Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרישות :

נוחות תפעול

שליטה על IPOD IPHONE

בלוטוס

שליטה על סאב וופר ורמקולים בנפרד (אם זה מעיק אז לא חייב)

עדיפות לפיוניר.

מחיר עד 1500.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני משתמש בקנווד KDC-BT6544UY תראה לפי דגם באתר KENWOOD, תקרא מה הנתונים והיכולות... במחיר זה לא חושב שיש אלטרנטיבה טובה יותר. מוכר את שלי אגב רק לצורך התקדמות ל ECLIPSE 7200

פורסם

תודה חברים אבל אני אשמח לתשובה לשאלה,

מה זה אומר יציאה אחת למגבר ?

שאם אני מחליט לכוון את המערכת הכל נחשב כמיקשה אחת ?

פורסם

זה אומר שתוכל לחבר לHU רק מגבר אחד, אבל יש אופציה בחלק מהמגברים לחבר אל המגבר עצמו, ביציע של המגבר (בעם קיימת) עוד מגבר. בדרך כלל המגבר שלא מחובר ל HU בחיבור ישיר הוא לסאב, זה לא חייב להיות ככלל. אצלי היה מחובר כך בעבר, מצב זה לא אפשר שליטה אל הסאב מ HU, אך עדיין ניתן לכוון את הסאב דרך המגבר אליו יושב הסאב.

פורסם

אוקיי מצטער על הבורות אבל במידה ואני מחבר את היציאה הזו למגבר שלי שאליו מחוברים קומפוננט וסאב. תהיה לי אפשרות לשלוט על שניהם ?

פורסם

1.אתה תוכל לכוון את הקומפוננט דרך ה HU וגם דרך המגבר שאליו מחובר הקומפוננט.

2.אתה תוכל לכוון את הסאב דרך המגבר שאליו מחובר הסאב. לא יהיה לך שליטה אל המגבר שמחובר לסאב דרך HU.

• תוכן חדש...