Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה קצרה בה האוטו שלי לא הפסיק להשמיע צלילי חריקות \ שריקות \ חריטות \ ציוצים מכיוון הגלגלים, פניתי למוסך החדש שאליו אני מגיע. ביקשתי לטפל בבעיה וגם לבצע טיפול שנתי. מדובר ביונדאי גטס שנת 2006.

וזהו פירוט העבודות ומחירם:

עבודות -

טיפול החלפת שמנים ופילטרים כללי +פלגים - 150 ש"ח

החלפת בלמים קידמי +חריטת צלחות +דסקיות - 140 ש"ח

החלפת בלמים אחורי סנדלים חדש +חריטה - 0 ש"ח

דרמים החלפת נוזל בלמים כיוון בלם יד - 180 ש"ח

חלקים -

שמן מנוע 10W40 חצי סנטטי - 90 ש"ח

מסנן שמן מנוע - 40 ש"ח

מסנן אויר - 45 ש"ח

4 פלגים אלקטרוני - 80 ש"ח

חריטת צלחות קידמי קיר כפול - 120 ש"ח

סט צלחות קידמי - 90 ש"ח

חריטת דרמים אחורי +סנדלים חדש - 250 ש"ח

נוזל בלמים - 30 ש"ח

סה"כ עבודות - 470 ש"ח

סה"כ חלקים - 745 ש"ח

סה"כ לפני מע"מ - 1,214 ש"ח

סה"כ אחרי מע"מ - 1,409 ש"ח

1. אז אם כך יש לי 3 שאלות, הראשונה, לגבי המחירים. האם לפי דעתכם ועל סמך נסיונכם ניתן לומר שמחירים אלה סבירים?

2. ולשאלתי השנייה, יום למחרת הביקור במוסך, חשבתי ששמעתי איזה ציוץ או שניים מהגלגלים אבל היה לי קשה להחליט. נסעתי באוטו, בחנתי את הבלמים והכל היה נשמע לי תקין. ואז נסעתי על כביש מהיר וברגע שבלמתי החלו אותם הרעשים הנוראיים שהיו לפני הביקור במוסך, כאילו מעולם לא סודרו. אגב, למוסך נכנסתי ללא נוזל שמשות ומסתבר שגם אותו לא מילאו.

אז מה בעצם אני אמור להבין על טיב ביצוע התיקון? האם יכול להיות שמדובר בטיפול לא מקצועי מספיק?

3. את האוטו לא הכנסתי למוסך 3 שנים, מאחר ואני צעיר וחובבן, הנחתי שמכניסים רכב לפי מס' הק"מ שעבר. הטיפול האחרון שעשיתי לו היה 60,000, היום האוטו הגיע ל- 75,000. כאשר נכנסתי למוסך אמרתי למוסכניק המטפל כי הטיפול האחרון שהרכב עבר היה 60,000. לפי הוראות שיגרת הטיפולים ביונדאי גטס מפורטות 14 בדיקות שיש לבצע לרכב, אך משום מה יש לי את ההרגשה שזכיתי ל"סתם" טיפול שנתי ללא התייחסות לבדיקות אלה. האם יכול להיות שיש הגיון בדבריי?

אני עוד אוסיף שבעבר החלפתי מנוע באוטו המוסך מאחר ונתן לי הצעת מחיר הוגנת, לאחר 3 חודשים מרגע ההחלפה, המנוע החל לגמגם בעוד שנורית המנוע הבהבה. כאשר חזרתי למוסך וקישרתי את התקלה החדשה להחלפת המנוע, נמסר לי שאין קשר בין השניים וחוייבתי על תקלה חדשה.

לאחר ששלחתי מכר למוסך זה על מנת לבצע טיפול שנתי, הוא הרגיש שבלם היד לא היה מספיק מתוח כפי שהיה מרגיש ביציאה ממוסך מורשה וכשהתקשר למוסך, נמסר לו שמדובר בעניין קטן של כיוון ושיגיע למוסך שוב על מנת לסדר את ההרגשה.

מה שאני אומר בעצם שאני מתחיל לחשוב שמדובר במקום שמבצע טיפולים לא מקצועיים מספיק, אך מאחר ואני חובבן הייתי שמח לקבל את דעתכם. אני מודה לכם על כל תשובה ועזרה שהיא..

• תוכן חדש...