Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שבוע טוב לכולם יש לי בעיה באוטו אני חושב שיש לי בעייה אם הגיר בזמן נסיעה במהירות של 100 קמש הטורים שלי נמצעים על 3100 סלד אני חושב שזה גבוה מידי עשיתי בדיקת מחשב ולא מראה כלום הכל נקי הלכתי לבדוק את הגיר החליפו לי את השמן ולא היה כלום לא ריח של שמן שרוף כלום אפילו בצמיגות של השמן הייתה בסדר אז אמרו לי שחסר לי חצי הילוך בעצמם הילוך שיוט לא נכנס לפעולה חברה תעזרו לי לא יודע מה לעשות יש בכלל חצי הילוך באוטו הזה כי אני מרגיש שחסר לי מה שהוא באמצע נסיעה

:evil:MITSUBISHI GALANT:evil:

פורסם

דבר ראשון , למה החלפת את שמן הגיר?

שמן גיר לא מחליפים באופן חופשי, לעיתים קרובות החלפת שמן גיר עלולה לגרום יותר נזק מאשר תועלת,

מחליפים שמן במידה וחדרו מים לתיבה, או השמן שרוף מדי, או נוזלי מדי וגם זה בדרך כלל - מדללים עם הקיים.

האם התופעה היתה קיימת לפני ? או שמאז מעולם היתה כך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

השמן היה נוזלי בגלל זה החליפו אותו היום עד שאלתי עד אנשים אחד אומר שזה בעיה בטור אחד אומר בו נחליף חיישן לחץ ומוח אחד אומר שיפוץ גיר אבל אף אחד לא יודע מה הבעיה בדיוק

:evil:MITSUBISHI GALANT:evil:

פורסם

ולכן הילוך רביעי הוא נוסע 100 על 3000 סל"ד. עוד בדיקה טובה היא לנסוע על האופציה הידנית, למשל בשלישי, להגיע ל 70 בעדינות ולעזוב את הגז. אם מחוג הסל"ד נופל 500 סל"ד - ממיר מומנט לא נעול. ברוב הפעמים מתג ברקס, לפעמים סולנואיד או בלוק שסתומים, ולעיתים נדירות ממיר לא תקין או בעיה מכנית אחרת בגיר. מתג עולה כ 100 שח, ומחזיר את מחירו ב200 ק"מ נסיעה, שלא לדבר על הנזק המצטבר הנגרם לגיר כתוצאה מהתחממות בשל אי נעילת ממיר המומנט.

פורסם

יש בדיקה פשוטה וקלה נוספת, אם יש ברכב מחשב דרך.

במחשב דרך מגיעים לתצוגת צריכה רגעית.

נוסעים במהירות קבועה של 90-100 קמ"ש, ועוזבים את הגז.

אם הממיר נעול, המחשב לאחר 2-3 שניות צריך להציג צריכה 0.0

אם הממיר לא נעול, המחשב יציג צריכה קטנה כלשהי, לא 0.

• תוכן חדש...