Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגגנו יחד יומולדת 30.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כצפוי עבר הזמן יותר מהר מהמתוכן אבל בסופו של יום

המונטסה שלי מושלמת ברמה הטכנית , הכל עובד כמו לפני 30 שנים.

נראית מקורית ומצויין לגילה.

יש לה טסט בתוקף.

המחקרים שלי העלו כי יש בארץ 6 כאילו , אני מכיר 4 מתוכם , וזו היחידה עם טסט .

אני מעוניין להודות לחבר יקר ,נקרא לו כאן י. , שהחזיר לחיים את מערכת החשמל (6V AC בלי מצבר)

ומצא לכל רכיב את מקומו המקורי.

ישי

004_S.jpg

007_S.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

יום הולדת זה אירוע חשוב..

השם מונטסה הזכיר לי כתבה ישנה (כבר יותר משלושים שנה..).

מקווה שיגרום עונג

חיליק

זוכר שרמי גלבוע, שכתב את המבחן, ציין בכתבה אחרת איך הצליח להיפצע במהלך המבחן הזה, ציטוט מזיכרון :

"לא עמוק, אמר הרופא בזמן שתפר את התפר השלישי, רק עד העצם".

Turbo 07.1982 pg71.jpg

Turbo 07.1982 pg72.jpg

Turbo 07.1982 pg73.jpg

Turbo 07.1982 pg74.jpg

פורסם

השם מונטסה הזכיר לי כתבה ישנה (כבר יותר משלושים שנה..).

".

תודות

לא היכרתי את זה.

אם זו לא טירחה גדולה תעלה כך שאוכל לקרוא או לחילופין אתן לך כתובת מייל ותשלח לי.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

אתמול בלילה, בעודי גולש להנאתי לאחר עוד יום עמל מפרך תחת הפלואורוסנטים, ולאחר שפלאנג' המים בבלאנו שלי שבק חיים והגיר את מימי הרדיאטור על ריצפת החניה וגרם לי לעצבנות קלילה, נכנסתי לאתר פולגז כפי שאני מקפיד לעשות מדי יום.

בהתחלה דימיינתי שאני רואה משהו מוכר, בכל זאת, בשעות הלילה הראש שלי לא במיטבו (הוא בכלל לא משהו לאחרונה, אולי צריך לעשות פאקונג ראש), שיפשפתי את עיני ואכן לא טעיתי. מיודענו ישי מככב בכתבה על המונטסה המיוחדת ששיחזר.

מיהרתי לדפדף בין התמונות ואכן, החיוך הרחב שראיתי על פניו של האיש המופיע בהן לא הותיר מקום לספק, זה ישי וזו המונטסה.

אצתי רצתי לחפש את השרשור הרלוונטי באתר שלנו ואפילו מצאתי אותו, ואני מצרף לינק לכתבה להנאתכם.

בנימה אישית - ישי היקר, כל הכבוד, איזה יופי ואיזה שחזור. נכון שזה לא דרבי אבל בכל זאת מדובר בתוצרת ספרד ואני מפרגן עד השמיים. המשך לרכב וליהנות, ואני רוצה סיבוב.......

תהנו חברים. http://www.fullgaz.co.il/home/p/59443/

שלומי

• תוכן חדש...