמלי שאתה בכלל ממליץ לו על זה? אני מניח שהוא שואל בשביל ללכת עם החברה\אישה , אני מבין שהעיצוב של המקום זה לא דיל ברייקר , אבל עזרא ובניו נראה כמו חדר אוכל לא של בסיס , של כלא 4 , תוסיף לזה בשר בינוני , מנגלים פתוחים עם העשן בכל ה"מטבח" הפתוח , גברים גדולים ומזיעים מהחום עומדים ומול הפנים שלך מכינים בשר , שאתה לא יכול לדעת אם הבשר מוציא נוזלים או שהם מזיעים עליו , 2 מזגני קיר שמכסים רבע חדר אוכל , יש סלט מלפפונים , חומוס , שמן עם טיפה צ'יפס , וזה הכל בערך ,

אזור זה המוצא הכי אחרון , ואני אלך עם חברה שלי לשווארמה או פלאפל לפני שאקח אותה לאזור.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
להתעסק עם סטייק? מה יש להתעסק פה?

אני מתקשה לחשוב על איזה שהוא מזון אחר שדורש כ"כ מעט התעסקות לאחר קנייה.

כזכור לי בפעם האחרונה שהכנתי, להכין סטייק טוב צריך להוציא אותו שעה לפני ההכנה מהמקרר כדי שיתחמם לטמפ' הסביבה, לאחר מכן להבריש אותו בשמן/חמאה - על מנת לשמר את החום של הסטייק (טכניקה שקראתי עליה, אני משתמש בשמן קוקוס), בו בזמן לתבלן עם פלפל ואז כמובן לעמוד עם סטופר כדי להגיע למידת עשיה הרצויה. עוד גם אני הוספתי טיפה יין אדום כדי להוציא את השאריות שנדבקו במחבט סטייקים (שוב טכניקה שקראתי עליה)

נוצר מצב שמי שמכין, מגיש ישר את האוכל לסועדים ואז רק לבסוף הוא יושב לאכול, מבחינתי זה מטריח ופוגם קצת באווירה.

הקצב יכול להכין לך את הפרוסות של הסטייקים, לא יותר מזה, יש עוד כאלו שמיישנים אותו במקרר, לי לא הייתה את הסבלנות הזאת.

פורסם

כן ולא. איכות הבשר חשובה מאוד, אבל לא פחות חשוב שיהיה מישהו שמבין מהעניין שמכין אותו.

בנוגע להכנה, היא מאוד פשוטה. ואם קונים פלטה כזו - ששכחתי את שמה - שניתן לשים בתוכה גחלים, הסטייקים נשארים חמים וטעימים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בדיוק נזכרתי שבשישי האחרון החלו אצלי בעבודה דיבורים על בשר יען ועל כך שטעמו דומה לאנטריקוט.

מישהו יודע היכן משיגים והאם מומלץ?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

החוות יענים היחידה שאני מכיר זה של ההורים של מישהי ששירתה איתי בצבא , החווה ליד צאלים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
כזכור לי בפעם האחרונה שהכנתי, להכין סטייק טוב צריך להוציא אותו שעה לפני ההכנה מהמקרר כדי שיתחמם לטמפ' הסביבה1, לאחר מכן להבריש אותו בשמן/חמאה - על מנת לשמר את החום של הסטייק (טכניקה שקראתי עליה, אני משתמש בשמן קוקוס)2, בו בזמן לתבלן עם פלפל ואז כמובן לעמוד עם סטופר כדי להגיע למידת עשיה הרצויה3. עוד גם אני הוספתי טיפה יין אדום כדי להוציא את השאריות שנדבקו במחבט סטייקים (שוב טכניקה שקראתי עליה)

נוצר מצב שמי שמכין, מגיש ישר את האוכל לסועדים ואז רק לבסוף הוא יושב לאכול, מבחינתי זה מטריח ופוגם קצת באווירה.

הקצב יכול להכין לך את הפרוסות של הסטייקים, לא יותר מזה, יש עוד כאלו שמיישנים אותו במקרר, לי לא הייתה את הסבלנות הזאת.

1) כן, אבל גם חמש דקות מספיק בקרב הגריל.

2) לא משנה מה מוברש הגריל או הסטייק. חמה זה הרעה החולה של מדינת ישראל והגריל. סטייק טוב, עסיסי ומיושן לא צריך חמאה, היא פוגעת בטעם הבסיסי של הבשר

3)חוק לצליית בשר - ללא טיימר/סטופר או מדחום בשר

אחרון חביב, הדרך להגשת בשר מושלמת -לטעמי- היא פשוטה. מביאים את מכלול הבשרים לM, ובינתיים מניחים אותם על איזור ללא גחלים או להבה עובדת לשמור על חום אך למנוע בישול נוסף, אני ממלית לכל מכר שלי לרכוש בזול פלנצ'ה עם משטח עץ שאותה יש לחמם מראש או על גז או על בתנור גריל לוהט.

הפלטה יוצאת אחרונה כאשר הסטייקים מוגשים על מיכל קרמי לא מכוסה אשר שומר חום (עדיף עם רשת למניעת ספיגת נוזלים של הסטייקים בתחתית הארוחה. רגע שהנחת את הפלנצ'ה כל מי שרוצה יותר מM מוזמן לצרוב נתחים מהסטייק על הפלמ'ה, דבר שישאיר נתחים יותר עסיסיים ו ימנע התייבשות וגלל החום העודף של הגריל.

נ.ב

למי שמתעניין בבשרים באמת, ישנה תכנית שנראת primalgril' , חשבתי שאני יודע הרבה, עכשיו אני יודע שיש לי עוד הרבה ללמוד.

בקשר למסעדות בשרים הטפתי את "משנתי" לא פעם פה בפורום, וההמבורגר הכי טוב בעיר היום הוא ללא ספק וולףנייטס. אחריו אגאדיר אחריו בלק בסינמה סיטי רמת השרון ויס פלנט ראשון.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...