Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל-burzum אתה טועה ומטעה. גם טרקטורונים המסווגים ככלי עבודה, במדינתנו רשומים כ-"טרקטורון חקלאי", חייבים בביטוח חובה. לפני שנים הפסיקו לעשות רישוי כזה לטרקטורונים חדשים אבל עדיין יש טרקטורונים כאלה על הכביש. הדרך היחידה שיכול להיות לו פטור מביטוח היא אם הוא מוגדר כ"כלי תפעולי", אפשר לראות כלים כאלה עם לוחית רישוי בצבע שחור-לבן אולם מעולם לא ראיתי או שמעתי על טרקטורון כזה ולמיטב ידיעתי אין כאלה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום.

עדכון: כמו שציינתי הרכב ירד מהכביש ,הופעל הביטוח שלי ואין לי מושג מה יעשו לבעל הטרקטורון (זה כבר לא בידיים שלי)

הטרקטורון הפוגע הינו דגם ספורטיבי חדש מאוד.

המון תודה לחברי הפורום.

כאשר נקבל את הכסף נעבור לשאלות היעוץ :)

יום טוב לכולם

פורסם

יש פה בכלל שאלה?

למה לקחת ריזיקה? פנה לביטוח!

זהו הדבר הנכון לעשות. לעזאזל, מדובר כאן ברכב.

עם כל הכבוד, שהילדון עם הטרקטורון יבקש את הרחמים מאבא שלו, לא ממך.

אחרי הכל הטעות היא שלו ועליו לקחת עליה אחריות.

למה בכלל שתבוא לקראתו? "אבא שלי יהרוג אותי", "יקחו לי את הרישיון", אוי, מסכן שלי, ליבי נשבר לחתיכות.

תבין: הסיוע לאותו "נהג" טרקטורון עלול לפגוע בך עם חברת הביטוח וגם בכיס שלך.

• תוכן חדש...