Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב וופר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי יונדאי סונטה שנת 2005 2000cc

רציתי לשאול שאתה יש לי מערכת ברכב סטוק פשוטה אך שומעים בא מצוין רציתי לשאול עם אני יכול להתקין סאב לרכב בלי שום שיפור ברמקולים וללא מגבר???

אם כן לאיפה אני מחבר את הסאב??

פורסם

במידה ואתה מרוצה מהסאונד הקיים. ומעוניין רק בתוספת של נמוכים.

הייתי מנסה לחפש חבר עם מערכת וסאב. ומכניס את הסאב שלו לרכב. ושומע את התוצאה של הסאב ברכב. (עדיף עם רדיו. תחנה זהה.)

ואז יש לך לחפש או סאב מוגבר (חוסך בחלק העלויות של מגבר ועוד) אבל לרוב חלש יותר.

או מגבר וסאב בנפרד.

מנסיון לאנשים שלא מחפש ווליום גבוה. ורק טיפה יותר נמוכים. מספיק רק להוסיף סאב.

מנסיון של חלק מאותם אנשים. אחרי התוספת של הסאב. אחרי תקופה קצרה הגיע מגבר לרמקולים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני עושה את זה כי הדבר היחיד שעוצר אותי זה התקציב אבל אני מבין שזה לא כל כך משתלם אז יש לי שאלה כמה יעלה לי מגבר,סאב,ושתי רמקולים אחוריים??

מחפש משהו שלא יעשה יותר מידי רעש בלי טעם וחברות ביינוניות...

• תוכן חדש...