Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה באמת לא תתעסק עם הסיפור הזה - מקסימום תוך שבועיים תקבל מהם את פרטי הרכב ובעליו,

מכאן תחליט, האם כדאי להמשיך עם כל הסיפור הזה (להפעיל ביטוח\לתבוע צד ג' של הפוגע, להגיע לשלב של בית משפט - הרי הוא לא יודה בפגיעה וימשיך לשקר)..

ואני מקווה מאוד בשבילך שלא תזיק לרכב של המופרע הזה.

כן יקשרו אותך לנזק, המשטרה תבוא לתחקר את החברה שלך, כדי שהיא תמסור את הפרטים שלך, אולי יפתחו לך תיק פלילי .

כל זה שווה?

שווה להמשיך לבזבז עצבים על אחד עם הפרעות נפשיות?

גם ככה בזבזת יותר מדי (לדעתי)...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם המקרה היה מתנהל כמו שניר תאר בהחלט הייתי פועל כמו הבחור בסיפור והולך לישון רגוע יותר הלילה.

פניקס, היא לא קוראת מעבר למה שהיא מציצה לי במסך, אבל זה בסדר היא שקועה בthe voice...

ולאד אתה צודק, אבל הדברים האלה פשוט מרתיחים! במיוחד שזה רכב בן 4 חודשים שאתה מתאמץ כ"כ לשמור עליו, או בכלל כל רכב או פריט אחר שיקר ללבך- מהקטן לגדול.

אגב, אני רואה שאתה רמת-גני. יצא לך לראות את התחנה בז'בוטינסקי מבפנים פעם?

תשמעו לפחות זה הצליח לשעשע אותי. המקום כ"כ מגעיל ומוזנח שקיבלתי פלאשבקים לטירונות כשהייתי מחכה לנזיפות מחוץ למשרד מג"ד. חוץ מזה שהיה שם עצור שפשוט שיגע אותם, אשכרה עשה מהשוטרים הצעירים מלצרים.

הוא קידר את אחד מהם כאילו חייל שלו, זה התחיל מ"הלו! יומנאי! לא תתן להדליק סיגריה לשבוע טוב?" הביא לו סיגריה, אח"כ שלח אותו להביא לו אש.

משם זה עבר ל"ומה עם כוס קפה יחד עם הסיגריה?" אשכרה הלך להביא לו כוס קפה. כשהביא את הקפה זה כבר ל"טוב זה עשה אותי רעב מה עם ארוחת ערב?", כשהוא הביא לו ארוחת ערב הוא שלח אותו להביא לו ערכת גילוח לקראת המקלחת שהוא הולך לקחת:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מצטער לשמוע, אבל חבל לך על העצבים.

לך מחר למשטרה, לחוקר תנועה, תמלא טפסים, תגיד שהוא מסרב לתת לך פרטים.

הם יתנו לך את הפרטים שלו, משם סע ישר לבית משפט תביעות קטנות, כי המשטרה לא

תעשה עם זה כלום. הוא יגיד שזה לא הוא, ולך אין הוכחה, והם יסגרו את התיק.

דאג לצילומים של הצבע שלו על הרכב שלך, ושל הרכב שלו. מקווה שהשופט יחליט לטובתך.

חבל שלא הקלטת את השיחות מולו. זה היה עוזר לך לא מעט במשפט.

לי היה מקרה עם שכן שמול העיניים שלי נתן מכה לרכב שלי, וסרב לתת פרטים.

המשטרה כמובן לא עשתה עם זה כלום, אבל שבוע אחרי זה הוא קיבל עונש מלמעלה,

נכנס עם ברכב שלו בגדר של החניה, ועוד הפיל אותה על רכב של שכנה אחרת.

הפעם לא היה לו מה לעשות, כי כל הבניין ראה את זה, אחרת אני מניח שגם לה הוא לא

היה נותן פרטים.

פורסם

אגב, אני רואה שאתה רמת-גני. יצא לך לראות את התחנה בז'בוטינסקי מבפנים פעם?

:lol:

ב 1993, כאשר הייתי עולה חדש טרי, עבדתי חודשיים דרך חברת ניקיון בתחנה הזאת

:shock:

מי לדעתך אמור לנקות את התחנה במוצאי שבת?

ראית את כל הזבל מיום שישי.

טוב, בטח מחר תוכל להשוות..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחי, עם כמה שזה מעצבן וכמה שזה פוגע, המלצתי היא שתניח לזה. להכנס למאבק משפטי סתם יסחט אותך בכסף, ולנסות לעשות כל סוג של צדק עם הצד השני יכול לסכן אותך, כי נשמע שמדובר באדם לא שפוי כל כך שמסוגל גם ח"ו גם לפגוע בך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שכח מהמנוול הדפוק, תקן את זה מכספך (אם מציק לך להסתכל על זה) וקח את זה כמזל רע/גורל/קארמה/מה שהכי נראה לך.

הזמן שלך והבריאות שלך לא שווים את ההתעסקות עם אנשים כאלה והכאב ראש הנלווה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חברים מכל הסיפור המתסכל הזה אני דווקא רותח יותר על תגובת החוקר המשטרתי ולא על השכן המשוגע. :bad-word:

התגובות הערסיות האלה מחוקר משטרתי זה ממש לא במקום, זאת בנוסף לייבוש בתחנה וחוסר המענה המוחלט.

בקיצור ביזיון !

בקשר לשכן מלמעלה, בהחלט מרתיח, אני כנראה הייתי מנסה להפוך את האונייה שלו למשיהו יותר ספורטיבי עם לא יותר מפטיש, תראו בזה אתגר.

זמין 8)

פורסם

מנסיון העבר במקרים כאלו ולצערי היו כאלו ( לא גר בשכונה כל כך טובה ) המשטרה לא תתעסק עם זה

להגיע אלהם זה בזבוז זמן עוגמת נפש ועצבים מיותרים שנוספים לאלו שכבר הגעת איתם בשל המקרה .

פורסם

הייתי הולך למשטרה רק בשביל הפורמליות ומשם מפסיק את ההתעסקות בעניין, טוב לא יצא מזה וכסף גם לא בטוח אבל שכן אחד שגם ככה יש לו בעיות בראש ועכשיו יהיו לו בעיות אישיות איתך- את זה אתה תקבל.

אם היה מדובר באדם נורמלי הייתי אומר לך לא לוותר.

אה, ולגבי האחות התאומה.... הן תאומות לא זהות ומשם תמשיכו עם הדמיון לבד... :lol:

לא ברור אם קיבלת את המוצלחת מבינהן אבל בהגדרה הן תאומות, לטובת האנושות אתה צריך לנסות לעשות עם זה משהו...

:wink:

(כמובן בהומור.....למעט הקטע של לנסות לעשות עם זה משהו...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה מעצבן, זה נורא, אבל לא הייתי ממשיך להתעסק עם זה. יודע למה? סכסוך שכנים זה אחד הדברים הכי מכוערים ונוראיים שיכולים להיות, ותמיד הצד השפוי (הפרודקטיבי, המתחשב, הנפגע) יהיה זה שיש לו מה להפסיד מול איזה ערס עם מחלת נפש. במילים אחרות, אתה יכול להכנס בו, אבל הוא יוכל להוציא את זה אח"כ על האוטו שלך, או על זה של חברה שלך, ובשביל מה? תמשיך הלאה. המצב היחידי בו הייתי נכנס לסכסוך שכנים הוא מלחמה טוטאלית בה אני אפילו לא אחנה יותר את האוטו ליד הבניין... זה אפשרי, אבל לא כדאי בשום צורה.

נשמע לי שיש לך דברים יותר חשובים לעשות עם הזמן שלך, אז תמשיך הלאה. מה ש70 שנה לא עשו, גם אתה לא תצליח לעשות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ממש מצער שקרוא כל פעם על השומריהחוקאוכליחינם האלו, נמאס שאין למי לפנות, לי היה מקרה שגנבו לאישתי גלאקסי מהתיק! ועוד ידענו מי זה והיה לנו עדים והוכחות ופרטים על הגנב ואחרי כשעתיים התייבשות בתחנת מישתרע, והגשת תלונה, עבר כבר כמעת שנה ולא נעשה כלום בנושא.

רק מכל השטויות האלו בן אדם שפוי ומפרנס משפחה ושומר חוק, נהפך לרוצח או לנרצח כי ינסה לפתור בעיות לבד כי אין למי לפנות! ביזיון למשטרת ישראל! כל אדם חרא יודע שהמישטרע לא יעשו כלום אז הוא מרשה לעצמו להתנהג ככה ויגיד לך לך למשטרה.

השטרה עצמה מולידה רוצחים ומעודדת פכיכופטים להתנהג איך שהם מתנהגים.

למה שלא נפנה לגוף כמו כלבותק או עובדה או לעיתונות או רדיו עם כל הסיפורים האלו וההוכחות לאי מתן שרות והגנה לאזרח, ונמחץ את המשטרה בפומבי.

נמאס, כבר יש רצון להסתובב עם ווינצ'סטר ומסכת סקי בכיס כדי להיות מוגן מכל החארות שיש.

ועוד דבר אני יוסיף, אני עובד כראש אבטחה במועדונים בימי שישי בלילות, ומסכן את החיים שלי כדי להגן על מבלים מפניי כל מיני טיפוסים כמו ערסים שמחפשים בעיות, ועד למחבלים, וכשהעניים מתחממים אז מתקשרים למשטרה, הם מגיעים כשעתיים לאחר הארוע! ועוד "יורדים" אליך למה קראת להם שאין כלום! ואז גם על הדרך ממרמרים לך ולכל המאבטחים ולבעל המועדון את החיים עם בדיקות של רשיונות וחקירות כמו "למה אין זה, ולמה אתה לא ככה, ולמה זה לא במקום, וכו...).

למה הם לא מבינים שאני נמצא שם כדיי להגן, והם לא שואלים האם הכל בסדר, אז הם באים רק כדיי לדפוק אותנו.

נמאאאאאססס.

פורסם

מה שמפריע לי פה הכי הרבה, זה הזלזול.

על הנייר יש חוק שהופך אותו לפוגע-ובורח שמסרב לתת פרטים וזאת עבירה פלילית עד כמה שאני יודע.

בפועל- אם השוטר שיקבל את הטפסים שלי לא ישפריץ עליי את הקפה דרך האף אני אתפלא...:roll:

ובדיוק בגלל דברים כאלה זבלים כמוהו מרשים לעצמם להתנהג איך שהם מתנהגים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תמתין חודש\חודשיים, פנצ'ר לו את הצמיגים, ושיעשה עם זה משהו הוא רוצה. לא חושב שהוא יצליח להוכיח את זה לרשויות שזה אתה רק בגלל שלפני חודש היה לך איזה עימות איתו.

בפעם הבאה, אל תפנה למשטרה, זה ממש לא עוזר, רק עוד יותר מעצבן (כפי שאתה כבר יודע).

פורסם

קודם כל קיבלת צל"ש על איפוק וכבוד למבוגר.

(אני גרוזיני וזה באמת מגיע לך)

תראה אני לא מאמין שהתגובה שלי הייתה תגובה כמו שלך, אבל בהקשר לממצאים - אתה אצל החברה וכו'.. אין כל כך הרבה מה לעשות בלי לקלקל רושם.. (אני לא יודע איך זה הולך אצלכם) אני למשל בא ממשפחה של "משוגעים" אבל גם אנשים נחמדים וכשבנאדם בא ודורך לך על כל טיפת כבוד שלך אליו, זה כבר ברמת המגעיל..

אם זה לא מפריע לך לעזוב את השריטה הזו, גש לאדם הזה, בקש ממנו מכתב התנצלות.

קודם כל אתה תגרום לו להשפלה.

דבר שני - עם המכתב הזה, תגש לחברת הביטוח, ותתבע תכ***לאמאשלו.

לפעמים כדאי לשמור על איפוק ולדעת איך לגרום לדברים להיראות טוב יותר.

נ.ב. עם כל הדברים האחרונים שקרו בפורום, איך אתה לא מוציא את הפלאפון ומקליט שיחה או מצלם או משהו..

אני כבר הזמנתי לי מצלמה לאוטו..

שיהיה לכולנו שבוע טוב בלי עצבים ופגיעות פח :)

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

בוקר טוב.

פעלת בקור רוח וזה ראוי להערכה. לדעתי אין יותר מדי מה לעשות, אין עם מי לדבר, לא עם הפוגע לא עם הבת ולא עם הבעל של הבת. כמו כן לא היתי ממליץ על פגיעה ברכבו כנקמה (עד כמה שזה מתבקש) כי זה יהיה שקוף שאתה אחראי למעשה. דבר שני, אם אתה יודע שמדובר בחניה קשה (על אף שקיימת מצוקת חניות) המלצתי היא פשוט לחפש מקום שפחות מועד לפורענות, גם אם מדובר בעוד עשרה מטרים מהבית.

• תוכן חדש...