Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyo Proxes

dror_r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך להחליף 2 צמיגים במידות 215/55-17 (94W)

נתקלתי בשני דגמים של TOYO PROXES:

215/55ZR17 Proxes CF1 98W TL

215/55ZR17 PROXES-C1S 98W TL XL

מישהו יודע להגיד מה ההבדל בין

C1S ל- CF1?

המחיר אגב לכאורה די דומה בין 2 הוריאציות 500~600 ש"ח לצמיג - עד כמה שראיתי זה מחיר הוגן עבור צמיג של פירמה מוכרת..

למישהו יש נסיון עם הצמיג הזה? יורכבו על מיניואן, אך עדין אני מחפש צמיג עם ביצועי אחיזה טובים יחסית.

תודה, דרור

פורסם

לא מכיר את הצמיג הספציפי הזה, אבל כשקניתי את האוטו שלי החלפתי ל-TOYO, בעקבות מבחן השוואתי של AUTO EXPRESS, ואני מרוצה. יושב טוב על הכביש, וצריכת הדלק טובה. לפי המבחן הנ"ל: מרחק הבלימה בכביש יבש - קצר, בכביש רטוב - די קצר. היו שם במבחן צמיגים אחרים שכיכבו בכביש רטוב ופישלו בכביש יבש. פה בארץ הייתי שם דגש על כביש יבש.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

• תוכן חדש...