Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר קרוב רוצה לקנות רכב ידני מהטרנד האחרון שבן 70 עד 85 אלף שקל ,

הרכב לא אמור לנוע הרבה בערך 12 אלף ק"מ בשנה

האופציות שנראות לו בסדר עדיפויות

1.KIA ריו 1.2 ידנית 82 אלף

2.פיאסטה 1.25 ידנית 75 אלף

3.פאביה 1.4 ידנית 76 אלף

4.פיאט פונטו 1.2 78 אלף

מה אתם הייתם ממליצים ?

עוד דבר חשוב את הרכב האחרון שלו הוא החזיק 22 שנה

כך שהרכב אמור לשרת אותו כמה שנים טובות

תודה מראש

פורסם

אני הייתי בודק הריו החדשה לעומק, למרות שאני לא יודע איך היא מבחינת נוחות וכו' כי היא ממש חדשה בארץ, אבל מבחינת מראה בהחלט לוקחת את שלושת האחרות שציינת.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

מי שמחזיק רכב הרבה שנים לא מחפש את הרכב עם העיצוב הכי מודרני והכי יפה

הייתי ממליץ על רכב אמין שיחזיק שנים רבות

אני לא מכיר אישית את הפיאסטה, אבל על הנייר היא נראת הבחירה לאורך שנים

Tubes Rule

פורסם

לא פירטת דרישות - באופן כללי הפיאסטה נראית לי האופציה הטובה ביותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נהגתי על הפיאסטה החדשה בגרסה האוטומטית, מנוע עצל להחריד וצרכן לא קטן, מצד שני אוטו מאוד מרשים בקטגוריה שלו עם אבזור יחסית טוב, מערכת שמע טובה, נוחות נסיעה ושיכוך זעזועים טוב.

שווה לקחת נסיעת מבחן על הגרסה הידנית, יש לזכור שהיא נטולת כמה פיצ'רים מאחותה היקרה יותר.

הפאביה מציגה מנוע מיושן, ומפרט דל יחסית עם עיצוב מבוגר וחסר מעוף.

הפונטו איבו אוטו יפה חיצונית לטעמי, אבל עם מנוע חלש יחסית, מצד שני הכי חסכוני בדלק מכולם. בעיה גדולה היא שמירת ערך ברכב זה שנוטה לצלול עם המחירונים שלו כלפי מטה בכל שנה שעוברת.

הקאיה עברה מתיחת פנים, נהגתי ברכב לפני מתיחת הפנים וזה היה דומה לנסיעה בריקשה בהודו, רכב גמלוני ואיטי, שתיין דלק, 3 אנשים בטח ובטח לא יכולים במושב האחורי, אוטו מלא ומזגן עובד זה היה יותר מדי בשבילו ואני מדבר על אוטו חדש.

שווה לקחת לנסיעת מבחן כל רכב ורכב על מנת לענות על הצרכים שלו באופן ספציפי, לכל אחד טעם אחר, החל מתנוחת ישיבה, צליל מנוע ומיקום ידית ההילוכים וכלה במקום בתא המטען ושאר ירקות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
לא פירטת דרישות - באופן כללי הפיאסטה נראית לי האופציה הטובה ביותר.

אין דרישות רק שתחזיק מעמד ,

בכל זאת נסע עד היום עם סובארו 1300

שאם תראו אותה תחשבו שהיא יצאה לפני שנייה מהמפעל .

פורסם

זאת לא פונטו איבו אלא גרנדה פונטו והכי הכי חלשה.

הריו זאת לא מתיחת פנים,זה רכב חדש לגמרי והוא הרבה יותר עדיף מקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמיד ב'חבר' יש אחלה מבצעים על קיה כל שנה. המלצה שלי: שיחכה עם זה קצת, קיה ריו לפי דעתי הרכב הכי כדאי בחבורה אז אם הוא יכול לחכות ולהביא אותו במחיר יותר משתלם זאת תהיה עסקה מעולה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ריו הרכב המודרני והמאובזר בחבורה. אחריות ל-7 שנים. אם הוא מתכנן להחזיק ברכב תקופה ארוכה אני חושב שריו היא הבחירה הטובה ביותר.

פורסם
ריו הרכב המודרני והמאובזר בחבורה. אחריות ל-7 שנים. אם הוא מתכנן להחזיק ברכב תקופה ארוכה אני חושב שריו היא הבחירה הטובה ביותר.

אכן זה קו המחשבה ,

אתמול הוא ביצע נסיעת מבחן ודווקא היה מרוצה מהרכב

אבל משום מה המחיר שניתן לו זה 83 יותר נכון 82999 ואני זוכר שברוב האתרים מופיע 82

אולי זה כולל משהו אני אבדוק אתו

תודה לכולם

• תוכן חדש...