Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאהלן לכולם,ערב צח.

יש לי בעיה כזאת ברכב של אבא תכלס,מיצובישי לנסר (נראה לי שנתון 2004)

אתמול איכשהו הצלחתי לגמור את המצבר (לא בטוח איך עשיתי את זה,סה"כ עמדתי בחניה רבע שעה עם מוזיקה פתוחה,לא פעם ראשונה שעשיתי את זה ...ואללה מוזר) ,והנענו בכבלים את הרכב.אחרי המקרה הזה,שמתי לב שפתאום נהיה הרבה יותר קשה לסובב את ההגה.

מה קורה ,והאם ניתן לסדר את זה לבד בלי מוסך ? ואם צריך מוסך,יש אפשרות שמישהו יכול להמליץ על מוסך בלי קומבינות עלי באזור חיפה ? (אני לומד בטכניון,לא מכיר בדיוק איזה מוסכים יש ואיפה).

תודה מראש לכל העונים :-D

פורסם

מה מצב המצבר ? הרכב מניע ? בנוסף לכל אלו יש לבדוק אם רצועת הגה כח/אלטרנטור (ככל שקיימות ברכב) לא נקרעו.

תוכל לעשות בדיקה ויזואלית: פתח מכסה מנוע ובדוק אם כל רצועות האביזרים נמצאות במקומן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל מוסך טכנו טסט בטירת הכרמל אשר מתמחה ברכבי מיצובישי וקיה.

אתה מוזמן לפנות אל טוני (057-7372306) או לדודי (054-6656717) הבעלים להתייעצות בכל נושא.

רק אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום!

פורסם

[תודה על הטלפונים!

שאלה מהירה : יכול להיות שזה קורה נטו בגלל המצבר ? גיליתי שהמצבר באוטו הוא משנת 2006 או משהו כזה ,וזה ממש מלא למצבר עד כמה שאני יודע...

יכול להיות שזה משפיע על ההגה?

• ספונסר פורום
פורסם

אם המצבר משנת 2006 אז הייתי מחליף אותו בכל מקרה כדי שלא להתקע ברגע הלא נכון.

אני לא חושב שיש קשר בין התקלה בהגה למצבר.

• תוכן חדש...