Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחצי שנה הייתי מעורב בתאונת שרשרת של שלושה רכבים ובו הייתי הרכב האמצעי,הפרטים של התאונה של כל כך משנים רק זה שהרכב האחרון לא מודה שהעיף אותי על הרכב הראשון,מהביטוח קיבלתי מכתב לגבי הפעולות הלאה כי הרכב הראשון תובע אותי כי זה שמאחורי לא הודה,עכשיו במידה ואני אלך למשפט האם קיים חשש לשלמות הרשיון שלי(נהג חדש בן 23) והאם אני יפסיד במשפט אצטרך לשלם משהו נוסך מלבד סכום שנקבע בביטוח צד ג' שנקבע כמו הוצאות משפט וכאלה??

תודה לעוזרים

פורסם

בגדול ממה שאני מכיר

אתה צריך לשלם לרכב הראשון מכוון שאתה "נזרקת" קדימה ופגעת ברכב,זאת אומרת שהבחור הראשון תובע אותך (את הביטוח שלך ).

זאת אומרת שאתה מודע שפגעת ברכב הראשון בעקבות פגיעה מאחור ברכבך,כך שהבחור הראשון מקבל את הכסף מהביטוח ועוזב אותך לנפשך.

לגבי הפגיעה שלך אתה צריך לתבוע את הביטוח המקיף שלך,מכוון שהבחור לא מוכן להודות, לאחר מכן להגיש תביעה בבית המשפט על נזקים לרכבך כולל עלויות תיקון הפרשי השתתפות עצמית וכול מה שכרוך בזה.

יש לך בביטוח סעיף לגבי סיוע משפטתי תשתמש בו כמובן שתבודק מה הפוליסה שלך מחסה.

הדברים שנאמרו לא באות להחליף יעוץ משפטי לכן אתה צריך להתייעץ אם סוכן הביטוח שלך ומחלקת התביעות של הביטוח

לגבי רשיונך

בתאונה הנ"ל יש נפגעים בנפש?

בכל מקרה אני לא רואה סיבה לנזוף בך מעבר אם יש רק פגיעה ברכוש,מה שכן אתה צריך ללמוד לשמור מרכב גם שאתה עוצר ברמזור או בכל מקרה אחר,כדי שלא תמצא את עצמך במצב הזה שוב.

שמירת מרחק מהרכב הראשון היה חוסך לך הרבה כאבי ראש,שהיה משאיר לך להתמודד נגד הבחור שפגע בך בלבד!

פורסם
בגדול ממה שאני מכיר

אתה צריך לשלם לרכב הראשון מכוון שאתה "נזרקת" קדימה ופגעת ברכב,זאת אומרת שהבחור הראשון תובע אותך (את הביטוח שלך ).

זאת אומרת שאתה מודע שפגעת ברכב הראשון בעקבות פגיעה מאחור ברכבך,כך שהבחור הראשון מקבל את הכסף מהביטוח ועוזב אותך לנפשך.

לגבי הפגיעה שלך אתה צריך לתבוע את הביטוח המקיף שלך,מכוון שהבחור לא מוכן להודות, לאחר מכן להגיש תביעה בבית המשפט על נזקים לרכבך כולל עלויות תיקון הפרשי השתתפות עצמית וכול מה שכרוך בזה.

יש לך בביטוח סעיף לגבי סיוע משפטתי תשתמש בו כמובן שתבודק מה הפוליסה שלך מחסה.

הדברים שנאמרו לא באות להחליף יעוץ משפטי לכן אתה צריך להתייעץ אם סוכן הביטוח שלך ומחלקת התביעות של הביטוח

לגבי רשיונך

בתאונה הנ"ל יש נפגעים בנפש?

בכל מקרה אני לא רואה סיבה לנזוף בך מעבר אם יש רק פגיעה ברכוש,מה שכן אתה צריך ללמוד לשמור מרכב גם שאתה עוצר ברמזור או בכל מקרה אחר,כדי שלא תמצא את עצמך במצב הזה שוב.

שמירת מרחק מהרכב הראשון היה חוסך לך הרבה כאבי ראש,שהיה משאיר לך להתמודד נגד הבחור שפגע בך בלבד!

לגביי הנזק לרכב שלי אותם כבר קיבלתי בגלל שהרכב הושבת מהמכה האחורית, והרכב הראשון תבע את הרכב האחרון שלא הודה ולפיכך התביעה הועברה אלי מהביטוח של הרכב הראשון אני מניח.

במקרה כזה אני חייב לשלם ולתבוע את הרכב מאחורי או שיהיה זה משפט של כל המעורבים בתאונה בהרכב הראשון,אני האמצעי והרכב האחרון שדחה את התביעה של הרכב הראשון?

פורסם

קיבלת תביעה אתה צריך להגיש כתב הגנה ובמקביל להגיש תביעה כנגד הרכב האחרון ( הודעה לצד שלישי ) לאותו תיק וכך יישמעו כולכם והשופט יחליט מי ישלם למי וכמה.

תן לחברת הביטוח שלך לטפל בכך רק תוודא שאכן היא עושה זאת.

ובית המשפט שמטפל בנזקים לא מתעסק באחריות הפלילית שלך בקשר לרשיונך אז תהיה רגוע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האם בכתב התביעה דווח הרכב הראשון כי חש בפגיעה אחת או בשתי פגיעות.

יש לפרט זה חשיבות לגבי השתשלשות האירוע.

אם דווח על פגיעה בודדת - אין ביסוס לטענה של נהג ג' כי לא דחף את רכבך.

אם דווח על שתי פגיעות נפרדות - השופט יכול לקבל את גרסת צד ג' כי התרחשו שתי תאונות בלתי תלויות (אתה פגעת ברכב א' ואחר כך פגע רכב ג' ברכבך).

הייתי מעורב בתאונה דומה (הרכב הראשון בשורה). תבעתי את רכב ג' וזכיתי בתביעה.

ישה כמובן צודק לגבי צורת הטיפול.

פורסם

רכב ראשון חכם תובע את שניהם ונותן לשופט להחליט מי משלם לו , האמצעי או האחרון או מיקס של שניהם.

כי יכול להיות מקרה ם שבו שהאמצעי נכנס ב"עדינות" בראשון והאחרון נכנס באמצעי בצורה חזקה שגרמה לנזק נוסף ל ראשון שוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על העזרה לפי מה שהבנתי הוסכנת שלי כבר התחילה בטיפול גדול לגביי זה פשוט לא עדכנה אותי עד שיש לה משהו ביד

ובקשר למכה שהרגיש נהג א' לפי הגירסה לאחר התאונה לסוכנת שלי נאמר כי הרגיש מכה אחת בלבד

פורסם

תנסה בבית משפט כי מכה אחת זה אומר שפגעו בך והעיפו אותך על הרכב ולא 2 פגיעות שאתה נכנסת ברכב מקדימה ואז פגעו בך מאחורנית

בכל מקר ישה וקומנדר צודקים

• תוכן חדש...