Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לספר מקרה שקרה לאבא שלי, אני אנסה בקצרה.

אבא שלי קנה סיווק 5 דלתות, הדגם המאובזר שעולה בסביבות 150K.

היום הוא קיבל את האוטו, באמת נראה חללית הכל טוב ויפה.

*הערת שוליים- אבא שלי מתרגש מאוד מהמעד של קבלת מכונית חדשה והוא מאבד את הצפון.

ההורים שלי הגיעו אליי היום על מנת שאראה את הרכב, שוב אציין שהרכב מאוד יפה למרות שאני לא חושב שהונדה מספקת את הסחורה במחיר הזה, הכל אופן, אני פדנט במה שקשור למכוניות ועברתי עם היד על כל המעטפת החיצונית של האוטו עד שהגעתי לג'נט בגלגל הימני הקדמי, הג'נט היה חלק שרוט עם דפיקה רצינית ושריטות (הגלגל היה נקי) אבא שלי כמובן שלא ראה במעמד מסירת המפתח והוא לא זה שעשה את הנזק, בנוסף במבעד מסירת המפתחות, סוכנת המכירות של סניף מעלות הראתה לו איך לפתוח את טנק הדלק והתברר שהמתדלק קרע את החוט המחבר וכרגע אבא שלי לא יכול לתדלק, הוא צריך ליסוע למוסך שיתקנו את הנזק הזה (קצת עוגמת נפש??????)

נמשיך, בהמהלך הבדיקת איכות שלי נתקלתי בחריטה במשקוף הנהג בחלק התחתון (החלק שמחבר בין חוץ לאוטו לשטיחי האוטו, אותו חלק שאנחנו מדלגים מעליו כשנכנסים לאוטו)

אבא שלי לא אחד שצועק או רב, סוג של פראייר.

השאלה היא איך להתנהג מכאן? העניין מרתיח אותי, רכב חדש שרק יצא מהחברה.

איך להוכיח שלא ההורים שלי עשו את הנזק?

מצטער על החפירה,

תודה

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מציע לך לגשת בעצמך או יחד עם אביך למוסך ולהפנות את תשומת ליבם לקילומטרים הבודדים שהרכב עבר ולכך שאביך לא הקדיש מספיק תשומת לב לדברים האלה וגילית את זה רק כשראית את האוטו. תראה להם שהג'אנט שרוט והצמיג עדיין נקי ואין עליו סימני שפשוף כך שלא ניתן להאשים את אביך.

אני רק יכול לדמיין כמה זה מעצבן לקבל רכב חדש שהוא לא במצב מושלם, מקווה שהם יפגינו שירות ראוי ויטפלו בבעיות או לכל הפחות יפצו אתכם.

תתחדשו וסעו בדרכים טובות.

פורסם

מתאר לעצמי שיחליפו לכם את הג'אנט.

לגבי השריטה בכניסה לרכב, מציע לך להתייחס לזה בצורה חיובית, שריטה כנגד עין הרע, מעין סגולה לשמירה.

תן חיוך- הכל לטובה.

חוץ מזה אני דוגל בגישה שרכב הוא לא מוצג מוזיאוני. מן הסתם במשך הזמן יהיו עוד כמה שריטות.

כפרות

פורסם

לגבי השריטה בכניסה לרכב, מציע לך להתייחס לזה בצורה חיובית, שריטה כנגד עין הרע, מעין סגולה לשמירה.

תן חיוך- הכל לטובה.

חוץ מזה אני דוגל בגישה שרכב הוא לא מוצג מוזיאוני. מן הסתם במשך הזמן יהיו עוד כמה שריטות.

כפרות

אז מבחינתך זה גם בסדר לפתוח את הדלתות שלך על מכוניות אחרות כי גם ככה מישהו אחר יעשה את זה?

פורסם

לדעתי מה שהוא בא לומר שסטרס הורג.

ויש דברים אחרים שצריך לשמור בשבילם עצבים.

ביום של החתונה שלי שהגענו לאולם אישתי פתאום שמה לב שהחופה לא בדיוק בה נקודה שבה היא ביקשה מהמעצבת.

אם לא היתי תופס אותה ואומר לה שתתחיל להירגעה להנות ממה שבאמת חשוב, סביר מאוד שהיא היתה הורסת לעצמה את החתונה שלה.

בכל מקרה אני מכיר את ההרגשה.

אבל גש למוסך ותראה מה אפשר לעשות, לפני שאתה מכין תקיפה מהאוויר.

ואם היה בעיה עם הג'אנט, תמיד אפשר להחליף עם הספייר (רק רעיון)

בכל מקרה תתחדשו ותהנו מהרכב.

ואיך מתדלק קורע את החוט, זאת המערכת הכי טיפשה באוטו.

מוזר לי משהו.

פורסם

תן חיוך- הכל לטובה.

כפרות

מדובר בתקלה חמורה.

אני לא מבין מה אמונות תפלות קשורות לכאן.

פורסם

תפסיקו להגזים.

זה לא שאני לא אמליץ למי שמוציא רכב חדש לבוא עם פנס ולהגיע עם עוד מישהו, שיבדוק ג"כ האם הכל כשורה.

אבל לעשות ענין משריטה?

הרי לא יחליפו את הרכב בגלל שריטה, אלא יעשו תיקון קוסמטי.

זה שווה את זה?

ולמי ששאל למעלה האם אני פותח דלתות על מכוניות אחרות, מה הקשר?

אני ונדליסט?

חס וחלילה.

הרכב הוא לא מוצג מוזיאוני מבחינתי, אני גם לא מאלה שכל יום ישטפו את הרכב.

ממש לא.

הרכב הוא רכב. תפקידו להביא אותי מנקודה לנקודה.

נכון, אני נהנה לנהוג, מעריך מכונית בעלת אחיזת כביש, הכל טוב ויפה, אבל לעשות ענין משריטה?

בחיים לא

פורסם

שלום,

עידכון: אבא שלי נסע היום להונדה במעלות.

הוא קיבל יחס משפיל, יונית, הסוכנת שמכרה לו את האוטו טוענת שהוא משקר והוא גרם לפגיעה בג'אנט.

הסוכונת של הודה והמוסך נמצאים באותו מתחם, מנהל המוסך הזמין פאנצ'ר מכאר לבדוק מה מצב הצמיג, הבחור אמר שאסור ליסוע באוטו מאחר והצמיג הרוס ויש סכנת נפשות

אתם מבינים? אבא שלי מרוב עצבים כמעט קיבל התקף לב, הונדה פשוט ביזתה אותו, לא מאמינים לו.

*נקודה חשובה, כשאבא שלי הזמין את האוטו אמרו לושאוניה אמורה להגיע בספטמבר, אם יהיה ביטול ממישהו אז הוא יקבל את ההונדה שלו.

כך היה, מישהו ביטל את ההזמנה ואבא שלי קיבל את האוטו שלו.

יכול להיות שהוא זה שגרם לנזק והחליט להחזיק את האוטו?

מה אפשר לעשות מעכשיו? הסוכנות מתנערת מאחריות, תתארו לכם את עוגמת הנפש, את העצבים, מחכים למשהו כ"כ הרבה זמן, מצפים, משקיעים 150K שקל ומקבלים פיצוץ לפנים.

איך אפשר להמשיך מהנקודה הזאת?

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

נשמע מרגיז.

תפנה לשירות לקוחות מאיר, את פרטיהם תוכל למצוא כאן.

מנסיון קודם עם החברה, הם יעשו את מה שצריך כדי שתצא מרוצה.

בכל חברה יש כמה תפוחים רקובים שהורסים את המוניטין של היבואן\יצרן, אין לך מה להתרגש מזה, רק לפנות קצת יותר למעלה בהיררכיה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם תרצה, יתעביר לי את הפרטים שלך בהודעת פרטעת ואני אעביר אותם הלאה-ש לי חבר שעובד בחברת ,מאיר" בתפקיד בכיר, מקווה שיצליח לעזור לך.

פורסם

אם תרצה, שלח לי את הפרטים בהודעה פרטית.

אני עו"ד במקצועי, אוציא להם מכתב התראה עם העתק למספר כתבי רכב וכתבי צרכנות, הם כבר יתלקקו אצלכם ויחניפו לכם ויעשו את הכל על מנת לסיים את הסיפור בצורה שנוחה לכם.

פורסם

כל אדם שני היום הוא עורך דין, החברות כבר לא מתרגשות מיזה.

ואיך בתור עורך דין שמכבד את עצמו, אתה יכול לכתוב מכתב רציני מבלי לראות את הנזקים בעצמך.

פורסם
שלום,

עידכון: אבא שלי נסע היום להונדה במעלות.

הוא קיבל יחס משפיל, יונית, הסוכנת שמכרה לו את האוטו טוענת שהוא משקר והוא גרם לפגיעה בג'אנט.

הסוכונת של הודה והמוסך נמצאים באותו מתחם, מנהל המוסך הזמין פאנצ'ר מכאר לבדוק מה מצב הצמיג, הבחור אמר שאסור ליסוע באוטו מאחר והצמיג הרוס ויש סכנת נפשות

אתם מבינים? אבא שלי מרוב עצבים כמעט קיבל התקף לב, הונדה פשוט ביזתה אותו, לא מאמינים לו.

*נקודה חשובה, כשאבא שלי הזמין את האוטו אמרו לושאוניה אמורה להגיע בספטמבר, אם יהיה ביטול ממישהו אז הוא יקבל את ההונדה שלו.

כך היה, מישהו ביטל את ההזמנה ואבא שלי קיבל את האוטו שלו.

יכול להיות שהוא זה שגרם לנזק והחליט להחזיק את האוטו?

מה אפשר לעשות מעכשיו? הסוכנות מתנערת מאחריות, תתארו לכם את עוגמת הנפש, את העצבים, מחכים למשהו כ"כ הרבה זמן, מצפים, משקיעים 150K שקל ומקבלים פיצוץ לפנים.

איך אפשר להמשיך מהנקודה הזאת?

אני מצטער לשמוע, אבל גם בתור לקוח תמיד קיבלתי שם יחס אדיב, וגם הנחה בטיפולים הלא זולים בעליל. השירות שם ברמה גבוהה ומהיכרות, המוסך נמצא תמיד בצד של הלקוח ולא של היבואן בכל מה שקשור בתלונות - לרבות גם התקלה הנפוצה בהגה החשמלי בדור הקודם של הסיוויק שנטה לדפוק והיבואן לא הסכים להחליף..

Mazda CX5

Škoda FABIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...