Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
שלום.

אני לא רוצה לפרט יתר על המידה בנושא של מי אשם ומי לא , שאלת התייעצות:

הטרקטורון נכנס ברכב של אבי באזור הגלגל השמאלי הקדמי דלת נהג ,פגוש ,ועוד מיני חלקים כולל המסגרת של החלון בקדמי ועוד...

לטרקטורון נגרם נזק רב גם כן...

הבעיה היא שלטרקטורון אין ביטוח, לא חובה ולא מקיף ולא כלום. הגיעו משטרה ואמבולנס הנהג טרקטורון סירב להתפנות.השוטר(חבר של הנהג טרקטורון , ככה זה עייריה קטנה) , לא נסענו לתחנה לתת עדות אם זה משנה.

הנהג טרקטורון כנראה הפנים שהוא בבעיה ומתחנן ממש שלא נפעיל ביטוח ולא כלום ושהוא יקח על עצמו את הנזק הכספי של התיקון ושל הירידת ערך ושל הכל. הוא נורא מבקש שנגיד לביטוח שאבא שלי אשם וככה גם יתקנו לו את הטרקטורון וגם את האוטו והוא יחזיר לנו כסף על הכל. מבקש ממש שלא "נזיין " אותו לכל החיים...

הרכב של אבי הוא רכב חדש (מעל K100 ש"ח) אוק' 2011

באופן כללי המקרה קרה בתוך עיר ,ברחוב עם אנשים שרובם חברי הנהג טרקטורון , אבא נסע לבד.

מה עושים במקרה זה , אם נפעיל ביטוח יש מצב שהבחור נדפק ממש מצד שני להאמין למילה שלו גם בעיה...

תודה

נכון להיום אסור לסמוך על אף אחד.

גש למוסך שלך היצתיד בשמאי שאתה בוחר.

תבע את פוליסת הביטוח שלך, כולל ירידת ערך אמיתי שנגרמה,ותן את פירטי הנהג הפוגע לחברת הביטוח שלך.

צור איתי קשר טלפוני אנסה לעזור לך יותר.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מח"ש נועדה לחקור שוטרים בעברות פליליות כגון:

אלימות.

גנבה.

שוחד וכו'.

*ואין כאן עילה להשתמש בסמכות המעצר.

ל'

שוטר שמגיע לתאונה ולא ממלא שום מסמך על זה ומעביר לבוחנים , והוא עושה את זה רק בגלל שהוא מכיר את אחד הצדדים כדי שלא יהיה טיפול משפטי זאת עבירה !!!

פורסם

אין ברירה - הפעל את הביטוח. תן לו להלחם נגד בעל הטרקטורון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במידה ולא רשמתי קודם אני אחדד , הביטוח הופעל עוד אתמול בגלל שלא היה ניתן להעריך נזק ללא שמאי.

אני אחדד את השאלה , מה אני עושה עם הבחור? הביטוח יחזיר לי סכום מסויים אך עדיין אני בהפסד לא קטן , עלייה במחיר הביטוח לשלושת השנים הבאות ,מחיר השתתפות עצמית , הפסד של ימי עבוד , האם הביטוח יכול לתבוע אותו על סכום זה בשמי? האם לתבוע בתביעות קטנות? אולי לנסות להגיע איתו להסדר מסויים,במידה וכדאי האם לקחת עורך דין או שמספיק מסמך הבנות בינינו?

תודה.

פורסם

כיוון שיש צד שני ויש את מי לתבוע חברת הביטוח תשפה אותך במחיר המחירון ותתבע את נהג הטרקטורון.

אתה לא תאבד את הפרמיה ואין בעיה עם זה כלל.

עשית נכון שדווחת.

פורסם

ראשית יש לבדוק אם יש לכם במסגרת הביטוח חדש תמורת ישן, אם לא , תקבלו כסף לפי המחירון

בטוטל לוס אין דמי השתתפות עצמית

אתה יכול כמובן להגיע להסדר עם אותו נהג טרקטורון , לא יצליח אתה תובע אותו.

בבית משפט לתביעות קטנות הכניסה אסורה לעורכי דין , אלא רק במקרים מיוחדים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לגבי ההשתתפות העצמית , האם זה ודאי שאני לא אשלם סכום זה?

בפוליסה אכן מופיע חדש תמורת ישן "פוליסה פלוס לרכב(רכב חדש תמורת ישן) בכפוף לתוספת של עד 15% בשנה הראשונה ועד 30% בשנה השניה" מה זה אומר לגבי? ערך הרכב על פי המחירון במוסך הוא כ- 120K ש"ח. לאחר בדיקה חדש עולה כ 140K ש"ח + 2K תוספת עבור צבע מטאלי (היה גם במכונית של אבי)

לגבי ההסתדרות עם הרוכב , במידה ולא נגיע להסכמה, מה האפשרויות העומדות לצידי כאשר אבי אינו דובר טוב את השפה העברית? האם אני אוכל להגיע איתו למשפט ולתרגם? איך זה עובד?

תודה

פורסם

צריך לקרוא במדוייק את כל תנאי הסעיף בפוליסה

מציע תבררו עם הסוכן שלכם את הנושא

אתה תוכל להיות איתו ולסייע לו בבית משפט לתביעות קטנות .

בטוטל לוס אין השתתפות עצמית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
האם על פי חוק ניתן לנוע על רכב ללא ביטוח חובה ?

כן, בוודאי, ניתן. במקרה הספציפי שלך זה לא צריך לעניין אותך אם יש או אין לו ביטוח חובה, כל עוד לך יש. אם הוא ירצה לתבוע על נזקי גוף ולפי הנסיבות הוא לא היה מחוייב בביטוח חובה, הוא פשוט יתבע את הביטוח שלך, או אם אתה אשם בתאונה - אותך ישירות לפי בחירתו. ואתה תפיל את זה על הביטוח שלך. במקרה זה הוא יצטרך לנמק מדוע לא היה ברשותו ביטוח חובה בתוקף ויוכרע לפי הנסיבות של שימוש בטרקטורון ונסיבות תאונתיות. יש מצב כי לא היה מחוייב בביטוח מלחתחילה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM

איך הגעת למסקנה שלא צריך ביטוח חוב הלטרקטורון?

ומכייון שהוא צריך ביטוח חובה ואין לו אז הוא יכול לתבוע את מי שהוא רוצה רק לא את בעל הרכב ולא את ביטוח החובה של וכי כנגד שניהם אין לו עילת תביעה.

תיאורטית הוא כמובן יכול לתבוע . אבל הוא יפסיד ללא כבוד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, בוא נדון בזה.

איך הגעת למסקנה שלא צריך ביטוח חוב הלטרקטורון?

אני לא הגעתי למסכנה הזו ואף ציינתי כי יכולות להיות בהחלט שתי אופציות:

1) היה חייב בביטוח חובה

2) לא היה חייב בביטוח חובה

ספציפית לגבי טרקטורון מסווגים את החבות בביטוח לפי יעודו: תחבורתי או כלי עבודה. במקרה הראשון - חייב, במקרה השני - פטור.

ומכייון שהוא צריך ביטוח חובה

לא בהכרח. יכול להיות מצב כי הוא פטור מביטוח חובה.

ואין לו אז הוא יכול לתבוע את מי שהוא רוצה רק לא את בעל הרכב ולא את ביטוח החובה של וכי כנגד שניהם אין לו עילת תביעה.

תיאורטית הוא כמובן יכול לתבוע . אבל הוא יפסיד ללא כבוד.

במקרה הזה בלבד הוא יכול ורשאי וגם יזכה בתביעה לנזקי גוף מהצד השני:

כלי הרכב (טרקטורון) היה פטור מביטוח חובה לפי סיווג יעודו

הצד השני גרם לתאונה

נהג הטרקטורון זכאי לתבוע בשתי דרכים:

1) בפלת''ד נגד חברת הביטוח של הרכב השני

2) בפקודת נזיקין נגד נהג הרכב השני, שמגיע לו שיפוי ממבטחו

אם אין לנהג השני ביטוח חובה - יתבע נהג הטרקטורון את קרנית, ומגיע להם שיפוי מנהג הרכב השני.

פורסם

תודה רבה לפותח השרשור, מגיל 18 (אחרי איה נאפה) תמיד רציתי לקנות טרקטורון ואמרתי לעצמי "לא נעשה ביטוח גם ככה יקר".

עד לפני רגע עדיין הייתי באותה מחשבה, אחרי שאני קורא את השרשור, הדרךהיחידה שיהיה לי אי פעם טרקטורון זה עם ביטוח חובה וצד ג'.

כל מה שאני יכול להגיד זה תודה שגרמתם לי לרדת מהרעיון המטופש הזה, כי אם הייתי במקום הנהג טרקטורון האחר, לא היה לי מאיפה להביא את כסף הפיצויים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

עד כמה שאני יודע היצור הזה ושמו טרקטורון עבודה חלף עבר לו מן העולם .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
עד כמה שאני יודע היצור הזה ושמו טרקטורון עבודה חלף עבר לו מן העולם .

אני בהחלט חולק איתך. לא ההגדרה של הכלי חשובה ברשיון או בהוראות יצרן, אלא יעודו בפועל, דהיינו אופן שימושו ע''י המשתמש. אם זה טרקטורון מכל סוג שהוא המשמש עיקר במטעים, או מנהל עבודה באתר בנייה או כל יעוד דומה אחר. אם איננו משמש "על פני קרקע" לצורך "תחבורה יבשתית" - איננו חב בביטוח חובה.

• תוכן חדש...