Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , האוטו הוא אופל אסטרה 2003 דיזל טורבו

פתחתי פה לא מזמן על כך שנקראו לי שני הצינורות טורבו , פה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=418207

הם עדיין לא הוחלפו .

כרגע ההורים שלי נוסעים באוטו מתקשרים ושואלים אותי לבדוק בספר על נורית שנדלקה אצלהם בלוח השעונים הנורית היא : ריבוע אם כוכבית בפנים וצופציק קטן בצד ימין , בדקתי בספר ומה שכתוב הוא :

קירור מנוע מבוקר אלקטרונית

הנורית מאירה למשך מספר שניות כשמתג ההצתה המצב מופעל . אם הנורית מאירה במשך הנהיגה , אירעה תקלה במעגל קירור המנוע או במעגל הקירור של מערכת מיזוג האוויר. המערכת האלקטרונית תמתג לתוכניות הפעלה בחירום ; ניתן להמשיך בנהיגה .

העבר את המכונית למוסך אופל מורשה.

זה מה שכתוב בספר , עכשיו השאלה שלי מה זה יכול להיות . הם נוסעים בלי מזגן אם זה קשור . האם זה יכול להיות איכשהו קשור לטורבו ? או שזה בעיה חדשה אחרת אם כן על איזה סכום מדובר בשביל לתקן אותה.

תודה לעונים

פורסם

עדכון :

נכנסתי לרכב היום וראיתי מתחת להגה חוט שחור כולשהו נתלה באוויר , פתחתי שם את המכסה מתחת להגה וראיתי שהוא ישר מגיע מלמעלה לכיוון לוח השעונים , יש מצב שאולי משהו התנתק , בגלל זה הסלד לא עולה ?

בקצה החוט , הוא לא נראה כיאלו היה מחובר לאיפשהו כי בקצה שלו זה לא פתוח .. אתם חושבים יש קשר אם החוט הזה?

• תוכן חדש...