Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תמתין חודש\חודשיים, פנצ'ר לו את הצמיגים, ושיעשה עם זה משהו הוא רוצה. לא חושב שהוא יצליח להוכיח את זה לרשויות שזה אתה רק בגלל שלפני חודש היה לך איזה עימות איתו.

בפעם הבאה, אל תפנה למשטרה, זה ממש לא עוזר, רק עוד יותר מעצבן (כפי שאתה כבר יודע).

אם הוא יעשה את זה הוא לא יותר טוב מאותו שכן. חוץ מלהוציא את העצבים, שאחרי חודש- חודשיים אני מאמין כבר שיעברו לבד, הוא לא ירויח מזה את עלות תיקון השריטות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גוזל, השריטות באמת ירדו עם שטיפה. נשאר רק הקילוף שכמו שאמרתי מזערי ובוקשי רואים, אבל זה עניין של עיקרון. לא סתם אמרתי שאם היה לי פה עסק עם "בנאדם" שהיה מודה מיוזמתו או לחלופין שהייתי שואל אותו הוא היה מודה ומבקש סליחה הכל היה נראה אחרת, באמת שהייתי משחרר מהנושא וממשיך הלאה בראש שקט.

אלכס, דווקא מכל הרחוב שנמצא במצוקת חניה ואנשים חונים שם אחד על הראש של השני דווקא החניה הזאת היא הכי בטוחה (כנראה שרק על הנייר....)

כדי שתבינו ניסיתי לצייר את המבנה.

שחור- עמודים/גינה/בניין, לבן- הרכב שלו, כחול- הרכב שלי.

שימו לב שהוא חונה באופן קבוע על פני 2 חניות באלכסון ללא התחשבות בעובדה שהוא תופס גם מקום חניה ששייך לשכן אחר שאמנם משכיר את הדירה לזוג צעיר אבל עדיין- החנייה שלהם. ממה שאני מבין גם בנושא הזה הוא התנהג באותה צורה כשהתבקש להחנות ישר כדי שהאורחים שמגיעים אליהם מדי פעם יוכלו לנצל את החניה שלהם.

מה אפשר לבקש יותר מחניה באלסון על 2 חניות? סה"כ לרדת חזרה 2 מטר ברוורס. ובאמת שבד"כ הוא חונה עם הפנים פנימה, לא מבין את ההתעקשות הזאת להסתובב הפעם.

97894902.png

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

קשה להחליט, נראה לי שמעכשיו אני מתבצר בבית ושהחברה תבוא אליי:lol:

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

סליחה על האוף טופיק אבל אני חייב לשאול שאלה אנטרופולוגית, אני הגבר היחיד שמהשניה הראשונה של השרושר כל מה שרץ לו בראש זה "אחות תאומה...אחות תאומה...אחות תאומה" או שזה אצל כולם?

:roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשמע, כשרק הכרתי אותה לא ידעתי על קיום האחות. כשחברים שמכירים אותה לפני סיפרו לי שיש לה אחות תאומה זה בדיוק מה שעבר לי בראש.

אבל...... אני אפסיק להתיחס לזה עכשיו, לך תדע איף אני מפליל את עצמי:lol:

פורסם
קשה להחליט, נראה לי שמעכשיו אני מתבצר בבית ושהחברה תבוא אליי:lol:

מצויין.

סליחה על האוף טופיק אבל אני חייב לשאול שאלה אנטרופולוגית, אני הגבר היחיד שמהשניה הראשונה של השרושר כל מה שרץ לו בראש זה "אחות תאומה...אחות תאומה...אחות תאומה" או שזה אצל כולם?

למה לזלזל? לא קראת את ההודעה הראשונה שלי?:|

פורסם

ברור שקראתי!

רק שהעין קוראת בזמן שהמח בפול גז בניוטרל "אחות תאומה...אחות תאומה...אחות תאומה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשמע אני יודע שזה לא נשמע טוב מה שאני יגיד עכשיו ואפילו "ערסי"

אבל אתה צריך להחזיר באותה צורה, תחנה את האוטו שלך רחוק במקום מבטחים ובנתיים תחתוך למרצדס ולאוטו שלו את הצמיגים.

עכשיו שיוכיחו משהו. :lol:

אם זה מוגזם בשבילך, תחתוך שתי צמיגים, אם גם זה מוגזם, תשאיר כמה שריטות יפות על האוטו. :wink:

אגב אני חושב שהשפשוף שלך ירד בפוליש ווקס.

פורסם

די כבר עם ההצעות הנקמניות, עוד מעט מישהו יכתוב שכדאי לנקום במשטרה על הזלזול, תחכה חודש חודשיים ותשרוף את התחנה. מה זה השטויות האלו? ממשיכים הלאה, החיים מסובכים מספיק.

זה מעצבן, זה מטריף, עברת את המקרה באיפוק. עברת. זהו נגמר.

haters will hate

פורסם

מה הקשר למרצדס? מה אשמה הבת שיש לה אבא כזה? אגב אני חושב שה"דיבור הכפול" של הבת זה רק בגלל מי שיש לה עסק איתו..

וחוצמזה - אני חושב שאם היית מוכן להחליק את זה במצב שהשכן היה מתנהל אחרת, אז תחליק את זה גם עכשיו. מה זה משנה אם הודה או לא? שיישרף מצידך! מעצבן אבל זה מה יש..

אם לא היית מלכתחילה מוכן להחליק את זה זה כבר סיפור אחר.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

לגמרי, כבר חשבתי לבקש תמונות. :-D

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...