Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Dear Kruvi

אפשר להמשיך כאן? אז ככה:

1) למה לא לקחתם את האדום?!

2) איך יכולתיו הספורטיביות לעומת אופנועי 500, לפי דעתך?

3) איך הוא, כקניה של אופנוע חדש (אני בכוונה אומר אופנוע ולא קטנוע. זאת התחושה שקיבלתי ממנו) מול ה-500?

לעומת ה-X9, הוא מציע פחות נוחות, פחות איחסון, פחות גאד'טים (אבל מחשב הדרך - סוף הדרך) אבל הוא מציע אופי, התנהגות וכיף בנסיעה. כמו אופנוע 500, לא?

הוא גם עולה כמוהם לרכישה. יותר בטיפולים.

בקיצור, אם אני מתלבט בין נקסוס ל-ER\GS\GPZ\KLE\CBF, שווה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
Dear Kruviאפשר להמשיך כאן? אז ככה:

1) למה לא לקחתם את האדום?!

2) איך יכולתיו הספורטיביות לעומת אופנועי 500, לפי דעתך?

3) איך הוא, כקניה של אופנוע חדש (אני בכוונה אומר אופנוע ולא קטנוע. זאת התחושה שקיבלתי ממנו) מול ה-500?

לעומת ה-X9, הוא מציע פחות נוחות, פחות איחסון, פחות גאד'טים (אבל מחשב הדרך - סוף הדרך) אבל הוא מציע אופי, התנהגות וכיף בנסיעה. כמו אופנוע 500, לא?

הוא גם עולה כמוהם לרכישה. יותר בטיפולים.

בקיצור, אם אני מתלבט בין נקסוס ל-ER\GS\GPZ\KLE\CBF, שווה?

תשובות: :-)

1. לקחנו את הצהוב כי....זה מה שנתנו לנו. :-D (אבל אני דווקא מרוצה - הנה מבחן שלא נראה, מבחינה ויזאולית, כמו שאר המבחנים לדו"ג הנ"ל בתקשורת הדו גלגלית בארץ)

2. מבחינת מכלולים, כשהם נבחנים מול אופנועי 500 אחרים שנמכרים בארץ, הרי שהוא מציע טכנולגיה ויכולות שלרוב לא קיימות בהם. עם זאת, לא קל לרכב עליו, בהתחלה, כעל קטנוע רגיל. בדיוק כמו על אופנוע. זה לא שאתה מניף רגל וישר נותן גז...צריך ללמוד את ההתנהגות שלו קצת לפני שמתחילים להשתחל איתו בפקקים. מבחינת יכולת ספורטיבית - אני מאמין שכלי ספורטיבי צריך להיות מצוייד גם במנוע טוב - הנקסוס, כמו שכתוב במבחן, יכול היה בקלות להתמודד עם מנוע חזק יותר או לפחות, עם אופי שונה (כעת, הוא נזקק לסל"ד למדי, לטעמי, כדי להתגלגל). בקיצור - יכולות ספורטיביות יש, אפילו קצת יותר מחלק מאופנועי ה-500, אך עדיין - לא מספיק.

3. כתבת: "הוא מציע אופי, התנהגות וכיף בנסיעה. כמו אופנוע 500, לא?" - כעיקרון, היית צודק בעצם ההתלבטות שלך, אבל אחרי שבחנו את ה-CBF500...:wink:

לא אוכל לחשוף פרטים על המבחן לפני פרסומו, אבל אציין בפירוש: אין תחליף לנסיעת מבחן על הנקסוס ו/או מול אופנוע 500 ואין תחליף, לקראת החלטה לפני רכישה, לנסיעת מבחן על ה-CBF500.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לשמחתי נסעתי קצת על הנקסוס והוא אכן הרגיש כבד וקצת יותר מסורבל מ-GS. הוא אכן כזה, למרות הכל...מצד שני, הווריאטור מקל מאוד על הנסיעה.

שאלת ה-CBF - הוא אמנם 500 אבל 60K על הכביש...כואב בכיס. מצד שני, אם הוא כמו שאני חושב שהוא - הורנט עם מנוע 500, בערך, אז אולי הוא שווה את מחירו. את זה נראה בכתבה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...