Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקום משאבת דלק סופר לנסר - 97

דורון21
שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

האוטו כרגע מיתחת לביתי, אך לא מניע לאחר כמה בדיקות גיליתי שלא מגיעה דלק מהמשאבה...

אני יודע שהמשאבה אמורה להיות מיתחת לכיסאות מושב האחוריות, מיתחת לכיסאות יש רק את מצוף הדלק

אם מישהו מכיר את האוטו הזה אשמח לתשובה לגבי מיקום המשאבה, על מנת ליבדוק מתחים ולהיות בטוח שאכן מדובר במשאבה תקולה ולא משהו אחר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב כזה שבשביל להגיע למשאבת דלק אני צריך לפרק את הטנק דלק?

זה נישמע לי הזוי שלא עשו גישה נוחה יותר בישביל זה, אני לא רוצה להתחיל לפרק לפני שמישהו יאמת את החששות שלי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה חוטי חשמל מגיעים למצוף דלק?

עריכה - ראה קובץ מצורף לעזרה, רכיב מס' 13 הוא משאבת הדלק, אם אין לך גישה אליו מכוון הספסל האחורי, אזי יש להסיר מכיל דלק.

fuel tank.pdf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה חוטי חשמל מגיעים למצוף דלק?

עריכה - ראה קובץ מצורף לעזרה, רכיב מס' 13 הוא משאבת הדלק, אם אין לך גישה אליו מכוון הספסל האחורי, אזי יש להסיר מכיל דלק.

הקובץ לא ניפתח...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משאבת הדלק נמצאת בתוך מיכל הדלק,אפשר לראות את המיקום שלה כאשר מסירים את המושב האחורי החלק שיושבים עליו.

לפני כמה רגעים הייתי באוטו, הסרתי את המושב האחורי ויש שם רק את מצוף הדלק, אולי זה ביכלל באיזור של הבאג"ז?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע איך ניראת משאבת דלק, ואין שם משאבה רק מצוף

אם מחוברים אליה צינורות דלק אז זו גם המשאבה, אם רק חווט חשמלי אז זה המצוף בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מחוברים אליה צינורות דלק אז זו גם המשאבה, אם רק חווט חשמלי אז זה המצוף בלבד.

לאחר בירורים, אין גישה אחרת חוץ מלהוריד את טנק הדלק, אפשר קצת לכופף

את הטנק וזה יספיק, מיתחת למושבים האחורים זה רק המצוף לא עשו גישה גם למשאבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...