Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום הולדת לחברה- האם ואיפה קונים ארנק "פראדה" בארץ?

ZX2.0
שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עוד חודש לחברה יש יום הולדת. אני יודע שהיא מאוד אוהבת את המותג פראדה בארנקים (ובמשקפיים) והארנק שיש לה כרגע כבר מתחיל להתפורר (הוא לא פראדה).

חיפשתי בגוגל ומצאתי בעיקר משקפיים ובשמים. ארנקים/תיקים נותן תוצאות בעיקר של חו"ל.

מישהו יודע איפה ניתן לראות ארנקים של החברה הזו בארץ? מעדיף לא להזמין מחו"ל- גם בגלל הזמן של המשלוח אבל גם בגלל שאני רוצה לראות כמה סגנונות וצורות שונות במציאות לפני שאני משקיע יחסית לא מעט כסף (אני יודע מה היא בערך אוהבת ולכן חשוב לי לראות את כל הארנק).

תודה לכל העוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלפייה לארנק של פראדה לא נשמע לי הגיוני בעליל, רק לפני חודש שקלתי לקנות ארנק פראדה לאישתי ליום הולדת, המחירים נעו סביב 2000-2500 שקלים פה בהונג קונג (שכנראה זולה בהרבה מישראל כשזה מגיע למותגים האלה), מדובר על ארנקי העור המלבניים.

לבסוף לא רכשתי מפראדה כי אישתי הולכת ביום יום עם איזה 10 כרטיסים שונים (אשראי, כספומט, כרטיסי מועדון שונים) וחובבת מוצרים פרקטים.

פראדה לא פרקטי, מקום ל-6 כרטיסים בלבד וחלוקה גרועה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור, לחברה שלך יש טעם יוקרתי.

אם לא מאוחר מידי, הייתי זורק אותה ומתחיל להתעניין בסצינת הפנויים-פנויות שהולכת במגרש החנייה של שוק רמלה-לוד

:-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעם יוקרתי יש אבל לפחות היא ראילית. לא ביקשה את זה ממני ואני יודע על זה כי היא ביקשה מדודה שלה לשלוח לה חיקוי של פראדה מאוקריאנה (ככה גם גיליתי שהיא אוהבת פראדה).

חשבתי להפתיע אותה אבל היות ואני חייל ולמרות שאני צריך להתחיל לעבוד בספטמבר לא נראה לי שאני יקנה לה ארנק פראדה (חשבתי שהמחירים נעים בין 450-800 ש"ח לארנק ושהמחירים היותר יקרים הם לתיקים, טוב טעיתי).

למישהו יש רעיון אחר למתנה מקורית? (שנה שעברה קניתי לה ערכה לבניית ותיקון ציפורנים, לא זוכר איך קוראים לזה. והיא דווקא אהבה).

היא חולת צילום (לא מזמן קנתה מצלמה של קנון, נראה לי D500 או משהו כזה וקנתה גם עדשה באלף ש"ח), אוהבת חיות ודברים מקוריים.

התקציב, אני רוצה להוציא עד 400 ש"ח למתנה, אפשר להתגמש ל-500 אבל עדיף שלא כי אני מתכנן גם להכין ארוחה רומנטית ולאכול אותה במקום שיבחר בהמשך.

אגב, אני מפ"ת אם זה עוזר למשהו.

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש משהו עם המון סטייל זה ה"בירקין" של הרמז, לא צריך סמלים ומיד מזהים תיק שעולה 100K-150K דולר!

מדי פעם יוצא לי לראות איזה אחד כזה מסתובב ויש כבוד !

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...