Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הבוקר זכיתי ועשו ממני ומהרכב שלי "סנדביץ". המקרה הוא כזה: נסעתי הבוקר בדרך למבחן על כביש 471 לכיוון מחלף אלוף שדה. כידוע לקראת הכניסה למחלף בשעות הבוקר כולנו עומדים בפקק. לאחר שעצרתי עצירה מלאה (לכמה שניות אפילו) נכנס בי אדם נחמד מאחור והכניס אותי באישה נחמדה מלפנים. המהירות הייתה נמוכה וכולנו החלפנו פרטים במהירות ונסענו לדרכנו בהבטחה שנתקשר אם צריך.

לאחר שנסענו לדרכנו שמעתי רעש בגלגלים מאחור ולאחר שהרמתי את הפגוש האחורי הכל הסתדר. בנוסף עוד תקלות שראיתי כוללות רק שבר קטן בפגוש (מפלסטיק) הקדמי. חוץ מזה לא ראיתי עוד תקלות ולא הרגשתי שהרכב השתנה בהתנהגות שלו.

ולשאלות...

אני לא יודע האם יש עוד נזקים פנימיים למכלולים ברכב/שלדה , איך אני בודק את מול חברת הביטוח? מוסך פרטי? (אם כן מי יחזיר לי את הכסף?)

מי אשם בכניסה בבחורה הנחמדה (זאת שהייתה מלפני) אני או זה שנכנס בי?

בכלליות מה אני צריך לעשות במקרה הזה? חייבים להודיע לביטוח?

תודה!

פורסם

ברור שאתה לא אשם בכניסה בבחורה, הרכב הפוגע אשם בפגיעות.

עברתי תאונה כזאת, רק שבמקרה אצלי הרכב הלך טוטאל לוס, מאזדה 3 חדשה 2000 סמ"ק שנה על הכביש. בחורה בכניסה למחלף אשדוד מכיוון צפון החליטה לעמוד על הנתיב השמאלי, שבכביש אין שוליים, מדובר בכביש שנוסעים בו 100-120 קמ"ש. קלטתי את זה ועמדתי רחוק ממנה לפחות 10 מטר שאני בעצירה מוחלטת, ובאתי להשתלב לנתיב הימני בזהירות כי המכוניות טסות שם. ג'יפ שהיה מאחורי לא שם לב ופשוט נכנס לי ברבעק, הרמתי בלם יד, בלם, כלום לא עזר ונכנסתי בבחורה הפוסטמה עם האונו המצ'וקמקת ברכות. הבחור עם הג'יפ שנכנס בי הודה, הגיע משטרה. האמת שאני ממש לא כועס עליו, אף אחד לא מצפה שבאוטוסטרדה ללא שולים יעמוד רכב בנתיב השמאלי (היא רצתה לקחת 200 מטר רוורס כי התבלבלה בכניסה!!! אבל לא הודתה בכך), יכול לקרות לכולנו, כעסתי עליה למרות שהלכתי לראות מה שלומה ואם כולם בסדר (הרכב שלי היחיד שלך קאפוט, שלה בקושי נשרט).

למחרת אבא שלה מתקשר אלי ורוצה לתבוע אותי, אמרתי לו שהוא לא חייב להיות ישראלי ולהבין שהבת שלו קיבלה את החיים במתנה, אבל אני כמעט הלכתי קיבינימאט מהתאונה הזאת וגם נהג האמבולנס שהגיע אמר את זה שהיה לי מזל מאלוהים יחסית לתאונה כזאת, טיפונת כאבי גב זה הכל. הוא התעקש לתבוע, התחלתי לצרוח עליו שהוא לא מבין שהבת שלו כמעט הרגה את אותי והרסה עוד ג'יפ בלי קשר! אותו עניין רק החוק היבש, אמרתי לו שיחפש אותי ואני יותר מאשמח לפגוש אותו יחד עם הפיזיותרפיסט שמטפל בי, ניתק.

נתתי תאור מקרה למשטרה מה קרה, גם הבחור עם הג'יפ, רק החרא הקטנה שבגללה כמעט הלכנו הסתבכה עם העדות שלה.

אם היית יכול היית מבקש מהנהג שנכנס בך הודאה בכתב על מה שקרה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני חושב שאתה בפורום הלא נכון. זה כבר שרשור שלישי או רביעי שמפרסמים פה על תאונה והוא איננו קשור.

זה הפורום שאתה מחפש:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=75

תנו לישה לעשות את העבודה שלו!!:lol:

בקשר לשאלתך. האשם הוא הבחור שנכנס בך מאחור, דווח לחברת הביטוח שלך בכל מקרה.

תקן את הרכב שלך במוסך הסדר, או כל מוסך מורשה שתרצה. כמובן שלפני התיקון דאג ששמאי יבדוק את הרכב (או שמאי שלך או מטעם חברת הביטוח, זה תלוי באיזו דרך תבחר).

עותקים של דו"ח השמאי והחשבונית מהמוסך שלח לבחור שפגע בך, ויחד עם זה מכתב המתריע כי אם יסרב לשלם, אז אתה תתבע אותו בבית-משפט, ושם גם תדרוש אובדן יום עבודה וזה יעלה לו יותר.

ישלם- יופי.

לא ישלם- תבע בבית-משפט לתביעות קטנות. רוב הסיכויים שתזכה, וכמובן תזמן גם את האישה שפגעת בה.

אם לא תוכל לספוג את הנזק הכלכלי כתוצאה מהפגיעה, אז אתה יכול לתבוע את חברת הביטוח שלך ואת ההשתתפות העצמית לתבוע מהפוגע, רק תיקח בחשבון שזה יעלה לך בפרמיה יקרה יותר לשנתיים הקרובות.

שיהיה בהצלחה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...