Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

אני מחפש כבר איזה חודש ומשהו מנוע של הונדה .

שהדגם הוא B16B זהו מנוע דאבל קמשפט.

והרבה ייבואנים אוהבים להגיד שיש להם את זה ואז עושים לי את סחרחורת עם הבלבול שהם סתם אומרים או תתקשר מחר יגיע אחד כזה, ואז בסוף זה משהו אחר.

השאלה שלי היא כזאת:

האם יש פה יבואן של מנועים שיכול להביא לי את המנוע הזה + גיר? או שמשהו מכיר יבואן תותח של מנועי הונדה.

אשמח כל תגובה חיובית. כל שאר התגובות של רלווניטות .

תודה מראש

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• ספונסר פורום
פורסם

אינני יודע אצל איזה יבואני מנועים ניסית אבל מהניסיון שלי כדאי לנסות אצל איתי מוטורס. מדובר ביבואן מנועים גדול שיושב בחולון ומתעסק עם כמעט כל סוגי המנועים, כולל מנועים להונדה.

בנוסף, אתה יכול לנסות ולבדוק גם אצל מוסך הונדה-וולוו ישראל. הוא אמנם לא יבואן מנועים אבל זה מוסך שמתמחה ברכבי הונדה מכל הסוגים ומאוד יכול להיות שהוא יוכל לעזור לך למצוא מנוע כזה.

פורסם

איתי מוטורוס בדקתי אצלהם והוא לא יכול להביא את המנוע הזה.

אבל יש לו מנועים רגילים של הונדה סדרת הD.

הונדה וולבו לא יבואנים של מנועים בכלל והם לא רוצים שום קשר אלא אם כן אתה רק שופך אצלהם כסף.

אז אני עדיין מחפש אחרי העזרה שלכם.

תודה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

תנסה ב יורופ חלפים הממוקמים באיזור הצ'ק פוסט.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

גם אצלו ניסיתי.... הוא כמעט לא מתעסק בהונדה.

אני צריך משהו תותח!

פורסם

אני זוכר בזמנו רציתי לייבא מנוע מיוחד לקורולה שלי והיה בחור צעיר דיברתי איתו ב-4 עיניים במקום שנקרא "ישראל-יפן"

הוא הסכים למרות שזה מנוע שלא נפוץ בארץ אך לבסוף אני זה שירדתי מהנושא

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דברתי גם עם ישראל יפן.

הוא אמר שהיה לו כמה חתיכות כאלה והוא מכר את כולם, והוא לא רוצה להביא עוד כי זה לא היה הולך לו הרבה.

פעם ב... הוא אמר לי. אז הוא אמר הוא כבר לא רוצה את הכאב ראש הזה.

אני פונה אליכם כי אני כבר אבוד עצות, ואולי אתם מכירים יבואנים שאני עדין לא דברתי איתם ואולי באמת הם תותחים ויכולים להביא לי את המנוע שאני כל כך רוצה.

אז יש עוד משהו שעוד לא דברתי איתו???

פורסם

יש פה בפורום משתמש בשם RACEPAK תעשה חיפוש גם תמצא את מספר הטלפון שלו, אני מאמין הוא יוכל לעזור לך או לתת לך לפחות פיסת מידע על מה שאתה מחפש, ואם זה לא יעבוד אז אפשרות אחרונה הייתי מנסה ללכת אלי MAX POWER אולי יוכל לעזור לך ידועה התעסקות שלו עם הונדה

אתה גולש בפורום מועדון הונדה ישראל?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אושיק הוא חבר שלי, והוא גם אובד עצות כמוני לגבי להביא את המנוע לארץ.

אבל אלי אין לו מנוע כזה.

אני רוצה אנשים שאולי אני לא מכיר או יבואנים שעדין לא התעסקתי איתכם.

וכן אני חבר בהונדה קלאב הרבה זמן. מכירים אותי כולם שמה.

אז בעיקרון אני פונה פה אליכם עם יבוא מנועי הונדה בכללי.

פורסם

עדין מחפש... ואולי גם עם עזרתכם.:oops:

• ספונסר פורום
פורסם

נסה גם אצל קינג-פרטס שהוא יבואן מנועים וגירים שיושב באזור רמלה-לוד. הייתי אצלהם לפני יומיים, יש להם המון מנועים וגם מנועים של הונדה אבל לצערך הרב ששכחתי לשאול אם יש להם מנוע כמו שאתה מחפש. תרים טלפון ותבקש את מוסטאפה או את אייל.

פורסם

דברתי עם אייל הוא אמר שהוא יכול לעזור לי.

עם דני לא הצלחתי לתפוס אותו. אבל אני אנסה.

תודה רבה , אני יעדכן אותכם ברגע שיהיה לי חדש לגבי המנוע.

• תוכן חדש...