Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לנו - קארספורום בן 10!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט אחד הפורומים היעילים ביותר שיצא לי להיות חבר בהם, ובנוסף אחד הפורומים עם הקהל הכי איכותי שיש.

אני מעביר פה כל יום לפחות שעה+ כבר כמה שנים.. טיים-קונסיומר רציני!

מזל טוב לנו

נ.ב.

חיפשתי בגוגל 10th birthday sexy כדי להכניס קצת פלפל לשרשור, ורק אז הבנתי שעשיתי מעשה שלא יעשה :-(

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב לפורום!

בהחלט אחד הפייבוריטס שלי כבר שנים.

מאוד אוהב ומעריך את הקהילה כאן.

כותב מ-2008, קורא מ-2006 ומקווה שקארז יחגוג גם (לפחות) עוד עשור.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מזל טוב!

אמרו כבר הכל, אני רק מוסיף שהכרתי פה כמה חבר׳ה באמת טובים, ושומרים על קשר גם מחוץ לפורום.

זה עוד לא קרה לי בפורומים אחרים...

Stay Dirty

פורסם

פורום איכותי + אנשים איכותים +ניהול ברמה איכותית = הצלחה מסחררת.

בהחלט הדף הראשון שאני פותח בכל בוקר.

כן ירבו השנים שהפורום ישאר פעיל.

:beerchug:

פורסם

מזל טוב לכל החברים כאן הותיקים, החדשים.

הפורום הזה קיים בזכות אלו שהקימו, בזכות אלו שמתפעלים אותו, ובזכות כל החברים כאן שנותנים לו חיים מידי רגע...

גא להיות כאן כבר 9 שנים עם אותו נייק מקורי, מאז כבר עברו הרבה מכונית תחת ידיי.

כיף לדעת שאתה יכול לבקש המלצה לצימר בצפון, לרשום על אזעקה בחיפה ומקביל לשאול על נורת אזהרה וגם על לפרסם משהו למכירה, פשוט אדיר, תודה רבה לכולם ושמח לקבל ידע ולהעניק ידע.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מזל טוב לנו,בהחלט אחת הקהילות האיכותיות ומועילות שיש.:-)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכנסתי ב-2003 להתייעץ על רכישת רכב (פאסאט, איך לא) ומאז הפורום מחובר לי לווריד, קורא כאן יותר מפעם ביום.

Guys, keep up the good work

בימים ההם נרשמתי גם לפורום ynet כדי להתייעץ, ומי ענה לי אם לא sronis16 (זה היה הכינוי שלו שם).

פורסם

בדף אחד אתה פותר תקלה מורכבת בהצתה

בדף השני אתה מקבל עצות מועילות להקלה בטחורים.

והכל מטובי המומחים לנושא.

מסכים ומחזק!

כל הכבוד לכולם.

משכנתא זה קל

פורסם

כבר עשור שהפורום הזה קיים, ועשור שאני כותב בו. הצחיק, שעשע, גרם לי להבין ולהשכיל, וגם להכיר אנשים. מה עוד אפשר לבקש? שיהיה עוד עשור שכזה! פינה נדירה באוטוסטרדת הרשת הענקית! הנתונים שרוני הביא אכן מעידים על כמות יפה, אבל את האיכות הנדירה של הפורום הזה אי אפשר למדוד בסטטיסטיקות. מקווה שהיא תמשיך להיות גבוהה ואף יותר.

ולא אשכח ולא אסלח למי שחתך לי את כמות ההודעות בחצי בערך ביום בהיר אחד :lol:

172

פורסם

אני היחיד שחושב שזה חרא של פורום? :?

סתם!

בהחלט פורום אדיר! בזכותו אימצתי את הכלב שלי(!!) ויש פה חבר'ה פה שבאמת עזרו לי יותר מפעם אחת!

גילוי נאות - באינטרנט יש שני אתרים שאני נכנס אליהם במהלך היום - פייסבוק והפורום הזה.

פורסם

מזל טוב.

פורום איכותי עם אנשים איכותיים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזל"ט מתוצרת הארץ!

פורום אדיר עם אנשים אדירים ונושאים שלא מפסיקים לעניין, על כל עניין ובכל תחום.

חיפשתי בגוגל 10th birthday sexy כדי להכניס קצת פלפל לשרשור, ורק אז הבנתי שעשיתי מעשה שלא יעשה :-(

פעם הבאה תחליף BDAY עם ANNIVERSARY...:twisted::wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...