Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות פולקסווגן פסאט חדשה מהחברה

מה אתם אומרים על האוטו.?

מה צריכת הדלק האמיתית של המנוע 1800 בנזין

אם יש לכם עצות/רכב אחר שעדיף עליו

פורסם

ממספר פעמים שיצא לי לנהוג על הרכב (נמצאת בבעלות של שכן), 1.8 TSI ברמת גימור COMFORLINE, אני יכול לומר שהרכב מפנק מאוד, מרגיש איכותי. המנוע מרגיש חזק ותמיד יש כוח זמין.

עם זאת, לטעמי, וגם משיקולי מחיר אבל לא רק, הייתי הולך על הסופרב. מנוע זהה, לטעמי יפה יותר, ובפחות מהתקציב שהתכוונת לשים על הפאסאט לדעתי תוכל לקבל את הדגם המאובזר יותר (ELEGANCE) של הסקודה. אבי מחזיק אחת כזו (2011) והיא פשוט מכונית מדהימה. לטעמי נוחה יותר ומרווחת יותר מהפאסאט.

תזכור גם שצ'מפיון מספקים אחריות בת שנתיים בלבד.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

שלום רב ושבת שלום,

אתה מוזמן להתרשם מהפסאט באולם התצוגה שלנו ולהזמין נהיגת מבחן.

באשר לצריכת דלק, אתה יכול להשוות נתוני התקן מול נתוני תקן של יצרנים אחרים, אך כמובן שהתנהגות הנהג, תנאי הדרך, תחזוקת הרכב, לחץ אוויר ומשקל נישא משפיעים מאד על הצריכה בפועל.

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

• תוכן חדש...