Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא החליט לרדת בתקציב, דבר מעצבן למדי אחרי שהשקעתי ימים של חיפושים וטלפונים ונסיעות בנושא..

בכל מקרה, אתמול הוא קבע לבדוק מאזדה לאנטיס 2004 סטנדרטית למדי ברמת אפעל.

נסענו בערב לראות את הרכב ואגלול לפניכם את תקציר העניין:

דיברנו עם אישה בטלפון שאמרה שהיא מוכרת את הרכב. הגענו לכתובת, בית מרשים למדי, ובדיוק הגיע הרכב נהוג ע"י גבר ונכנס לחניה הפרטית והסגורה של הבית.

את רכב הציג לנו אותו גבר שנהג בו. הרכב עם נתונים אכן כמו במודעה - קילומטראז', ידיים והכל.

קודם כל, הרכב נקי לגמרי - הוציאו ממנו עד גרגיר האבק האחרון, תא המטען ריק ותא הכפפות ריק וכדומה.

שנית, הרכב לא רשום על שמו של המוכר, הוא טוען שהרכב נקנה בשביל עובד שלו, והוא רושם את הרכבים על שם העובד כי זה נוח לו יותר. לטענתו, יש לו ייפוי כח.

הוצג לנו רשיון הרכב וקבלה על טיפול טיימינג ורצועות ב2010, לטענתו יש עוד קבלות בהנהלת החשבונות אצלו והוא יביא אותם.

לא ברור לי למה שמישהו ירשום את הרכב על שם העובד, למה רכב שהוא מוכר לא עמד ליד ביתו מלכתחילה, איך זה שהרכב הפרטי שלו לא תופס את החניה של הבית הפרטי הזה, ולמה שהרכב יהיה כ"כ נקי.

מצד שני, הבנאדם לא היה מהטיפוס הסליזי, לא התבייש לתת לנו לבדוק כל פינה כולל להרים שטיחים וגומיות, סיפר על מכה שהרכב קיבל ותוקנה, והציג מסמכים..

נכון רגע זה קבענו איתו בדיקה מחר בבוקר, וביקשתי שיביא את כל הקבלות, ואת רשיון הנהיגה של מי שהרכב על שמו.

מה לדעתכם כדאי לעשות, האם הסיפור נשמע סביר או מחשיד, ומה אפשר לעשות כדי לבטל אפשרות שמדובר בסוחר או בסיפור פישי כלשהו?

תודה!

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

סיפור קלאסי של סוחר במגפיים.

אבל אם כבר קבעתם לצאת לבדיקה, נותר לי רק לקוות שלא הפסדת 500 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה היא, מה אפשר לעשות?

איך אפשר לנסות ולאמת את זהותו של המוכר והסיפור שלו, או לחלופין להפריך אותה ולבטל את העניין טרם הוצאה כספית?

פורסם

ובכל זאת, אם ראית את הרכב, טרם בדיקה מעמיקה הגעת למסקנה שהרכב הספיציפי הזה כן שווה את הכסף שלו (בכיאת כמה כבר עולה לאנטיס 2004? זה לא SLS), אז למה לא בעצם ? בגלל שהוא סוחר ? מה זה מעניין אותך במה הוא עוסק?

אתה קונה רכב, לא אותו.

אם הרכב בסדר, הק"מ והידיים והכל מתאים לדרישות שלך, המחיר סביר ובכללי הכל תקין - אתה תשלול את הרכב בגלל המקצוע של מי שמוכר אותו? תעשה לי טובה.

כמובן, כמו כל עסקת יד2 צריך לבדוק הכל בזכוכית מגדלת, שיעבודים, בדיכה מכנית והכל.

אבל אם הכל יוצא בסדר אני לא רואה שום עילה לברוח ממנו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

Guest ספורטמוטורי
פורסם

עכשיו בוא נהיה קצת מציאותיים.

מה אתה מנשה לעשות? לשכנע את עצמך?

מי לכל ה.... רושם רכב על שם עובד שלו,אם היה אומר אמא,אח,דוד,בן וכו... אפשר להבין,"עובד?":shock: ,אם העובד חס וחלילה נפטר ,רב איתו וסיים עבודה וכו וכו וכו.

זה סוחר מדופלם,תשכח מהרכב ותן לו לחכות ליד מכון הבדיקה עד שירקב.

NEXT 8)

פורסם

פשוט למדי - תבקש לראות איזשהו מסמך שמראה שהוא אכן עובד שלו. תלוש משכורת, טופס רשמי כלשהו שמקשר ביניהם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

להבא פשוט שנן את שם הבעלים המופיע ברשיון הרכב ואת איזור המגורים. כשתצא תתקשר ל 144 ותוציא את המספר שלו.

כל אדם נורמלי שאין לו מה להסתיר יספר לך מיד את כל הפרטים על הרכב (גם כשאליי התקשר האדם הקנה את המגאן שלי מהטרייד אין נתתי לו את כל הפרטים לחיוב ולשלילה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתם כנראה צודקים.

כששאלתי אם הרכב רשום על שמו (והתכוונתי, על שמו או על שם אשתו) והוא אמר שלא, ישר הרגשתי שיש פה משהו חמוץ.. :?

הסיבה שמשכתי הלאה את השיחה היא שאבא שלי מאוד התלהב מהרכב, וזה לא נראה סביר שסוחר יגור בבית כזה מפואר :-P

אבל החלטנו לעזוב את זה, יש מספיק לאנטיסים ברחבי הארץ ובטוח נמצא איזה לאנטיס או 3 או קורולה או אחת מאלפי המשפחתומטיות שמסתובבות בארץ, ששמורה במצב טוב מספיק ויש מאחוריה את כל הניירת בצורה לא מפוקפקת.

רק היום ראיתי קורולה 2005 של זוג מבוגר וחביב שחונה בשכונה שלי, אולי זה יהיה כיוון יותר טוב.

• תוכן חדש...