Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרכב המדובר הוא פיזו 407 שנת 2008 עם 47000 קם יד ראשונה טיפולים בזמן שמורה,

פעם אחת הרכב נכבה בתוך העיר, ופעם אחת מחוץ לעיר במהירות של 70 קמש בערך.

עצרתי בצד, הנעתי שוב והרכב נוסע כרגיל ומניע כרגיל ובקלות. יש למישהו מושג מה הבעיה?

תודה

פורסם

יכול להיות חיישן קאמשפט, ברכב כזה מתקדם חייבים להתחבר למחשב ולקבל קודי תקלות.

האם לרכב יש קודנית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
שלום לכולם, הרכב המדובר הוא פיזו 407 שנת 2008 עם 47000 קם יד ראשונה טיפולים בזמן שמורה,

פעם אחת הרכב נכבה בתוך העיר, ופעם אחת מחוץ לעיר במהירות של 70 קמש בערך.

עצרתי בצד, הנעתי שוב והרכב נוסע כרגיל ומניע כרגיל ובקלות. יש למישהו מושג מה הבעיה?

תודה

אם נורית כתומה דולקת בלוח שעונים,הוא נכבה כאשר אתה לוחץ על דוושת הגז או כאשר אתה עוזב את הגז? לאחר הכיבוי הרכב מניע מיד וללא בעיות,באיזה תדירות הרכב נכבה?

פורסם

יש לפנות למכון להזרקות דלק טוב ואיכותי לביצוע אבחון.

אם לא נדלקת מנורת אזהרה כלשהי ,התקלה עלולה לשגע גם את בעל המקצוע עד שיעלה עליה והיו כאן כבר דוגמאות כאלו- עד שהתקלה לא מופיעה לא ניתן לזהות את מהותה.אי אפשר להצביע על משהו אחד כי יש באמת הרבה מה לבדוק:

צריך לבדוק בבדיקת 4 גזים את מצב החיישנים +בדיקה יסודית של לחץ דלק (יתכן ומשאבת הדלק בעייתית או שיש קודן/אמצעי מיגון אחר ברכב המנתק את אספקת הדלק).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב מניע לאחר מכן בקלות, זה קרה בחודש וחצי האחרונים3 פעמים. יש קודנית לרכב, ולאחר שהוא נכבה אני מניע בקלות בלי להקיש קוד.

לבאר שבעים שמבנינו, מישהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב שיכול לטפל בזה בבאר שבע/נציבות ? מה העלות המשוערת של בדיקה או של חיישן קאמשפט או של 4 גזים, משאבת דלק וכו.מעדיף המלצה על מוסך מבעל ניסיון בו

תודה רבה

פורסם
הרכב מניע לאחר מכן בקלות, זה קרה בחודש וחצי האחרונים3 פעמים. יש קודנית לרכב, ולאחר שהוא נכבה אני מניע בקלות בלי להקיש קוד.

לבאר שבעים שמבנינו, מישהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב שיכול לטפל בזה בבאר שבע/נציבות ? מה העלות המשוערת של בדיקה או של חיישן קאמשפט או של 4 גזים, משאבת דלק וכו.מעדיף המלצה על מוסך מבעל ניסיון בו

תודה רבה

עידן הרכב בעמק שרה. תותח בדברים האלה.

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך מומחה לפיג'ו בבאר שבע - א.א. מרכז רכב דרום.

יש להם ציוד הדיאגנוסטיקה המתאים לרכבך, כך שאני מאמין שהבעיה תיפתר בקלות.

• תוכן חדש...