Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיקאסו שנת 2006 מיזה שבוע,הבחנתי כי בהילוך ראשון יש השהייה של כשניה בין לחיצה על דוושת ההאצה לבין תגובת המנוע,האם הדבר מורה על ביעה או כך הם הדברים?

הרכב עבר 72 אלף קילומטר ובבדיקת קומפיוטסט לא נצפו בעיות בגיר העברות חלקות ללא רעשים,יש נזילה קטנה שיש לבחון אותה

פורסם

שניה זה עוד מצב אופטימי,נתקלתי ברכבים כאלה עם הפרשים הרבה יותר חמורים... מצב טבעי לחלוטין,תיבה רובוטית מיושנת.

פורסם
שניה זה עוד מצב אופטימי,נתקלתי ברכבים כאלה עם הפרשים הרבה יותר חמורים... מצב טבעי לחלוטין,תיבה רובוטית מיושנת.

זה נכון אבל אפשר לנסות לשפר באמצעות לימוד הדושה מחדש עם סקנר במוסך

פורסם

הייתי במוסך מרכזי של לובינסקי בבני ברק

אחד הבוחנים עשה נסיעה קצרה ובדק את העניין-אמר שאכן יש השהייה קטנה מאוד ואפשר כנראה לתקן אותה בעזרת ניקוי ראש מצערת ועידכון תוכנה\סריקת תוכנה

עלות כ 600 ש"ח לפני מע"מ

לדעתי זה לא שווה את המחיר

רציתי לדעת האם אפשר לעשות לבד ניקוי מצערת ,אני עושה את אותה פעולה כנראה בדיהטסו אפלואז 95 שלי,האם העיקרון דומה

מישהו בעל פיקאסו עשה זאת לבד?

• תוכן חדש...