Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך מה לדאוג מהביצועים בגוף, הם ממוצעים לחלוטין. היא מצויידת בגיר 6 מהירויות תזזיתי יחסית וזה אולי קצת רועש לפעמים אבל היא לא תרגיש ממש חלשה לנהוג ממוצע לדעתי.

אני חושב שהכי מתאימה היא הפוקוס, אם אתה חפץ בביצועים טובים אז כדאי לחפש אחת עם מנוע 2 ליטר, צריכת הדלק דומה וכבונס הרכב הרבה יותר מאובזר.

פורסם

לי הייתה אסטרה 1.8 כמעט שנה (לפני זה היא הייתה לאחות שלי כמעט 4 שנים), אחרי שמכרתי אותה היה לי רכב גישור לכמה שבועות גולף 1.6 שנת 2008, אז אני אשמח להתייחס לשאלות שלך לפי הניסיון שלי.

האסטרה באמת די נדירה, היתרון הגדול שלה הוא העיצוב והאבזור (קרוז קונטרול, מחשב דרך מורחב, גג פנורמי, גלגלי מגנזיום) שאתה מקבל בתמורה למחיר, היא גם מאוד חביבה לנהיגה (הרבה יותר מהגולף) והביטוח שלה הרבה יותר זול מגולף מקבילה.

מצד שני הגולף יותר איכותית, מרווחת ושקטה.

הבעיה הכי גדולה של האסטרה היא כאמור שכמעט ואין מוסכים שמכירים את האוטו (להחלפת מנורה הפנו אותי למוסך מורשה!), והשירות של UMI מגעיל (לפחות לפי הניסיון שלי עם המוסך בחיפה והמוסך שבנצרת) והם לא כ"כ יודעים לטפל ברכב.

לדוגמה בשלי הייתה בעיה בצופר ובגג נפתח מאז שהאוטו היה חדש שהם לא הצליחו לפתור.

חוץ מזה האוטו אף פעם לא ביקר במוסך חוץ מלטיפולים רגילים.

אגב, האסטרה לא תרגיש לך הרבה יותר חזקה מהגולף 1.6, בעיקר בגלל הגיר המיושן של האסטרה.

ולגבי סחירות, את שלי מכרתי תוך פחות מ 3 ימים אחרי פרסום המודעה ובמחירון מלא אבל מקרה אחד לא בהכרך מעיד על הכלל.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מההיכרות שלי עם זוג חברים במצב דומה דווקא ה- I30 היא אחלה רק עדיף שנתון גבוה יותר ולא ברור לי למה היא פחות נוחה משמעותית מהאחרות כפי שאחרים ציינו, היא דווקא נוחה יחסית ושימושית מאוד ותא המטען מתאים למה שאתם צריכים, היא אמינה יחסית (למעט ענייני פנסים), היא צרכנית דלק סבירה, היא בטוחה ויש לה כוח והיא לרוב לא מרגישה עגלה למעט האצות ביניים.

• תוכן חדש...