Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברססס, סוף כל סוף אני גם אגיע (רוב הסיכויים).

אני מגיע עם עוד רכב או שניים. (אחד הוא גם חבר פורום, KASHATXX)

נרגילה, שתיה וכוסות יבואו איתנו :-D

רק תחליטו איפה, לא היתי במפגשים אחרונים, אבל בנשר היה נראה לי יותר נחמד.

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם
מתן,שכחת לציין את מסלול המירוצים "המפואר" בנשר שמזמין כל דיכפין זב חוטם להראות שליטה אבסולוטית ברכבו לקול צווחות מקפיאות דם של צמיגים מחליקים עם פירוטכניקת עשן וגיצים שלא היתה מביישת סצינה מסרט פעלולים. והכל בחינם! פשוט ההצגה הטובה בעיר. :-D

האא...ומזג האויר הצפוי? מדהימיישן! w5.gif

ליאור

נ.ב.

אהבתי את "זרג" המפרץ. :lol:

אני בכלל מהמרכז, אין לי מושג איפה המפגש יתקיים אם/או בכלל, אבל ההודעה של ליאור הרגה אותי :roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם
אתה עושה צחוק? מחליט בדעת יחיד?

חבר'ה המפגש בנשר.

מי שרוצה שינסע לנשר אני יהיה בבורג המפרץ.

אני רוצה צל מעל הראש שלי ולא לשבת ברכב חם ושמש דופקת לי בראש.

מי שרוצה שיגיע, מי שלא רוצה אני לא נעלב הכל בסדר.

פורסם

סוף סוף בא עם רמקולים קידמים כמו שצריך (לא רמקולים של בית) הרכש החדש שלי מוראל דוטק חיייב כיוונים שומעים חרא בטרוף

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם
אני בכלל מהמרכז, אין לי מושג איפה המפגש יתקיים אם/או בכלל, אבל ההודעה של ליאור הרגה אותי :roflmao::roflmao::roflmao:

תודה רועי.

יוני ומתנאל-חבל לעשות הפרדת מקומות ובכך לגרום לפיצול ולחוסר חשק לחברים.

כל מקום יש את היתרונות שלו.אם בכל זאת דעתכם ודעת אחרים עודנה איתנה,מציע כפתרון (לפחות כרגע) שכל שבועיים יוחלף מקום.

דהיינו,בשישי הקרוב בנשר (או ב"זרג") ובעוד שבועיים ב"זרג" (או בנשר).

נא להתנהג בהתאם ולהגיב ברוח טובה. rose.gif

ליאור

פורסם

לאחר שיחה ארוכה עם מתנאל ויוני הוחלט שהמפגש יתקיים בבורג המפרץ (בתור מיקום זמני).

במפגש שיתקיים ב13.04.12 בשעה 16:00 תתקיים ישיבה בנושא מיקום קבוע למפגשים.

אז אני מזמין את כל מי שיש לו דעה בעניין להגיע ולהביע אותה וכך נקבל החלטה באופן דמוקרטי.

אני לא מגיע למפגש הזה אז אני מבקש מכם לא לפצל את המפגש עד שנסגור את הנושא במפגש ב13.

אני מאחל לכולם בריאות וסאונד איכותי ברכב :)

תום - 0544-774105

פורסם

יוני, הטלפון שלי 0524290972

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

טוב, בכל פעם שאמרתי שאני מגיע, משהו צץ. ננסה את הלוגיקה ההפוכה. לא מגיע :-) רק אם אהיה בסביבה...

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...