Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רדיודיסק חדש jvc kd205 חיברתי אותו חוץ מהרמקולים אבל הרדיו לא נידלק. מכניסים דיסק הוא לוקח את הדיסק ונכבה. הרדיו גם לא נדלק. לוחצים על display אז השעון נדלק ונכבה לאחר כמה שניות. וחוץ מזה אם אני מנתק את הארקה ומחבר אותה מחדש הוא כותב לי see you ונכבה. המכשיר מקולקל או ההתקנה לא בסדר? תודה על העזרה.

פורסם

אם לא התקנת את הרדיו דיסק ולא ראית איך מתקינים אחד כזה.אז עדיף תלך למתקין ותוך כמה דקות הוא יפתור את הבעיה!או שתגיע למפגש בצפון אולי יעזורו לך!

פורסם

קניתי אותו באינטרנט וניסיתי להתקין לבד. זה לא פעם ראשונה שאני מתקין. דבר כזה עוד לא קרה לי.

פורסם

מתקין בדק את החיבורים ויש בלגן בחוטים מהמתקין שהתקין פעם באוטו רדיוטייפ. הוא עשה מעקף על החוטים המקוריים. והיה גם קצר ברמקולים.הוא פשוט חיבר יחד את החוטים של הפלוס ושל ה backup ןהמכשיר עבד. אני עדיין לא מבין איך.

פורסם

יכול להיות שחיברת את המכשיר דרך הפלוס של הaccessories?

כי מה שתיארת זה מצב שהרדיו דיסק מחובר דרך פלוס קבוע והaccessories בנפרד, אז כאשר הסוויץ' מחובה הרדיו דיסק לא עובד, רק שעון + הוא לוקח דיסקים.

Scooby WRX

פורסם

לא. אני חיברתי אותו לפלוס ואת הbackup לפלוס השני. אבל בוולבו הזו הסוויץ לא משנה לרדיו. יש חשמל קבוע ברדיו אולי בגלל זה נוצרה הבעייה והיה צורך בחיבור אחר.

• תוכן חדש...