Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצלמות אבטחה בחנות, הן מחוברות למחשב ישן שמקליט, אני רוצה לשדרג את הנושא ולהיות מסוגל לצפות בזמן אמת מכל מקום.

בנוסף אני רוצה להוסיף עוד מצלמה.

המלצות?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני ממליץ להשתמש במכשיר מקליט במקום מחשב. יש כאלה שיש להם חיבור לאינטרנט וכך ניתן לצפות מכל מקום בעולם. במכשירים כאלה לרוב החל מ4 חיבורים למצלמות. הוא צורך חשמל פחות ממחשב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני עשיתי פרוייקט כזה לא מזמן אצלי בבית.

לקחתי מחשב ישן, קניתי כרטיס DV מבוסס USB ו 2 מצלמות אבטחה דיי זולות, הכל מ EBAY

עם קונפיגורציה מתאימה הצלחתי לשדר לחבר את הממשק של התוכנה שישמש כאתר אינטרנט ועכשו אני יכול לגשת לוידאו החי מכל מקום.

כבר קנית כרטיס DV?

פורסם
אני עשיתי פרוייקט כזה לא מזמן אצלי בבית.

לקחתי מחשב ישן, קניתי כרטיס DV מבוסס USB ו 2 מצלמות אבטחה דיי זולות, הכל מ EBAY

עם קונפיגורציה מתאימה הצלחתי לשדר לחבר את הממשק של התוכנה שישמש כאתר אינטרנט ועכשו אני יכול לגשת לוידאו החי מכל מקום.

כבר קנית כרטיס DV?

המצלמות הן אלחוטיות?

מה סדר גודל ההשקעה הנדרשת למערכת כזו ? (כרטיס DV ו 2מצלמות)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
נראה לי שחבל לרכוש מכשיר מקליט כשיש מחשב שמיועד לנושא... לא?

העינין לשיקולך. אני לא חושב שחבל, אלא להיפך. אתה יודע כמה חשמל חסכתי במספר שנים? מעבר לזה על אל פסק מכשיר מקליט יעבוד הרבה יותר זמן ממחשב. מעבר לזה יותר קל לאבטח מקום של מכשיר מקליט קטן מאשר מארז מחשב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קניתי 2 מצלמות- כל אחת עלתה 26 דולר

כרטיס DV מבוסס USB עלה 45 דולר

2 סטים ש לכבלים למצלמות באורך 20 מטר כל אחד עלה 10 דולר לכבל

זה הכל, את השאר עשיתי בעצמי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש הרבה עבודה במסעדה (לא מתלונן) אז לא היה לי זמן לגשת לזה, עכשיו זה עומד בערך בעשיריה הראשונה של הדברים שאני צריך לעשות.

היום אצלי מישהו במסעדה, מתקין מצלמות,

יש לי מצלמות, עובדות ומחוברות למחשב ראשי, אמ-מה, המחשב ישן, התוכנה ישנה, אין לה אפשרות לחיבור לרשת וזה סתם יותר שם וצובר שמן. אני צריך משהו חדש יותר.

הבחור אמר שהמצלמות ברמה בסדר (לדעתי הן יותר מבסדר, אבל אני לא מתווכח) ולדעתו כדאי להחליף מחשב למשהו יעודי שיעלה התענוג 3500 ש"ח.

המחיר הזה גבוה לי ואני לא מתכוון לשלם אותו על משהו שגם ככה כבר יש לי ואני רק רוצה לשפר,

אז בקיצור, יש מחשב - ישן, יש מצלמות - רעות, רק צריך משהו שישדר לי את התמונה למחשב האישי שלי בבית או בנייד.

תודה חברים.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אתה יכול לקנות מכשיר הקלטה ייעודי של פימא במחיר 1400 כולל מע"מ.מצלמות בערך 350 -400 שקלים.אתה צריך ראוטר עם ip קבוע.ואז ניתן לצפות מכל סמרטפון ומחשב מרוחק עם אינטרנט.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כמו שרשמתי לך,

אתה יכול לקנות כרטיס DV מבוסס USB, הוא תומך עד 4 מצלמות

מצלמות חדשות ב EBAY עולות מ25 דולר וצפונה.

המצלמות אצלי עלו 26 דולר והם בסדר גמור

• תוכן חדש...