Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון מומלץ לניקוי מזרקים בשיטת האולטרה-סוני. 205GTI

omri617
שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חלק מתהליך שיפוץ מקיף של הרכב , סעפת היניקה וכל מה שקשור אליה בתהליך שיפוץ וניקוי

המזרקים פורקו ואני רוצה לנקות אותם

מדובר במזרקים של 205GTI 1.9

מישהו מכיר מכון ניקוי מזרקים מעוללללללה? אך ורק בשיטת אולטרה-סוניק.

אשמח להצעות.

תודות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברר אצל משה זר, חבר הפורום ובעל מכון להזרקות דלק שם עובד חבר הפורום, חיים יוד.

שלח לו הודעה פרטית ובדוק איתו אפשרויות ומחירים. בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אמבטיית אולטרא סוניק זהוא מכשיר המייצר גלי קול בתדר מאד גבוה אשר בעזרתו מנקים חלקים בתעשייה והתוצאות המתקבלות הם מעולות .

למזרקים משתמשים בתמיסת ניקוי ייחודית המוכנסים לאמבטייה ובתוספת של הפעלה חשמלית בתדר גבוה של המזרק מתקבלות תוצאות מעולות של ניקוי פנימי וחיצוני של המזרק .

היות ובמכשיר יעודי של ניקוי מזרקים (טסט -בנ"ג) האמבטיה היא היא חלק מהמכשיר לאחר הניקוי המרססים ניכנסים לסידרת בדיקות של טיב ,צורה,וכמויות דלק המוזרקות מכל מרסס ע"פ הוראות יצרן , דבר שבניקוי על גבי הרכב הוא בלטי אפשרי.

בברכה.

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ בחום על "משה זר הזרקות" ובימיוחד לבעל המקצוע שחבר פה בפורום והגיב לך כבר.

הוא עזר המון לי וליקיר (BA323Fׂ) בנאדם מאוד מאוד מקצועי נחמד מאוד והכי חשוב אמין.

ממליץ בחום!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה ,

משהו אחד מפחיד אותי : קראתי כאן בפורום (לא זוכר מי היה שכתב) על ניקוי שהרס את המזרקים.

האם יש סכנה או אחוזי הצלחה לעומת כישלון?? האם מזרק בן 20 מקבל טיפול שונה ממזרק חדש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע אם יכול להיגרם נזק בלתי הפיך למזרק כתוצאה מהניקוי אבל

בזמנו שניקו אצלי את המזרקים הוא עשה להם 3 מחזורים ואתה פשוט רואה את הליכלוך מתפרק

בתוך האמבטיה של המזרקים אתה רואה כמו אבנית שמתפרקת.

אצל חיים הם מחליפים גם את הגומיות ואת הרשתיות שבתוך המזרק ככה שאין סיבה שלאחר מכן הוא ינזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...