Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

יש מספר חברות המייצרות את החוטים לפיאסטה:

1. חוטי BS (ביתן ספארק) לא מומלצים ממה ששמעתי בפורום- עלותם כ80-120 ש"ח,

2. חוטים מקוריים של מוטוקראפט עולים 1000 ש"ח במוסך מרכזי של פורד,

3. חוטים מחברת BERU (כחולים או שחורים) לא ניתן להשיג לפיאסטה כרגע בארץ (תאמין לי שחיפשתי בהמון חנויות וגם דיברתי עם היבואן "ליברלו חלקים" שטען שהם לא מביאים אותם יותר)

4. ישנה חברה בשם וורקו / פרומוטקס המייצרים חוטי הצתה די איכותיים, קניתי לפני כחודש ב170 ש"ח, לאחר החיפושים שערכתי אני חושב שאלו החוטים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג בארץ.

5. יש בחור בשם עמנואל באיזור חיפה שמתמחה במערכות הצתה (קויילים, חוטים וכו'), אם תלך אליו הוא יוכל לסדר לך משהו עבודת יד, באיכות טובה.

6. אם אתה נוסע לחו"ל בזמן הקרוב, תוכל לקנות חוטים מתוצרת BOSCH, דגם B221 אם אני לא טועה, יש חבר פורום בעל פיאסטה שקנה אותם בסביבות ה40 יורו מגרמניה והוא די מרוצה מהם.

מקווה שעזרתי

שלומי

פורסם

שלומי

תודה רבה על המידע

עזרת לי מאוד {יש לי עכשיו כיוון היכן לחפש }

תוכל לומר מהיכן רכשת את החוטים {וורקו / פרומוטקס}

אני אנסה לבדוק גם עם " עמנואל " מחיפה {האם יש למישהו פרטים שלו טלפון או כתובת }

ערב טוב

פורסם

מצאתי את הפרטים של " עמנואל "

עמנואל

טלפון: 04-8416319 פקס:04-8421275

כתובת אליעזר בונה 9 מפרץ חיפה, חיפה

פורסם

היי

וורקו ופרומוטקס זאת אותה חברה, פרומוטקס זה השם החדש שלה

טלפון:03-6242261 .

פקס: 03-6242254.

מייל: [email protected]

כתובת החנות: פרומוטקס בע"מ רח' שונצינו 1 פינת יצחק שדה 37.

שעות הפעילות הם:

ימים א' - ה' מ: 7-30 עד 17-00

שישי וערב חג מ: 7-30 עד 13-00.

בהצלחה, ותעדכן מה עשית בסוף ואיך השינוי..

שלומי

פורסם

שלומי שלום

מצאתי באי בי חוטים של בוש בעלות של כ- 200 ש"ח כולל משלוח לארץ לפני מכס {לא בטוח שיש לשלם מכס }

להלן המפרט :

Bosch Part Number: 0986357221

Bosch Short Code: B221

Manufacturer: FORD

Model: Fiesta Mk4

Engine: 1.3

SubModel: i

Model Type: [96]

Power Output (Kw): 37/44

Power in BHP (close estimate): -

Engine Type: JJ... ; J4...

Fits Chassis/Build Number: -

Year: 09.98-12.02

האם תוכל לומר

על סמך הניסיון שלך מה עדיף

האם החוטים שרכשת מ- וורקו / פרומוטקס או החוטים מתוצרת בוש

תודה רבה לך על המידע

פורסם

היי

אני לא יכול להגיד לך איך החוטים של bosch, כי אין לי ניסיון איתם. יניב מהפורום הוא גם בעל פיאסטה כזאת והוא קנה את החוטים של bosch, נראה לי שהוא די מרוצה מהם.

בקשר לחוטים של פרומוטקס, אני יכול להגיד לך שהם ממש אחלה ואני מרוצה מהם, איך שאתה מסתכל עליהם אתה רואה שהאיכות טובה ולא כמו bs, ואתה יכול לקפוץ אליהם לראות ולקנות ב170₪.

בקשר לחוטים מאיביי שים לב לחיבור שלהם לקוייל, כי בדגם שלך החיבור הוא כמו של הפוקוס, פשוט מחברים אותם בלחץ לקוייל, אבל בדגם הקודם של הפיאסטה זה חיבור אחר עם קליפסים כאלה שלא יתאימו לך, תראה את ההבדלים בתמונות ששמתי.

אפשר לשאול למה אתה רוצה להחליף חוטים?

בהצלחה

1.jpg

2.jpg

שלומי

פורסם

היי

אני מעונין להחליף חוטי הצתה משום שהרכב התחיל לקרטע בהתחלות נסיעה בטורים נמוכים {הילוך ראשון/ שני } .

במסגרת טיפול תקופתי {גדול} החלפתי את כל הפילטרים וגם פלגים ,

כוהל חדש מקורי הוחלף לפני כ 8 חודשים ,בנוסף בדקתי שכל צינורות הואקום מחוברים למקומם .

חוטי ההצתה לא הוחלפו הרבה שנים {הם נראים לי יבשים } אז החלטתי ליישר קו גם בנושא הזה

מקווה שזה יפתור את הבעייה

המון תודה על היחס והסבלנות שלך לענות על השאלות

המשך ערב נעים !

פורסם

Bosch B221 יתאים לך

הם טיפה קצרים ( משהו כמו שני ס"מ בחלקם) אבל אפשר להסתדר.

תבדוק גם את צינורות הנשם, במיוחד את מה שיוצא ממכסה מילוי השמן אל מתית למצערת ( בערך )

שלומי, אתה מרוצה משלך?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

האם הקרטוע היה לפני הטיפול או שהופיע רק לאחר הטיפול, כי אם זה הופיע לאחר הטיפול יכול להיות ששמת פלאגים לא מתאימים, כמו שקרה לי (כשקניתי את הרכב שמתי אותו במוסך ליישור קו אבל שמו פלאגים לא מתאימים של ngk ומאז התחילו קפיצות וקרטועים בסל״ד נמוך עד שהחלפתי את הפלאגים למקוריים של מוטורראפט והבעיה נפתרה ברובה)

איזה פלאגים יש לך עכשיו?

היי יניב, אני ממש מרוצה מהחוטים של פרומוטקס, הם עושים את העבודה..

שלומי

פורסם

היי

הקרטוע התחיל לפני הטיפול

הורכבו פלגים מתוצרת MOTOCRAFT דגם agfs 22cm1

תודה רבה לכם

אעדכן בהתפתחויות בהמשך

• תוכן חדש...