Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב

שמי יקיר ויש לי יונדאי סונטה שנת 98 מנוע 2000 ויש לי בעיה כול פעם כשהאוטו במצב של טורים נמוכים הוא מגמגם ואף נכבה.

זה קורה גם כאשר אני עושה סיבוב בכיכר או שאני ברמזור עומד.

עכשיו המוסכניק שמטפל לי באותו עשה בדיקת לחצים עם המחשב משהו עם h2o אז הוא ראה שהמנוע מוצף בדלק והמד הראה לו בצג משהו בין 900 ל 1000 ואמר לי שזה אמור להיות בין 0 ל 200 עכשיו הוא אומר שיכול לקרות שבגלל זה המנוע מגמגם בגלל שהוא מוצף בדלק...אני לא יודע מה הבעיה אני רק יודע שהחלפתי חיישן חמצן ועדיין המד מראה 900 עד 1000 הוא אמר שהוא צריך לבדוק את הכהל כי הוא ראה שם ניצוצות קטנות אבל אני חושב שזה החיישן קראנק כי עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שאותו בעיה עם אותו אוטו שיש לי יש לו והוא הלך למוסך מורשה ועשו לו בדיקה עם מחשב וגילו שהחיישן קראנק נדפק וצריך להחליפו....השאלה שלי היא כזו:איך אפשר בוודאות לבדוק מה התקלה ומה העלות של התיקון והאם אפשר להביא חלקים מפירוק ושיעשו עבודה נאמנה ובמחיר שפוי.......תודה לעוזרים

פורסם

עליך לגשת למוסך שמכיר היטב את הרכב על מנת שיאבחן את התקלה ולא יחליף מספר רכיבים עד שהבעיה תימצא, אם בכלל.

אגב, אם אתה מגיע למוסך בעקבות תקלה מסויימת, המוסך לא יכול להגיד לך "ננסה להחליף את החיישן הזה והזה ונראה". אם מחליפים לך רכיב מסויים וזה לא פתר את התקלה, אז צריכים להחזיר לך את הכסף ולהחזיר את הרכיב שהחליפו (במידה והרכיב תקין כמובן).

אם אתה מאזור הצפון, אני יכול להמליץ לך על מוסך און-גל מורשה יונדאי בחיפה. היתה לי פעם יונדאי שטופלה שם שנים, גם כשכבר היתה זקנה בלה.. הם לא זולים - בכל זאת מוסך מורשה שמשתמש בחלקים מקוריים - אבל גם ממש לא מגזימים בפראות עם התמחורים כמו במוסכים של צ'מפיון (גם איתם יש לי ניסיון לדאבוני). אבי, בעל המוסך, גם בחור מאוד נחמד וגם מאוד מקצועי.

פורסם

אי אפשר לדעת בלי לראות ולשמוע את הרכב, אבל הניחוש שלי ממה שרשמת, שיש בעייה בהצתה, כלומר פלאגים, חוטי הצתה או סלילי הצתה.

אם אתה באיזור באר שבע אתה מוזמן לבוא ולתת לי להציץ.

מחשבים וסורקי תקלות נותנים תשובות חלקיות מאוד אם בכלל והם רק כלי עבודה המקצר את זמן הדיאגנוסטיקה (כמובן שגם אני משתמש בהם). מכונאי שאומר לך שהוא בדק במחשב ומסתמך רק על זה, אומר משהו על חוסר המקצועיות שלו, לדעתי.

פורסם

החלפנו פלאגים חוטי הצתה משאבת מים ראש מנוע מה לא ועדיין יש את הבעיה הזו....כנראה שבאמת צריך לבדוק עם סורק תקלות את המחשב של האוטו הבעיה היא שהבאתי את כול הכסף שלי למוסך שיתקן לי את האוטו ועכשיו כמעט אין לי כלום....4160 הבאתי לו אם הוא לא מצליח לתקן אני אבקש ממנו שיביא לי בשביל ללכת למורשה שיבדקו עם סורק תקלות ויתקנו את הבעיה,

השאלה היא כמה לוקחים על בדיקת מחשב....אני מאזור מרכז....רחובות וכדומה אז כנראה אני צריך ללכת ליונדאי אלימלך ברחובות או משהו כזה.....ועוד שאלה....האם אפשר לקנות את המאתר תקלות הזה לבד ולבדוק מה הבעיה לבד? קראתי שאפשר איך שהוא....אשמח להמשך עזרה....תודה ויום טוב

• תוכן חדש...