Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרמס יקרים הרבה יותר.

תיק שלהם עולה 100-150 אלף שקל ואפילו יותר

יש גם איכות במחיר הזה ופיצ'רים נסתרים? אני מבין את הרעיון שעומד מאחורי 'לשלם יותר עבור מותג פרימיום' אבל זה נשמע קצת מוגזם. כלומר, גם אם נניח שהתיק עשוי בעור מאוד משובח (סטייל זה שברולס רויס, שעשוי מפרות שרועות באיזורים הררים, כדי שיאכלו בנחת ולא נכנסות להריון כדי שלא יהיו סימני מתיחה על העור - שנצבע בצורה מאוחד מיוחדת כדי לשמור עליו) וכל התופסנים עשויים זהב טהור, איך זה מסתכם ב100K ש"ח?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קראתי פעם אם אני זוכר נכון שהתיקים עשוים מעור של יען ותנין וחלקי המתכת מזהב טהור.

חוץ מזה - כל המפורסמות של הווליווד הולכות איתו , יש כאלה ששילמו מאות אלפי דולרים גם.

פורסם

פספסתם את התגובה שלי אני מבין, דווקא עור יען לא עושה את התיק יקר יותר :) זה אמנם יפה אבל שם זה ללא ספק הדבר במשחק.

ידידה קיבלה מבעלה לפני מספר שבועות תיק ב25K$, להגיד שיש בו משהו מיוחד ? קשה לי.

תריצו חיפוש על BIRKIN BAG, שוק המשומשים שלהם זה כמו שוק הרכבים המשומשים ואני מתכוון לשוק רכבי היוקרה.

דווקא בתיקים המאוד מאוד יקרים, אין סימני היכר בולטים לעין, אין כיתובים צעקניים, וכן יש שמירת ערך עצבנית :)

זה כמו שעון יוקרה.

haters will hate

פורסם

מאפה אתם מביאים את המחירים האלה? בירקין עם אבזמי פלדיום עולה איזה 20 אלף דולר. נסחפתם.

אני לא מדבר על one of עם 15 קאראט אלא תיק רגיל שקונים בבוטיק של הרמס בשאנז אליזה. אגב ב ראשון בינואר יש שם סייל מאוד יפה. אבל רק על בגדים ולא על אקססוריז.

פורסם

בתור חובב שעוני יוקרה, אני יכול לומר שלא תמיד יש תמורה ישירה למחיר.

בשעונים המצב כמובן הרבה פחות גרוע, כי יש הרבה מקרים שבהחלט מקבלים תמורה, אך זה רק לבודדים שבאמת מבינים בזה ויודעים מה הם קונים. בתיקים גם את זה אין, ונשאר כמעט רק סמל סטטוס.

עם זאת, כמעט כל השעונים שנמכרים בסביבות המחירים של 1,000-10,000 ש"ח לא נותנים שום דבר שבאמת שווה מעל 300 ש"ח.

באותה מידה, רוב השעונים של 10,000-20,000 לא נותנים כלום מעבר לשווי של כ-1,000 ש"ח. צריך באמת להבין מה קונים בשביל לקבל גם תמורה מסויימת למחיר מעבר לסמל סטטוס.

פורסם

חבל על הכסף, קנה לך חיקוי איכותי מאיזה חנות במרכז העיר, מנסיון - הן לא ישימו לב להבדל. :wink:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

נחזור לעניינו. תקפוץ בשישי לככר המדינה ועל תקשיב לחכמולוגים. יש מצב שתצא עם ארנק מקולקציה ישנה באלפיה.

אנשים כאן עפו על עצמם עם המחירים. כולו פראדה.

החיכוי הוא גם בסדר, בתנאי שהוא טוב, ולא עשוי מפלסטיק זול.

פורסם

חביבי,

זה שתתנשא לא יהפוך אותך לצודק, אם תכנס לפראדה ותקנה ארנק מהקולקציה נוכחית תשלם עליו בהונג קונג 2000-2500 שקלים, סביר להניח שבארץ תשלם יותר (שוב, מדבר על ארנק עם תאים לכרטיסי אשראי, מלבני, לא ארנקון לכסף קטן).

יכול להיות שיש מבצעים על קולקציה ישנה לקראת יציאת קולקציה חדשה, זה משהו אחר.

אז אל תעוף על עצמך.

:wink:

עריכה,

http://www.styledrops.com/prada-wallets-29_2.html

http://store.prada.com/en/US/woman/wallets#!/en/US/woman/wallets/continental/1M1132_ZTM_F0S73

תבדוק מחירים...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...