Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני שוקל רכישה של אחת כזאת (לא ספציפית) מיד פרטית.

ידוע שבאמריקאיות מחירון לחוד ועסקאות לחוד.

יש למישהו ידע בכמה נסגרות עסקאות?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

זה ממש לא רק באמריקאיות. תתפלא לשמוע שגם במאזדה 3 ספיריט (הדגם המאובזר ביותר במאזדה המוכרים,כשהם באמת רוצים למכור גמישים במחיר כיוון שהם יודעים ,שבטרייד אין יחתכו להם בין 20-30% משווי הרכב בכל מקרה וגם בעסקת מחירון תמורת מחירון יהיה להם הפסד גדול.

לכן,אלו שיש להם זמן לכאב ראש הזה (לא אני),מעדיפים למכור בשוק הפרטי,שגם אם תוריד להם כמה אלפים עדיין הם ירוויחו כמה ג'ובות כיוון שכאשר הם יגשו לחברות הליסינג והרי ברור לך ש-20% הם 20% אבל 20% של 100,000 אינם 20% של 70,000.

ממליץ לך להסתכל ביד 2 ולעשות ממוצע מחירים פחות או יותר בין 5-6 מכוניות שמורות מיד ראשונה עם ק"מ נמוך -ממוצע (לא יותר מ-17,000 לשנה X מס' שנים) ובמקביל,ברר בUMI לפעמים בטרייד אין שלהם יש מציאות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מהמפסידים על הנייר, עם מליבו 3.5 שנחזיק עוד הרבה שנים.

לך - אין עסקה טובה יותר בשוק ממליבו יד ראשונה פרטית מאדם מבוגר (הרוב) עם מעט ק"מ, אולי עדיין ב-3 שנות האחריות וחלק גדול (כמונו) גם הוציאו טיפולים כלולים מ-UMI.

מליבו 3.5 בן 3 עם 50000 רק מתחיל את החיים.

ב 2.4 עשיתי סיבוב נסיון קצר וויתרתי. אין להשוות 20 קג"מ ל-30. בנסיעה באותו פרופיל (שה 2.4 מסוגלת להגיע ) ,ה-3.5 צורכת אותו דבר לדברי מחליפים.

פורסם

תודה על התגובות, 3.5 זה אכן המנוע שמעניין אותי.

אני אבדוק ביד 2 מה מבקשים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בשלוש שנים האחרונות נסעתי על מאליבו 2009 שקניתי בUMI.

מכונית מדהימה. תענוג לנהיגה. מרווחת, חזקה נעימה מאוד.

חוץ מטיפולים תקופתיים לא ראתה מוסך.

עשיתי עליה 80 אלף ק"מ. מכרתי אותה בצער רב (שנמהל בשמחה של קניית גיפ חדש במקום) לפני שבועיים בערך.

מה שהצלחתי להשיג עלייה היה 75 אלף (פחת של כמעט מ100K בשלוש שנים... לא מצחיק בכלל...).

אם הייתי מתאמץ קצת יותר אולי הייתי מקבל עוד כמה אלפים בודדים (פחות מחמש לדעתי).

לדעתי אין היום קניה יותר מוצלחת בסכום כזה. עודף מ80K שח ואתה מקבל מכונית שתחזיק לך 300K ק"מ בלי להשתעל, נוחות ופאר ברמה של מרצדס ומחיר של סובארו.

הפחת הוא בעיה, אם כי היד הראשונה ספגה את החלק הכואב במיוחד...

דלק... אל תקשיב לקשקשנים - היא עושה בדיוק כמו מאזדה 6. אם צריכת הדלק זה הדבר הכי חשוב שיקנו טויוטה יאריס. תקנה תיסע תהנה, אם הדלק יציק לך תשים מערכת גז - זה מנוע גדול והוא מסתדר איתה יופי לפי מה שהבנתי.

פורסם

אכן המנועים האלו מסתדרים יופי עם מערכת גז. חוץ מזה הצריכה אכן זהה לכל רכב מנהלים מקביל עם מנוע 2000+, חצי קמ"ל לפה או לשם זה לא משמעותי.

הרבה אוטו לכסף, כמו כל אמריקאית. הבאסה הכי גדולה זה למי שקונה חדש כי הוא תוך שלוש שנים מאבד יותר מחצי במחירון, הכי חכם זה לקנות אחת בת 4-5 שכבר ספגה את כמעט כל הנפילה. נכון ש 4-5 שנים זה כבר לא חדש אבל כשמדובר באמריקאית גם 7-8 שנים עדיין מרגיש יותר טוב ממאזדה חדשה.

לדעתי באופן כללי עבור אמריקאית 20% מתחת למחירון זה מינימום ומשם אפשר רק לרדת לפי עד לאן שבעל הרכב מוכן. לדעתי כדאי אפילו מראש לחפש אחת מליסינג\השכרה כי:

1. זה ישפיע מאוד על הגמישות במחיר (בכל זאת גם אמריקאית גם מליסינג\השכרה)

2. זה לא פונטו, הרכבים האלו לא מושכרים לנהגים צעירים כל יומיים, מדובר בד"כ ברכבים שנוהגים בהם לפחות אנשים עם תפקיד בינוני-בכיר ככה שהבלאי לא אמור להיות כשל רכב טיפוסי מהשכרה. חוץ מזה ק"מ פחות נורא, המנועים האלו בנויים לחצי מיליון ויותר (300 אלף זה אולי ליונדאי...) בלי להזיע.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
שלום לכולם,

לאחרונה אני שוקל רכישה של אחת כזאת (לא ספציפית) מיד פרטית.

ידוע שבאמריקאיות מחירון לחוד ועסקאות לחוד.

יש למישהו ידע בכמה נסגרות עסקאות?

היי,

שוק הרכב המשומש עבר הרבה טלטלות בתקופה האחרונה. וכיום ההיצע גדול משמעותית מהביקוש,

זאת עקב דחיסה אין סופית של רכבי הליסינג, ושל היבואנים אשר מבצעים עיסקאות טרייד אין בכדי למכור רכב חדש.

המצב הזה יוצר הזדמנות שווה לכל לקוח לרכוש כל רכב מכל מותג - במחיר הוגן.

כיום רכבי שברולט נסחרים בהתאמה לשוק בישראל, אני לא מכיר כיום אף "כוכב עולה", אשר נמכר במחיר גבוה ממחיק השוק.

לגבי המאליבו 2008-2009 בפרט - הרכב מבוקש לא פחות ממאזדה 6 או רכב אחר מקביל לו, ונסחר במקביל למצב בשוק.

גיא משברולט

פורסם

השברולט מאליבו מדגם 2008-2009 במצב ממוצע נסחרת במחירים של בין 70000 ל-90000 ש"ח.

מכוניות עם קילומטראז' גבוה / נמוך באופן בולט יסחרו במחיר נמוך / גבוה בהתאמה.

דגמי ה-LTF (דגם ציים) משיג מחירים בצד הנמוך של הטבלה.

קח בחשבון שניתן לרכוש מליבו 2012 מנוע 2.4 מליסינג עם 0 ק"מ בכ-130K (ערומה בלי תוספות)

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...