Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איך אפשר לטפל בבעיה? השמשה הקדמית מלאה באבנית שקשה מאוד להוריד אותה, איך מוציאים את האבנית מהמיכל?

פורסם

פתרון ממש קיצוני לדעתי, אבל אם יש המון אבנית זה יעזור.

ל"יעקבי" יש טבליות כאלה לניקוי אסלות. אצלי בבית שמתי את הטבליות האלה במיכל ההדחה (הניאגרה). הטבליות האלו מתמוססות והאבנית יורדת. . ואני מדבר על אבנית של כמה שנים..

צריך לבדוק שאתה לא הורס את הגומיות/אטמים.

כמובן, חומץ ומלח לימון יעזור מאוד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מצד שני, אתה יכול לשפוך את החומצה על כל האוטו ולהסתכל עליו מתעכל לאיטו. :shock:

פרק את מיכל השפריצרים, ואז מלא אותו במים וחומר ממיס אבנית, עד שהוא יהיה נקי. רוקן ושטוף אותו, והרכב אותו חזרה.

פורסם
מישהו יודע איך אפשר לטפל בבעיה? השמשה הקדמית מלאה באבנית שקשה מאוד להוריד אותה, איך מוציאים את האבנית מהמיכל?

דבר ראשון תפסיק למלא מי ברז במיכל

פורסם

לא למלא את מיכל המתזים במים מהברז אלא במים מזוקקים,

ובשביל הניקוי הראשוני אני ממליץ לפרק את המיכל לרכב ולשטוף אותו במים מספר פעמים,

אם תבצע את הניקוי כשהמיכל מחובר עוד לרכב ותשתמש בחומרים ממיסים תוכל לגרום נזק לצבע בגג וחבל.

פורסם
לא למלא את מיכל המתזים במים מהברז אלא במים מזוקקים,

ובשביל הניקוי הראשוני אני ממליץ לפרק את המיכל לרכב ולשטוף אותו במים מספר פעמים,

אם תבצע את הניקוי כשהמיכל מחובר עוד לרכב ותשתמש בחומרים ממיסים תוכל לגרום נזק לצבע בגג וחבל.

למה מים מזוקקים שמוכרים גלון של 4 ליטר ב15 שקל...

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אם (ובדרך כלל זה כך) המשאבה טבולה במיכל מים אל תתעסק עם ניקוי באמצעים פארטצ'ים כי אתה עלול לגרום לה נזק. פרק את המיכל מהרכב, פרק ממנו את המשאבה (אם יש) והשתמש בחומצה חלשה יחסית (מלח לימון למשל) למשך לילה שלם כדי להמיס את האבנית.

להבא מלא את מיכל מים של הווישרים במים רתוחים (לאחר שהתקררו כמובן), בתהליך ההרתחה האבן (פחמת סידן) מתגבשת בקומקום ולא במיכל מים של הווישרים.

פורסם

עדיף מים מזוקקים בחיני חינם מכל מזגן מאשר לקנות את הנוזל שטיפת שמשות שמלכלך את כל מכסה המנוע בנוזל כחול...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מי קונה ? קח בקבוק 2 ליטר נקי , שים אותו בתחתית צינור של מזגן .. תוך פחות מכמה שעות פעילות בצהרי יום חמסין ויש לך חצי מיכל של מים נקיים ואיכותיים למתזים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני יודע שאפשר לשים מים מזוקקים מהמזגן מה שאמרתי זה שאני אישית מעדיף לקנות גלון של 4 ליטר ב15 שקל שמספיק לי לדי הרבה זמן, וגם אין לי מזגן לקחת ממנו מים..

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

היי יוני,

ניתן לפרק את מכל המים ולנקות כולל מעברי המים תוך שימוש בנוזל שמשות למניעת אבנית.

לגבי אבנית בחלון הראשי דרושה בדיקה במוסך מורשה.

הנה קישור לרשימת המוסכים המורשים של סובארו:

http://bit.ly/MANHU6

אייל מסובארו.

• תוכן חדש...