Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב/לילה טוב לכל חברי הפורום.

מדובר על סיאט איביזה בציר 2010 גיר ידני מנוע 1,600 (105 כ"ס).

16,000 ק"מ (עדין בחיתולים ועדין יש ריח של חדש ).

הדגם המפואר שכולל ג'אנטים וגג פנורמי.

בשבוע האחרון אני שוקל להשתדרג ולרכוש סיאט במקום הגולף שיש לי.

בבקשה מיכם השאלות שלי מופנות בעיקר לבעלי סיאט מאותה שנה (או בעלי סיאט לשעבר) וגם למומחים !!

1-מה ההתרשמות הכללית מהרכב? נוח? פשוט? חלש? חזק?איך הנהיגה? משעממת/טובה/ על הפנים?

2-אמינות,אני יודע שהגיר האוטומטי יש לו הרבה בעיות מה לגבי הגיר ידני האם הוא אמין? ומה לגבי המנוע ? (לא מדובר ב-TSI).

3-חסכוני בדלק? בזבזן? כמה ליטר לק"מ?

4-עלויות ביטוח חובה+מקיף+צד ג' עבור נהג 24+ ללא היסטוריה של תאונות (טפו טפו טפו) ומה בעיקר דורשות חברות הביטוח להתקין? (איטורן,כספת,קודן,אימבולייזר? ).

5-עלות טיפולים (טיפול 15,טיפול 30, טיפול 45).

6-מה לגבי הפלסטיקה? אני יודע שלהרבה מהרכבים של צ'מפיון יש "מחלה" והפלסטיקה מתקלפת/נשברת/נסדקת,האם גם באיביזות משנתון זה יש את אותה "מחלה" ?

7-צריכת שמן?

8- נזילות מים מהגג הפנורמי?

9-תקלות סידרתיות שהתגלו וקריאות לתיקון שהיו?

10- האם הדגם הזה היה במבצע? (אני זוכר שצמפיון יצאו במבצע כולל חבילת השקה,אני לא זוכר אם זה הדגם הזה).

מצטער על כמות השאלות.

ותודה רבה לכל העונים והעוזרים !!!

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
ערב טוב/לילה טוב לכל חברי הפורום.

מדובר על סיאט איביזה בציר 2010 גיר ידני מנוע 1,600 (105 כ"ס).

16,000 ק"מ (עדין בחיתולים ועדין יש ריח של חדש ).

הדגם המפואר שכולל ג'אנטים וגג פנורמי.

בשבוע האחרון אני שוקל להשתדרג ולרכוש סיאט במקום הגולף שיש לי.

בבקשה מיכם השאלות שלי מופנות בעיקר לבעלי סיאט מאותה שנה (או בעלי סיאט לשעבר) וגם למומחים !!

1-מה ההתרשמות הכללית מהרכב? נוח? פשוט? חלש? חזק?איך הנהיגה? משעממת/טובה/ על הפנים?

יחסית נוקשה, בידוד רעשים לוקה בחסר, כח לא חסר, הרכב דינאמי לא רכב ספורטיבי.

2-אמינות,אני יודע שהגיר האוטומטי יש לו הרבה בעיות מה לגבי הגיר ידני האם הוא אמין? ומה לגבי המנוע ? (לא מדובר ב-TSI).

שילוב מנוע-גיר ותיק ואמין. ביצועים טובים(פחות משל ה-TSI).

3-חסכוני בדלק? בזבזן? כמה ליטר לק"מ?

בגיר ידני זה תלוי מאד באופי הנהיגה. באזור 13\1-12

4-עלויות ביטוח חובה+מקיף+צד ג' עבור נהג 24+ ללא היסטוריה של תאונות (טפו טפו טפו) ומה בעיקר דורשות חברות הביטוח להתקין? (איטורן,כספת,קודן,אימבולייזר? ).

5-עלות טיפולים (טיפול 15,טיפול 30, טיפול 45).

6-מה לגבי הפלסטיקה? אני יודע שלהרבה מהרכבים של צ'מפיון יש "מחלה" והפלסטיקה מתקלפת/נשברת/נסדקת,האם גם באיביזות משנתון זה יש את אותה "מחלה" ?

7-צריכת שמן?

אין בעיה של צריכת שמן מוגברת כמו בדגמי ה-TSI.

8- נזילות מים מהגג הפנורמי?

לא שמעתי על מקרה כזה.

9-תקלות סידרתיות שהתגלו וקריאות לתיקון שהיו?

10- האם הדגם הזה היה במבצע? (אני זוכר שצמפיון יצאו במבצע כולל חבילת השקה,אני לא זוכר אם זה הדגם הזה).

מצטער על כמות השאלות.

ותודה רבה לכל העונים והעוזרים !!!

תשובות נוספות תמצא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=427727

פורסם

תודה על התשובות ועל הלינק ( השורת חיפוש לא עובדת לי ) אז התזמון היה במקום .

יש פה עוד מישהוא שיכול לשפוך אור על הנושא?

פורסם

uppp !!

פורסם

את התשובות הטובות ביותר אתה תמצא ב-Cupra.net, שם תוכל לגלות כל מחלה שהיא ברכב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי את הרכב רק 2011.

בגדול אני מרוצה מהאוטו, אף פעם לא מרגיש שחסר כוח, ורק להוסיף - אצלי צריכת הדלק היא יותר לכיוון ה1-10, 80% מהנסיעות הן בתוך העיר.

פורסם

תודה רבה לכולם.

דרך אגב למה החלון חיפוש לא עובד?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבת שלום אחי ברשותי אותו הרכב עם 70K ק"מ לפני חודש וחצי הלך לי פלאנץ ומשאבת מיים רק בגלל שאין שעום חום באוטו וזה הרתיח אותי שהייתי צריך לשלם על זה 3000 ש"ח "לא בחברה" ואם היה שעון חום זה לא היה קורה ברגע שנדלקת המנורה באוטו המנוע כבר בוער ישר עצרתי בצד והזמנתי גרר וכבר המנוע היה מטוגן.

2. האוטו עצמו סה"כ הוא אוטו טוב אבל הבעיה שהוא נופל במחירון כמו מיים בגלל המבצעים של סיאט כל שני וחמישי כאילו זה שוק רמל'ה לוד אני עובד כיום בצ'מפיון מוטורס ואם תשמע לעצתי תקנה פולו TSI רכב מדהים שכל הדשבורד הוא גומי קשיח ולא פלסטיק כמו בסיאט שמתנדנד בבורות ואוטו עם שוק יותר טוב בהרבה.

3. ביטוח חובה + מקיף אני משלם לסיאט לנהג מעל 24 ללא עבר בתאונות 4850 ש"ח

4. האוטו שלי כרגע למכירה והזמנתי היום פולו GTI בגלל כל האיבוד ערך של הסיאט שנמאס לי ממנו כבר

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...