Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת נייד-סים פרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תודה על התגובה המאד מפורטת. לגבי פתיחת C5 הבנתי שזה ממש סיפור, מצד שני נראה קצת משונה שטכנאים או חב' הסלולר צריכים להריץ מחשב למשך שעות על מנת לבצע את הפתיחה. לגבי 3120 קראתי בהרבה פורומים זרים שהפתיחה הצליחה באמצעות אתרים שמחשבים קוד על בסיס פרטי המכשיר הספציפי. מבולבל לחלוטין.

פורסם

דוד חברות סלולאר לא מחשבות כלום, הקודים האלו הוטמנו בטלפון בזמן היצור ושמורים במחשבי נוקיה.

הנציגים בסך הכול מגישים בקשה לנוקיה לשחרור המכשיר ומקבלים את הקוד בחזרה ללא חישובים וכו.

לנו אין את האפשרות לקבל את הקוד מקורי מהחברה ולכן אנחנו פורצים אותו, לגבי השיטת פריצה פירטתי למעלה.

לגבי כול האתרים למיניהם, כנל הם קונים את הקוד דרך החברות עצמן ולא מחשבים כלום, השיטה בדוקה ועובדת, אני עדיין ממליץ לרכוש את הקוד באתר שמאפשר תשלום דרך PAYPAL בשביל שאם משהו ישתבש תוכל לקבל את הכסף בחזרה דרכם.

עלות מכשיר כזה צריכה להיות בערך 20$ אבל יכול להיות שתמצא גם ב10$.

אודי A4

דימה.

פורסם
דוד חברות סלולאר לא מחשבות כלום, הקודים האלו הוטמנו בטלפון בזמן היצור ושמורים במחשבי נוקיה.

הנציגים בסך הכול מגישים בקשה לנוקיה לשחרור המכשיר ומקבלים את הקוד בחזרה ללא חישובים וכו.

לנו אין את האפשרות לקבל את הקוד מקורי מהחברה ולכן אנחנו פורצים אותו, לגבי השיטת פריצה פירטתי למעלה.

לגבי כול האתרים למיניהם, כנל הם קונים את הקוד דרך החברות עצמן ולא מחשבים כלום, השיטה בדוקה ועובדת, אני עדיין ממליץ לרכוש את הקוד באתר שמאפשר תשלום דרך PAYPAL בשביל שאם משהו ישתבש תוכל לקבל את הכסף בחזרה דרכם.

עלות מכשיר כזה צריכה להיות בערך 20$ אבל יכול להיות שתמצא גם ב10$.

עכשיו התמונה מתבהרת, הבנתי את התהליך שתארת. תודות על הפירוט הנדיב.

פורסם

Sergo לא כול המכשירים נרכשו בארץ, ולא כולם רכשו בארץ את המכשירים מהמפעילות.

מי שרכש מכשיר במאות אחוזים יקר יותר אצל המפעילות זכאי לפתיחת סים חינם, השאר לא.

אודי A4

דימה.

פורסם

מי שלא קנה בארץ קנה מכשיר פתוח - אחרת אין לו שימוש בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני פרצתי סמסונג גלקסי שנקנה בחו"ל (דגם שאין בארץ) דרך האתר http://www.cellunlocker.net/ תמורת 29$ (בפייפאל).

זה עובד! תוך פחות מ-חצי שעה קיבלתי קוד פריצה.

אבל חשוב מאוד לתעד את התהליך בוידאו למקרה שהקוד לא יפרוץ את הטלפון וגם לשים לב לא לטעות במספר הסידורי שאתה שולח להם, כי אז אתה משלם לחינם (ואני חושב שלפי התקנון שלהם אין החזר כספי על טעות כזאת).

• תוכן חדש...