Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני מספר ימים התגלה בצמיג ימין קדימה(צמיג מסוג kumho) ברכב שלי מין "ביצה" כזאת בדופן הצמיג- הצמיג הוא בסך הכל בן חצי שנה! מסוכן לנסוע ככה?

אגב- הצמיגים סינים ולמייטב ידיעתי זה ח*א צמיגים- אבל קראתי ביקורות על הצמיגים kumho שהם טובים ושהם בכלל קוראינים :conf: אז איך הם בכלל? ביקורות?

מישהו מוכן לעשות לי סדר בבלאגן?

תודה!

תמונה לדוגמא (ממש דומה למקרה שלי! אפילו שלי יותר חמור במעט)

IMG_0852.jpg

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

אני מאמין יש אחריות לצמיג, אם כן זה הזמן לממש אותה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אני מקווה שאתה לא נוסע איתו ושעברת מיד לצמיג החלופי.

נסיעה עם הכשל שציינת מאוד מסוכנת והצמיג יכול להתפוצץ בכל רגע נתון.

טוב שם טוב משמן טוב

• ספונסר פורום
פורסם

כפי שכבר רשמו לך הצמיג פסול עקב נזק שנגרם לדופן הצמיג.

לדעתי היבואן לא יקח אחריות על זה מכיוון שנזק כזה נגרם בד"כ מכניסה לבור או פגיעה בעצם חד.

מאיזה אזור אתה? אני ממליץ לך לפנות אל צמיגי מקסיקו באזה"ת של נתניה כדי לקבל חוות דעת על הצמיג הפגום.

פורסם
אני מאמין יש אחריות לצמיג, אם כן זה הזמן לממש אותה.

הצמיג נקנה ביולי האחרון אבל לדעתי התאריך יצור מעל לשנה- כמה אחריות לצמיג כזה?

אני מקווה שאתה לא נוסע איתו ושעברת מיד לצמיג החלופי.

נסיעה עם הכשל שציינת מאוד מסוכנת והצמיג יכול להתפוצץ בכל רגע נתון.

כפי שכבר רשמו לך הצמיג פסול עקב נזק שנגרם לדופן הצמיג.

לדעתי היבואן לא יקח אחריות על זה מכיוון שנזק כזה נגרם בד"כ מכניסה לבור או פגיעה בעצם חד.

מאיזה אזור אתה? אני ממליץ לך לפנות אל צמיגי מקסיקו באזה"ת של נתניה כדי לקבל חוות דעת על הצמיג הפגום.

תודה- השבוע כנראה אני יעבור אליו ויבדוק את זה, כמה אמורה להיות עלות של צמיג כזה? ולמיטב ידעתי לא טוב להחליף צמיג בודד אלא צריך זוג?

דרך אגב- תוכלו לומר לי איך הצמיגים קנומו האלה מבחינת איכות? שווים משהו או לאשפה?

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

כמה שלא מומלץ לנהוג עם צמיגים שונים [הכוונה בד"כ לצמיגי ניילון או מתכת לדוגמא של הצמיג עצמו השפעה מאוד קטנה על ההתנהגות,חוץ ממצבי קיצון].

אבל אם תמשיך לנסוע עם הצמיג התקול הוא יכול להתפוצץ לך תוך כדי נסיעה עקב עליית לחץ בצמיג או פניה חזקה ולכן אני ממליץ לך להחליף אותו במיידי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הצמיג פגום

מקומו בפח ומיד

כמו שכתבו לך, ב 99% זה מנפילה לבור או פגיעה בעצם חד

קומהו הוא יצרן בהחלט סביר וזול, לך להחליף את הצמיג מיד.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
שלום!

לפני מספר ימים התגלה בצמיג ימין קדימה(צמיג מסוג kumho) ברכב שלי מין "ביצה" כזאת בדופן הצמיג- הצמיג הוא בסך הכל בן חצי שנה! מסוכן לנסוע ככה?

אגב- הצמיגים סינים ולמייטב ידיעתי זה ח*א צמיגים- אבל קראתי ביקורות על הצמיגים kumho שהם טובים ושהם בכלל קוראינים :conf: אז איך הם בכלל? ביקורות?

מישהו מוכן לעשות לי סדר בבלאגן?

דרך אגב- תוכלו לומר לי איך הצמיגים קנומו האלה מבחינת איכות? שווים משהו או לאשפה?

צמיגי קומהו הם צמיגים קוראניים ולא סיניים ומדובר ביצרן מכובד מאוד.

לגבי "קנומו" אין לי מושג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
צמיגי קומהו הם צמיגים קוראניים ולא סיניים ומדובר ביצרן מכובד מאוד.

לגבי "קנומו" אין לי מושג.

עידן

"קונומו" זה סך הכל התבלבלות בשם- על הצמיג עצמו מוטבע "Made in China"

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

• תוכן חדש...