Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מתלבט לגבי קניית רנו קליאו 2004-2006 לטובת מכונית שניה

האם הרכב אמין מישבו יכול לחלוק מנסיונו ?

יש פער די גדול בין מחירון לוי יצחק ליד 2( לוי יצחק נמוך יותר) - מה מהם יותר מקובל?

תודה

אשי

פורסם

לא מכיר את הרכב מקרוב.

לגבי מחירון - מקובל להשתמש במחירון לוי יצחק.

אף מגרש מכוניות, טרייד אין, ביטוח וכו' לא מכיר במחירון יד 2.

יש הרבה מוכרים שמשחקים על כך שמחירון יד 2 גבוה ממחירון לוי יצחק. דעתי בנושא שהם יכולים לדרוש אבל לא יקבלו.

פורסם
שלום

מתלבט לגבי קניית רנו קליאו 2004-2006 לטובת מכונית שניה

האם הרכב אמין מישבו יכול לחלוק מנסיונו ?

יש פער די גדול בין מחירון לוי יצחק ליד 2( לוי יצחק נמוך יותר) - מה מהם יותר מקובל?

תודה

אשי

הדגם לא מאוד אמין אבל גם לא מאוד בעייתי.

יש פער בין המחירונים אבל לשמחתך אף אחד מהם לא מקובל. הרכב הזה לא מאוד מבוקש בשוק ונסחר מתחת למחיר המחירון הנמוך. השוק עובד לטובתך במקרה הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רק לצורך הבהרה - מדובר בדגם סדאן 4 דלתות, שיוצר במפעלי רנו בתורכיה.

דגם זה לא שווק במדינות מערביות, אלא בעיקר במזרח אירופה, תורכיה, יוון, רוסיה, וכו'. נמכר בארצות שונות בשמות כמו קליאו קלאסיק, THALIA, קליאו SIMBOL.

זו מעין "מכונית בסיסית וזולה" לארצות מתפתחות, משהו מקביל לרנו לוגאן.

מבוססת על רנו קליאו B דור ראשון (שנמכרה בשנים 99-2002), למרות שיש לה פנסים וחזית של רנו קליאו B דור שני (2002-2006).

מה זה אומר - זה אומר שהיא לא קיבלה את השידרוגים שהגיעו בקליאו B רגילה 5 דלתות משנת 2002 ומעלה. למשל יש 2 כריות אוויר ולא 4, ועיצוב הפנימי נשאר כמו בדור הישן.

העיצוב החיצוני לדעתי האישית "לא משהו בכלל", תוספת תא מטען מקלקלת מאוד את העיצוב המוצלח של קליאו B.

אבל זה עיניין של טעם.

כל מה שכתבתי לא אומר שהיא פחות אמינה מהדגמים הרגילים, שהורכבו בספרד.

פורסם

תלוי בתוצאות הבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבדיקה תהיה מצוינת אחרת לא תהיה קניה

יש שני רנו קליאו( 4 דלתות ו EX) עם פערי מחירון של לוי יצחק די גדולים ( 17000 ו 180000)

איך אני מבדיל בינהם ?

פורסם

דגם 4 דלתות התורכי קיים רק במודלים 2004-2006, תארתי למעלה את המאפיינים שלו.

EX זה דגם 5 דלתות, קיים במודלים 2002-2004, דגם זה קיבל את השידרוגים שהזכרתי מקודם, והוא עדיף, כל עוד אין לך צורך בתא מטען גדול.

לגבי "בדיקה שתהיה מצויינת",- לא הייתי יוצא בהצהרה כזאת. מדובר ברכב לא חדש, זול מאוד ביחס לשנת הייצור ובכלל. בכל אחת שתבדוק יהיו תקלות כאלו ואחרות, ולא מעט. תצטרך ככל הנראה להתפשר על בדיקה "פחות ממצויינת". קח בחשבון, שבדיקת קניה במכון זה סיפור של 400-500 ש"ח.

על מחיר קניה ביחס למחירון בכלל עוד מוקדם לדבר.

לא הבנתי אם אתה מדבר על אוטו ספציפי שראית, או על הדגם בכללי.

ולא הבנתי אם זה באמת 4 דלתות 2004-2006, או שאתה מסתכל גם על דגמי 5 דלתות.

פורסם

הי

ראשית ממש תודה על העזרה

הסתכלתי על מספר רנו-אים וכרגע אני ממוקד ב אחת משנת 2004

הרכב נראה ממש נקי ונוסע טוב.יש ספר טיפולים די מסודר. כמו שאמרתי אני מניח בדיקה טובה או טובה למדי...אחרת לא ארכוש.

אני גם מתכוון לקחת את הרכב למוסכניק שלי ולחסוך בבדיקה ולקבל יותר מידע

אני לא ממש יודע לזהות בין שתי הדגמים ויש פער של 1000 ש"ח בינהם

איך אני מזהה ? יש עוד מאפין שמבדיל בינהם

תודה שוב

פורסם

מאוד מאוד פשוט לזהות.

בדגם 4 דלתות יש 4 דלתות ותא מטען שטוח נפרד, עם מכסה אופקי.

בדגם EX יש 4 דלתות + דלת תא מטען אנכית, שנפתחת עם החלון יחד כלפי מעלה (דלת חמישית). האוטו דם קצר הרבה יותר.

המכוניות נראות שונה לגמרי.

פורסם

תמונה שווה אלף מילים.

קליאו קלאסיק ( 4 דלתות):

http://uploads.homeless.co.il/private/201105/t_nvFile1668218.jpg

5 דלתות:

http://www.2change.co.il/pictures/6858847029.jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי אז ההמלצה בתמונה היא על הדגם של 5 דלתות = EX = הרכבבתמונה השניה עם הכיתוב "CLIO" ?

לדגם 5 דלתות יש 4 כריות אויר ? בניגוד לשני הארוך ?

סליחה שאני איטי....

פורסם

כן ההמלצה היא על 5 דלתות התמונה השניה,וכן כמו שBUKI אמר לדגם הארוך יש 2 כריות אוויר לעומת 4 בדגם ה 5 דלתות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...