Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של אבא שלי .

הוא מחליף ברקסים כל חצי שנה (שווה ערך ל12000 ק"מ , בערך).

הרכב כמובן אוטומטי , אבא שלי נוהג רגיל למדי (לא נהג מירוץ ומצד שני לא נח על הברקס).

במוסך אמרו לו להשתמש יותר בבלימת מנוע (להוריד הילוך בבלימות) , מה שלי נשמע כמו עיצה מטופשת למדי במידה והרכב תקין.

כל פעם שנגמרים הבלמים וצריך להחליף , זה מלווה ברעידות חזקות בהגה.

מישהו נתקל או יודע על בעיה דומה ? או בפתרון ?

אני משער שבלמי הרכב לא מתאימים לו מבחינת משקל\ביצועים , בדיוק כמו שהמנוע ברכב הזה חזק מדי בשביל השלדה והמתלים (האצות חזקות מדי מפעילות מיד את בקרות האחיזה).

תודה

עריכה : מנוע 3.5 ... כמובן ..

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

הוא היה איתו בכל מיני מוסכים ובאותו עניין , גם במורשים וגם במוסך מרכזי של UMI בירושלים .

השתמשו בכל סוגי החלפים.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
הרכב של אבא שלי .

הרכב כמובן אוטומטי , אבא שלי נוהג רגיל למדי (לא נהג מירוץ ומצד שני לא נח על הברקס).

במוסך אמרו לו להשתמש יותר בבלימת מנוע (להוריד הילוך בבלימות) , מה שלי נשמע כמו עיצה מטופשת למדי במידה והרכב תקין.

אני משער שבלמי הרכב לא מתאימים לו מבחינת משקל\ביצועים , בדיוק כמו שהמנוע ברכב הזה חזק מדי בשביל השלדה והמתלים (האצות חזקות מדי מפעילות מיד את בקרות האחיזה).

תודה

בערך כל 10,000-15,000 ק"מ צריך להחליף רפידות בלמים

הכל תקין אצלכם

פורסם

לצורך העניין , לפני המאליבו היתה לו B4 מודל 2008 , זמן\ק"מ ההחלפה היה כמעט כפול..

פורסם

היי ,

יש הבדל בין רכב שמשוטט כל יום בין ת"א לחיפה לבין רכב שמשוטט בתוך ירושלים

עליות / ירידות / פקקים = שימוש שונה לגמריי בבלמים .

כמובן גם תלוי בצורת הנהיגה והרפידות ששמים

וכמובן גם תלוי אם כשהוא נכנס למוסך לטיפול הם גמורים או שהם בדרך והמוסך פשוט נוקט משנה זהירות שלא יגמרו לפני הטיפול הבא

( יכול להיות הבדל משמעותי )

עפר .

( שלא מבין )

פורסם
הרכב של אבא שלי .

תודה

היי,

יש אפשרות להחליף לך את הבלמים לרפידות קרמיות (HEAVY DUTYׂ)

אני מסיק שאתה נוהג באזורים הרריים הכוללים גם ירידות ממושכות הדורשות שימוש ארוך בבלמים,

במצבים אלו נכון יהיה להשתמש בהורדת הילוכים ידנית

נשמח לעמוד לרשותך,

מוזמן לעדכן אותי במסר פרטי באיזה מוסך אתה מטופל לתיאום תור

גיא משברולט

פורסם

אתה עדיין באחריות ?

גם האחריות שלהם לא משהוא.

אם אתה לא באחריות

תרכיב רפידות תחלפיות טובות בזול במוסך רגיל.

גם הרבה יותר זול וגם יחזיק הרבה הרבה יותר מהמקורי.

ותעזבו את הגיר בשקט.

גיר עולה יותר מרפידות .:wink:

• תוכן חדש...