Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיוק ושאר חבריו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני בן 18 ויש לי רשיון לרכב ולאופנוע 50 סעמ"ק,עכשיו אני רוצה להגדיל את הרשיון של האופנוע עד 500 ולקנות איזה קטנוע בין 125 ל150 סמ"ק,מה אתם ממליצים לי הכי הרבה בהתחשב שאני עדיין תלמיד ואין לי הרבה כסף לדלק ומוסכים,כעיקרון אני נעול על דיוק ולא יודע על איזה שנה בערך ללכת,התקציב שלי זה עד 4500 ש"ח אבל אין לי ניסיון בזה ואני מבקש את עזרתכם בבחירת הכלי המתאים בשבילי אה ושכחתי לציין שהנסיעות הם בעיקר בתוך העיר.

:snipersm: :shock:

מי שלא מתאים לו סרטים לו אז בלי טובות!!!

פורסם

אם זה בתוך העיר עדיף 50 לפי דעתי ...

גם תלמיד בלי הרבה כסף אז 50 עדיף ומשתלם!

ואל תצפה שיענו לך הרבה אנשים על שאלה- עזרה בבחירת כלי...

מנסיוני הקצר מאוד בפורום הזה דנים פה בדברים קצת גדולים מזה...

(בקיצור לא לרמה של הרבה ח'ברה פה לענות לבני 18 שמחפשים כלי)

שבוע טוב!

"אני לא נוסע מהר,אני טס נמוך"

פורסם
אהלן אני בן 18 ויש לי רשיון לרכב ולאופנוע 50 סעמ"ק,עכשיו אני רוצה להגדיל את הרשיון של האופנוע עד 500 ולקנות איזה קטנוע בין 125 ל150 סמ"ק,מה אתם ממליצים לי הכי הרבה בהתחשב שאני עדיין תלמיד ואין לי הרבה כסף לדלק ומוסכים,כעיקרון אני נעול על דיוק ולא יודע על איזה שנה בערך ללכת,התקציב שלי זה עד 4500 ש"ח אבל אין לי ניסיון בזה ואני מבקש את עזרתכם בבחירת הכלי המתאים בשבילי אה ושכחתי לציין שהנסיעות הם בעיקר בתוך העיר.

קודם כל מה זה תלמיד ? אם אתה בן 18 סביר להניח שסיימת עכשיו יב' ואז אתה כבר לא תלמיד - לך לעבוד !

ודבר שני קודם תוציא רישיון עד 500 אח"כ תבוא לשאול.

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מה אתה ישר קופץ?"לא תלמיד" "לך לעבוד"............ואם אני ממשיך ללמוד אז אני לא תלמיד?.......ואני עובד לידיעתך

ולא אני לא ילך קודם להוציא רשיון סתם. קודם אני יברר לתוך מה אני נכנס ואחרי זה יעשה...זה לא בעיה רשיון תוך שבוע אני מסיים את זה

פורסם

אז מה הבעיה?

תוציא רישיון של עד 500.

את התקציב לקטנוע 125-150 משומש כבר יש לך ודיוק הוא קטנוע "בסדר גמור".

אם תרצה פירוט של דגמים כהמלצות לרכישה, תאלץ לספר לנו מה בדיוק אתה מחפש ומה בדיוק אתה צריך מהדו גלגלי הבא שלך, שלא קיבלת מקטנוע ה-50.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני מחפש מהדו גלגלי הבא שלי יותר כח שהטייפון שלי לא נותן בהרכבה למשל ויותר תאוצה מרמזורים אבל חשוב לי גם העניין של הדלק,שלא יהיה בור בלי תחתית.כמו שאמרתי כבר אני מתכוון לנסוע עם הקטנועבעיקר בתוך העיר ולפעמים תל אביב,ראש העין וכאלה...אני גר בפ"ת

אז לפי הדרישות שלי מהקטנוע שהעלתי כאן איזה מהאיזור של 125-150 אתם ממליצים לי לקנות?..תודה לעונים

פורסם
אני מחפש מהדו גלגלי הבא שלי יותר כח שהטייפון שלי לא נותן בהרכבה למשל ויותר תאוצה מרמזורים אבל חשוב לי גם העניין של הדלק,שלא יהיה בור בלי תחתית.כמו שאמרתי כבר אני מתכוון לנסוע עם הקטנועבעיקר בתוך העיר ולפעמים תל אביב,ראש העין וכאלה...אני גר בפ"ת

אז לפי הדרישות שלי מהקטנוע שהעלתי כאן איזה מהאיזור של 125-150 אתם ממליצים לי לקנות?..תודה לעונים

קנה סופר דיוק 125.

לא ה-125 הכי מהיר, לא הכי נוח, לא הכי יפה אבל מאוד זול לתחזוקה (בעיקר עם יש לך זוג ידיים טובות), עומד בתקציב שלך וחסכוני בדלק.

סוס עבודה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
איזה שנים?...

96 ואילך.

הכל בהתאם לתקציב שלך.

למעשה, תוכל למצוא גם הרואיזם 150 המומלץ יותר (אבל לכך התקציב מעט לחוץ)

אכן.

מרכיבה לא מועטת על שניהם - ההרואיזם 150 עדיף.

נוח ומשרה ביטחון (יחסי כמובן) ברכיבה.

בקיצור - קטנוע סבבה.

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם
איזה שנים?...

96 ואילך.

הכל בהתאם לתקציב שלך.

אכן.

מרכיבה לא מועטת על שניהם - ההרואיזם 150 עדיף.

נוח ומשרה ביטחון (יחסי כמובן) ברכיבה.

בקיצור - קטנוע סבבה.

משרה בטחון ברכיבה?!? מה זאת אומרת? אנא הסבר.

פורסם
איזה שנים?...

96 ואילך.

הכל בהתאם לתקציב שלך.

דווקא נתן ל. מוכר אחד במחיר טוב.

שווה לשאול אותו.

קטנוע מעולה.

הרואיזם 150 כמובן.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...