Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם אותו רכב עבר כבר 1000ק"מ ממוצע 15.3 (IBIZA FR 1.2TSI 2012)

הכל מחושב ומדוד אצלי מהיום שהרכב עלה לכביש...

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

נוהג מהר?

מה היחס נסיעה עירוני/בינעירוני?

האם הייתה מחשיב את הנהיגה שלך מתונה,ממוצעת,אגרסיבית?

פורסם

אני נוהג רגוע מאד! מאד רגוע!

הרכב הרגע סיים הרצה ועכשיו מגיע 500ק"מ של מעט יותר לחיצות...

הרכב נוסע לרוב בדרכים עירוניות וגם אם זה בין עירוני זה בפקקים....

פורסם
איזה רכב היה לך קודם ומה הייתה הצריכה שלו?

HONDA CBR600RR חחחח 2גלגלים עם יותר כ"ס מהאוטו הזה :]

היו לי גם רכבי ליסינג כגון קרוז, פוקוס ומאזדה 3 אבל בחיים לא מדדתי להם..

פורסם

יש לי הרגשה שהנהיגה שלך קצת אגרסיבית - במנועי TSI יש הבדל ענק בין נהיגה אגרסיבית לרגועה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ועדיין זה לא מסביר למה לאוטו עם 11 שנים על הכביש, מנוע 4 הילוכים בנפח 1.6 יש את אותה צריכת דלק. אם הנסיעה שלי היא מה שמשפיע, ולא שניתי את סגנון הנסיעה שלי ברכב החדש, אז הרכב הקודם שלי היה שותה דלק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמו שכתבו כאן לפני, הצריכה אמורה לרדת אחרי שהמנוע עובר כ-10,000 ק"מ. עדכן מה הצריכה כאשר תגיע לקילומטרז' הזה

We are the Human Race

פורסם

יש לי גם איביזה אומנם שנתון 2011 אבל אותו מנוע עם 9000 ק"מ

כרגע המשולבת נעה בין 1-12 ל 1-16 תלוי בתנועה ובכל שאר הדברים שמשפיעים על הצריכה..

נוסע בד"כ בין 90-120 קמ"ש תלוי אם אני קם בזמן לעבודה או לא :wink:

בכביש בין עירוני בלבד הגעתי גם ל 1-19 על 100 קמ"ש כל הדרך +-

מסתבר שזה לא קיים רק באגדות!

פורסם

השרשור הזה מיותר.

קודם כל, לא מודדים צריכת דלק ברכב עם 1,000 או 2,000 ק"מ.

דבר שני, 200 ק"מ בין תדלוק לתדלוק הוא לא מדד נכון, מדד אמיתי מתקבל לאורך מספר רב של תדלוקים ולאחר טווח נסיעה מקסימלי, כלומר עד הדלקות הנורה ורצוי כמה עשרות קילומטרים לאחר מכן.

דרור, אם הנסיעות שלך רובן ככולן בתוך העיר אז הצריכה הגיונית, אם הצריכה נשארת גבוהה גם בבין-עירוני אז יש תקלה ברכב.

במבחן שביצענו לאיביזה TSI קיבלנו צריכה מדודה (כלומר לא מחשב) של 14.5 ק"מ\ל' אם אני זוכר נכון ולא ממש ריחמנו עליה בלשון המעטה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...