Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שראיתי לפני כמה ימים ביד 2 מודעה של הרכב הזה למכירה. שיפשפתי עת העיניים שלי, לראות אם אני הוזה שחתכו לה את הגג :shock:

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
(למעט השברולט קוואליר הנדירה).

יש סיבה לכך שהיא נדירה (רמז - זה לא בגלל אמינות מופלגת).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
^

ורק אני שמתי לב שיש חבל מחובר לפגו' ולמצובישי? כאילו הפגו' גוררת אותה ? :)

אכן. כנראה שהלנסר לא מונעת כי היא גם ללא אורות. ואם היא לא מונעת אז הבלמים לא מתפקדים. אני מקווה שהוא הצליח לבלום כמו ה-205 ולא התנגש בה מאחור. :twisted:

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
יש סיבה לכך שהיא נדירה (רמז - זה לא בגלל אמינות מופלגת).

הייתה לי קוואליר קופה,

אחלה רכב כל עוד מטפלים בו ביד אוהבת ולא מזניחים אותו כאילו זה פחון, זה רכב שיכול לחיות שנים,

הקוואליר קבאריולט נדירה משני סיבות עיקריות, - לא נקנו הרבה כאלו במקור, וגם מאלו שנקנו חלקם רוסקו ע"י ערסים,

בני מיעוטים, וצעירים לא מנוסים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

במודעה רואים שהמרכב עקום. אחרי שחתכו לרכב הזה את הגג המרכב איבד את הקשיחות שלו וכל שינוי בזוית בין הגלגלים גורם לעיוותים היה גם כתבה על סובארו DL סדאן שהפכו אותה לטנדר וחתכו לה גג - משטרה תפסה את הרכב הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הנה המודעה של הסופר לנסר קבריולט למכירה.

32.000 ש"ח.:?

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=2304926&Code=3bae94111c51c462b3143fb6228b433b

אין לי תואר בבטיחות, אבל כל הרכב נראה עקום וקומבינה אחת גדולה.

לא היתי רוצה לנהוג ברכב כזה, גם שלא ינהג על ידי בכביש.

*הבחור מקורי במודעה כתב "נא לא להתקשר בשבט" :lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב, אתקשר באדר, אין מה לעשות

:lol:

"טורבו בנזין" בכלל נשמע מרגש.

ובנוגע לקומבינה - לי אישית לא ברור איך הוא לא עוד לא נשבר לשניים, כי הרי ברכב עם שלדה אינטגרלית, גג הוא חלק מהשלדה. כשמנסרים את הגג, זה יוצר עומס יתר על הרצפה, כך שתראה שבפניה חדה היא תתעקם, וכשמעלים 4 נוסעים במשקל מעל הממוצע, היא עלולה להישבר באמצע הנסיעה ולהשאיר את הנהג ההמום עם חצי אוטו.

בקשר לזה שאת לא רוצה שדבר כזה ייסע לידך - הוא ייסע מקסימום בתוך הכפר, וגם זה עד השוטר הראשון, כי שוטר ראשון שיראה דבר כזה, יראה את עצמו מתפרסם בידיעות ומקודם בדרגה. מה גם ששום שוחד לא יעביר את הדבר הזה טסט, כי גם הבוחן המושחת שבהם לא יעביר דבר כזה.

ראיתי גם שהוא דורש 32 אש"ח על האוטו - טוב, לכולם מותר לחלום. מחיר הכי טוב שהוא יוכל להשיג, זה מחיר החלקים שהוא יצליח לפרק מהאוטו ולמכור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם היא חדשה זאת CTS בטח,

אם היא ישנה, יכול להיות הרבה דגמים, - ובראשם האל-דוראדו,

זה לא קבריולט, זה מה שנקרא באמריקה cloth-top,

ואפשר להדביק את זה לכל רכב.

פורסם

אולי לא ראיתי טוב, אבל נראה כאילו ה-205 גוררת עם חבל את הלנסר ...

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...