Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה, בתאריך 10/2 בלילה כשהרכב חנה ברחוב פנימי כזה ("הולנדי") כנראה שרכב אחר שפשף אותי בטמבון ונסע.

כשבאתי לרכב ראיתי שהטמבון יצא מהפנס ובנוסך שפשוף קטן (ניתן לראות בתמונה הראשונה) מיקרים שמעצבנים אותי בכללי אבל "ספגתי", כהרגלי אני זוכר כל רכב שחונה לידי (הפעם מאזדה 3 חדשה בצבע שמפניה) מבירור בשכונה התברר שהרכב הוא של קרובת משפחה של דיירים ברחוב והיא בת 80+ (מה שמגדיל את החשדות). אמרתי שאני אעבור במוסך או משהו ונסדר את הטמבון חזרה למקום ונעבור הלאה, במהלך השבוע האחרון נדחה הביקור במוסך והגיעו הגשמים האחרונים שפתאום הדליקו לי נורת תקלה ברכב שהמערכת של הפנסים האקטיביים תקולה (כנראה מכניסת מים לפנס) , מביקור במוסך ומבדיקה קלה התגלה שבר בפנס בחלק שבתוך מכסה המנוע (כנראה מהמשיכה של הטמבון- מצורפת תמונה נוספת), במוסך נאמר לי שיש צורך להחליף את הפנס כולו במחיר של 5,000 ש"ח לפנס ועוד 600 ש"ח עבודה- מאוד יקר.

אבקש את העזרה של חברי הפורום במציאת פתרון לתיקון במחיר זול משמעותי ובכללי לתת חו"ד על חומרת השבר והמלצות לבעלי מקצוע.

חשבתי אולי לנסות ליצור קשר עם הדיירים ברחוב ודרכם להגיע לפושעת ולברר על המקרה (שכבר חלפו 10 ימים) מה שניראה לי ששואף ל-0 הסיכוי שהיא תיקח את האחריות על המקרה ולך תתווכח עם אישה בת 80.....

בכל אופן אני כבר ממש אובד עצות....

תודה לכולם, עומר.

פגיע בטמבון.jpg

שבר בפנס.jpg

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

המחיר לפנס די ״הגיוני״ בהתחשב בעובדה שאלה פנסים אקטיביים (משמע יש להם מנוע חשמלי).

מכיוון שהפנס עצמו נראה שלם ועושה רושם שרק נשברה לו התושבת של ההברגה הייתי ממליץ לך ללכת לבעל מקצוע שיתקן עבורך את התושבת (אם התושבת מפלסטיק אז אפשר בהלחמה אם ממתכת אז תיקון בריתוך עדין) אני משער בכמה מאות שקלים בודדות.

מה שכן, חשוב נבדקו שאין פגיעה בתפקוד הפנס ושבאמת לא נסדקה הבקלית על מנת למנוע כניסת מים.

בהצלחה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עכשיו ברור לי איך היבואנים מוזילים היום מכוניות. הם לא צריכים למכור יותר , הם יכולים לחיות רק על מכירת חלפים....

כן, כמו שעושים יצרני המדפסות. נותנים לך מדפסת בעלות החלקים ומחכים לך בסיבוב עם הדיו:lol:

לפותח הת'רד: האמת, אני לא יודע מה זה "פנסים אקטיביים", אבל תיגש לאלי פנסים בסלמה 38 ת"א, אני מאמין שתופתע.

המחיר לפנס לא פחות מהזוי.

במחיר כזה הוא צריך להיות אקטיבי עד כדי כך שיכין לי קפה ויביא לי את העיתון בבוקר:lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובות המהירות, התושבת היא פלסטיק והאמת על אפשרות ההלחמה לא חשבתי, נבדוק את העניין...

קודם צריך לבדוק שאכן המנוע של הפנס לא התקלקל מהמים כי חוץ מהשבר בתושבת הבקלית נקייה והקסנון עובד....

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפנס הזה עולה יותר מהאוטו שלי:shock:

המחיר שקיבלת זה מצ'מפיון? נסה ללכת לחנויות של חלפים פרטיות ולבדוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחיפוש מהיר בגוגל:

http://www.ipmart.com/main/product/Headlights,Suitable,for,Skoda,Superb,09,1,Pair,,277719.php?prod=277719

עלות לזוג פנסים: 293.49 דולר

עלות משלוח דרך (DHL) ד 144.50 דולר

מס קנייה (20%): 88 דולר

מע"מ: 84 דולר

סה"כ: 609 דולר (בחישוב לפי 1 דולר = 3.8 ) = 2317 ש"ח לזוג פנסים חדשים אצלך בתיבת הדואר!

הייתי מוכר את הפנס השמאלי באלפייה ובזה תם הסיפור.

פורסם

שכחת לחשב בסיכום הכולל שבוע אישפוז בשלוותה\אברבנל אחרי שהוא ינסה לשחרר חלקי רכב מהמכס.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מדובר בפנס "עוקב פנייה" - ואם זה לא די, הוא גם עם נורות קסנון המייקרות את העסק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רציתי להציע לך הלחמה אבל ראיתי שכבר הציעו...

זה לא שבר רציני מה שיש לך שם ועם הלחמה אפשר לסדר את זה בלי יותר מידי כסף ובלי יותר מידי בעיה..

כבר היו לי הרבה חלקי פלסטיק שנשברו ובעזרת מלחם החזרתי אותם למצב מקורי בעצמי

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לפני כמה חודשים החלפנו שניים קדמיים באותו רכב בעקבות תאונה קלה מאותה סיבה, תושבות הפנסים נשברות ממש בקלות!!

אחרי הצצה בחשבונית ראיתי שהמחיר לפנס היה 4300, מה שכן לא התעמקתי בזה כי הפעלנו את הביטוח.

הייתי ממליץ לך לנסות לדבר עם הפוגעת, להפסיד מזה משהו אתה לא יכול. אם אין היענות מצידה הייתי ממליץ לך, כמו האחרים, פשוט להלחים את החלק שנשבר, כמובן אחרי שתוודא שהפנס יבש מבפנים.

• תוכן חדש...