Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים נוכחית לגלות כי הסיטרואן C5 שלי בחלקה אחורי נראת לי נמוכה מידי.

לאחר שסרקתי וסקרתי את הפורום על בעיות דומות ונשנות ביצעתי בדיקה בסיסית כמו שהוסבר ע"י חברי פורם ואנשי מקצוע, והממצאים הם:

1) המרחק בין הצמיג האחורי לשלדת הרכבת באלכסון כ8 ס"מ במקום כ10 ס"מ כפי שנכתב בפורום שצריך להיות.

2) נאמר שי צורך לבדוק ע"י לחיצה בפינות ולראות אם האוטו עולה ויורד או שפשוט קשה ללחוץ- אז פשוט קשה ללחוץ.

חשוב לי לציין כי איני מרגיש בבעיה כלשהי במהלך הנסיעה וכי הנסיעה חלקה, כמו גם כאשר אני מעלה את הרכב בשלבים הרכב עולה בהדרגה ללא שום בעיה, וגם יורד למצב הנמוך ביותר ללא בעיה.

אבל כשאני מתיישב ברכב והוא אמור להרים את הרכב תחילה בחלקו הקדמי ולאחר מכן באחורי ההרגשה היא כאילו רק החלק הקדמי מתרומם.

השאלה היא האם מדובר בבומבות ההידראוליות או בחיישן גבוה או בעיה אחרת שאיני מודע אליה.

ואם אפשר הערכת מחיר אני אשמח!!

תודה מראש לכל העוזרים!!

פורסם
שלום לכולם,

בימים האחרונים נוכחית לגלות כי הסיטרואן C5 שלי בחלקה אחורי נראת לי נמוכה מידי.

לאחר שסרקתי וסקרתי את הפורום על בעיות דומות ונשנות ביצעתי בדיקה בסיסית כמו שהוסבר ע"י חברי פורם ואנשי מקצוע, והממצאים הם:

1) המרחק בין הצמיג האחורי לשלדת הרכבת באלכסון כ8 ס"מ במקום כ10 ס"מ כפי שנכתב בפורום שצריך להיות.

2) נאמר שי צורך לבדוק ע"י לחיצה בפינות ולראות אם האוטו עולה ויורד או שפשוט קשה ללחוץ- אז פשוט קשה ללחוץ.

חשוב לי לציין כי איני מרגיש בבעיה כלשהי במהלך הנסיעה וכי הנסיעה חלקה, כמו גם כאשר אני מעלה את הרכב בשלבים הרכב עולה בהדרגה ללא שום בעיה, וגם יורד למצב הנמוך ביותר ללא בעיה.

אבל כשאני מתיישב ברכב והוא אמור להרים את הרכב תחילה בחלקו הקדמי ולאחר מכן באחורי ההרגשה היא כאילו רק החלק הקדמי מתרומם.

השאלה היא האם מדובר בבומבות ההידראוליות או בחיישן גבוה או בעיה אחרת שאיני מודע אליה.

ואם אפשר הערכת מחיר אני אשמח!!

תודה מראש לכל העוזרים!!

זה יכול להיות חיישן גובהה, אך אם הרכב נוקשה מאחור יתכן והבומבות לא תקינות.

הכי נכון זה להתחבר במוסך לסקנר, אז נדע מה באמת לא בסדר ורק אז אפשר יהיה להעריך את מחיר .

פורסם

ראשית תודה רבה.

כמובן שאני אגש למוסך בסופ"ש כי רק אז מתאפשר לי ושם אקבל דיווח מדיוק מה הבעיה וכיצד יש לטפל בה.

יחד עם זאת רציתי במידת האפשר להיעזר בבעלי מקצוע כמוך ולדעת האם יש עוד בעיות שעלולות להיווצר מתיאור המקרה ואיני מודע אליהם.

מחיר השירות והעבודה נקבע כמובן לפי פרמטרים רבים, מקום השירות, טיב השירות, טיב חלקי החילוף וכו' אבל אני רוצה לדעת מה סדר גודל ההוצאה פחות יותר למקרה של החלפת חיישן אחורי , או החלפת בובמה הידרואלית כדיי שאדע להעירך בהתאם.

אם לבסוף יתגלה שהבעיה היא אחרת כמובן שהמחיר לא יהיה רלוונטי, וגם אם זאת הבעיה המחיר אשר תאמר ילקח בערבון מוגבל.

שוב המון תודה, ואם יש פה אנשים אשר היה להם בעיה דומה וטיפלו ויוכלים לתת הערכה כמה אמור לעלות החלפת חיישן אחורי ובומבות הידראליות אני אשמח.

פורסם

לצורך העדכון, היית במוסך, שם נאמר לי שאין בעיה עם החיישן האחורי וגם לא עם הבומבות ההידראליות, לטענת המוסכניק מדובר בבעיה במתלה האחורי ( לא בדיוק הבנתי איזה מתלה מכיוון שהוא החל לקשר בינו לבין המיסב) ויש להחליפו , התענוג יעלה כ900 עד 1200 ש"ח .

פורסם

לצורך העדכון, הייתי במוסך, שם נאמר לי שאין בעיה עם החיישן האחורי וגם לא עם הבומבות ההידראליות, לטענת המוסכניק מדובר בבעיה במתלה האחורי ( לא בדיוק הבנתי איזה מתלה מכיוון שהוא החל לקשר בינו לבין המיסב) ויש להחליפו , התענוג יעלה כ900 עד 1200 ש"ח .

• תוכן חדש...