Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסנן אויר ומסנן שמן תוכל לקנות חדש בכל חנות חלפים לרכב. או שתבוא עם דוגמא או שתעתיק את הנתונים. אם אני לא טועה המסנן (זאת כמובן בהנחה שכמו אצלי לא מדובר במסנן "טבול") הנו אותו מסנן כמו של האופל קורסה, אבל הכי טוב להגיע עם דוגמא. אפילו אם תגיע עם האוטו יוכלו לומר לך במקום איזה חלפים אתה צריך.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכל החברים

חסר לי לצורך הטסט ל 127 פנס אחורי ימני (127 דור 2) כולל הפלסטיק השחור של פנס לוחית רישוי.

בלי זה לצערי לא אוכל לעבור טסט .

אני נואש מכיוון שחיפשתי בכל מקום בארץ בכל פירוקיה אפשרית ובכל מקום אפשרי אפילו באי בי (רכשתי אחד והמוכר התנצל לאחר שבוע וטען שהפנס נמכר כבר למישהו אחר בטעות).

אם למישהו יש פנס כזה מיותר או יודע איפה יש בוודאות אשמח לשמוע

תודה.

זה דחוף כי ביום ראשון אני מתכנן להתחיל בתהליך הכנה לטסט וטסט.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
עדי הם נראים דומים מאוד לפנסים הקטנים בויליס(עד כמה שאני רואה בגילי המופלג)תבדוק.

נכון ........

עדי גולדנברג 13399

פורסם
לחפש בארץ

ניגמרו לי הסוליות של הנעליים, איפה לא חיפשתי :lol: בארץ ......יש לך כיוון איפה לחפש ?

(אני רוצה קומפלט בית נורה + בקליט + הניקל)

עדי גולדנברג 13399

פורסם
ניגמרו לי הסוליות של הנעליים, איפה לא חיפשתי :lol: בארץ ......יש לך כיוון איפה לחפש ?

(אני רוצה קומפלט בית נורה + בקליט + הניקל)

אם בטוח ששל הויליס מתאימים אני יכול להזמין לך

פורסם
שלום לכל החברים

חסר לי לצורך הטסט ל 127 פנס אחורי ימני (127 דור 2) כולל הפלסטיק השחור של פנס לוחית רישוי.

בלי זה לצערי לא אוכל לעבור טסט .

אני נואש מכיוון שחיפשתי בכל מקום בארץ בכל פירוקיה אפשרית ובכל מקום אפשרי אפילו באי בי (רכשתי אחד והמוכר התנצל לאחר שבוע וטען שהפנס נמכר כבר למישהו אחר בטעות).

אם למישהו יש פנס כזה מיותר או יודע איפה יש בוודאות אשמח לשמוע

תודה.

זה דחוף כי ביום ראשון אני מתכנן להתחיל בתהליך הכנה לטסט וטסט.

אם תצרף תמונה ייתכן שאוכל לעזור לך ?

פורסם

בוקר טוב

מחפש עבור חבר חלקים לאלפא רומאו 90 שנת 1986,חלקיי בודי כמו גם גומיות אטימה לדלתות ואלו המצויות בחלונות שלא ייכנסו מיים לתוך הדלת,לכל מייידע אשמח.

בברכה, עופר

עופר בן צבי

פורסם

מחפש דיפונים בצבע אדום לדלתות הקדמיות לקאפריס קלאסיק 92.

ניתן לפנות בה"פ או ב0546543016

• תוכן חדש...