Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נתחיל בצהריים טובים לכול חברי הפורום.

לאחר זמן מה שהרכב הנ"ל אצלי הוחלט לעשות לו טיפול מלא בברקסים [צלחות ורפידות]

הרכב הוא סיאט איביזה 1.6 דגם Latino שנת 97 שלוש דלתות.

הכלים הדרושים הם:

1.מברג שטוח[-].

2מברג פיליפס[+].

3.פלייר תוכי.

4.ראצ'ר.

5.בוקסה/מפתח אלן מספר 6 [במקרה שלי בוקסה

6.ידית כוח.

7.בוקסה 19.

8.מפתח צלב.

9.פטיש קטן.

10.קרנר.

11.ליפט [למי שיש למי שאין פשוט יכול להשתמש בג'ק של האוטו ופשוט להניח את הרכב על בלוקים.

[סעיפים 9,10 למי שנתפס לו הבורג שמחזיק את הצלחת כמו שקרה לי].

החלקים הדרושים הם:

1.צלחות.

2.רפידות.

3.שמן ברקס [למי שיחזיר את הבוכנה של הקלאפר ופשוט ינזל לו שמן כמו שקרה לי רוב הסיכוים שתיהיו חיבים להחזיר את הבוכנה אחורה].

עכשיו לחלק המעניין הסבר מפורט על מהלך העבודה:

התחלתי בזה ששחררתי את הבוג'ונים של הג'אנט עם הבוקסה 19 והידית כוח לאחר מכן הרמתי את הרכב בליפט ולאחר מכן המשכתי לשחרר את הבוג'ונים עם המפתח צלב

4ehdznflnym2.jpg

לאחר מכן הורדתי בזהירות את הג'אנט מהרכב ועמדתי פשוט מול הצלחת והרפידות של הרכב

jtn3iinvlyot.jpg

לאחר מכן השתמשתי בבוקסה אלן 6 ובראצ'ר

z2e2o2um5qww.jpg

לאחר מכן פתחתי את שני הברגים של הקלאפר [חשוב לזכור הבורג הארוך הוא העליון והקצר הוא זה שלמטה לא להפוך חשוב]

mgnrininmnxd.jpg

rlyzgvzghzwy.jpg

לאחר מכן בעזרת מברג שטוח[-] הוצאתי את הרפידות הישנות וזרקתי אותם בקרטון החלפתי בחדשות והנחתי את הקלאפר בצד.

לאחר מכן לקחתי את המברג פיליפס[+] ופתחתי את הבורג שיושב על הצלחת ומחזיק אותה לאחר מכן החלפתי את הצלחת הישנה בחדשה והברגתי בחזרה את הבורג שמחזיק את הצלחת לאחר מכן החזרתי בחזרה את הקלאפר למקומו על הצלחת לאחר שהחזרתי את הבוכנה על הקלאפר לאחור בישביל שהמרווח שבין הרפידות יתאים לעובי הצלחת וכמובן סגרתי את הברגים של הקלאפר [2 ברגים אלן אחד ארוך למעלה והשני קצר למטה].

mzqddmgnyf4o.jpg

2f21yigmzgny.jpg

החזרתי את הגאנט למקומו על הצלחת סגרתי את הבוג'ונים של הג'אנט והורדתי את הרכב לרצפה לאחר מכן חיזקתי בעזרת הידית כוח והבוקסה 19 את הבוג'ונים ממש מחזה יפה.

lz4njjyituzw.jpg

החלקים הישנים:

e5zytvywdi1n.jpg

njeltgmwwdou.jpg

qojnz4kr5mta.jpg

לסיום כמו שאמרתי בהתחלה בעיקבות החזרת הבוכנה שבקלאפר עלה השמן מהמשאבה ונזל אז הוספתי עוד קצת נוזל בלמים ולאחר שסגרתי את המיכסה שפכתי בקבוק מים על המקום שבו נזל הנוזל בלמים לאחר מכן נכנסתי לאוטו פימפמתי קצת את הדוושה של הברקס עד שחזרה למקום יצאתי לעשות סיבוב כדי לבדוק את תקניות הברקסים והם היו פשוט מעולים אפילו יותר מהמצופה.

העבודה היתה ממש מהנה זמן העבודה שלקח לי היה משהו כמו עשרים דקות גג חצי שעה.

שאלות טענות מענות ובקשות שונות יתקבלו בברכה מקווה שהאהבתם את הנושא שתיהיה שבת שלום לכול חברי הפורום :]

בברכה דוד.

פורסם

עבודה יפה רק דבר אחד הפריע לי, בעיקרון מערכת הבלמים היא מערכת סגורה ואין לה דליפות כך שאם דחפת את הבוכנות פנימה ונזל נוזל בלמים כנראה מישהו מילא כמות גדולה יותר ועכשיו היא נזלה החוצה והגיע לגובה הרצוי, בהוספה שלך שוב גרמת לעודף בנוזל בלמים.

בדוק שאתה נמצא בדיוק במפלס הנכון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
עבודה יפה רק דבר אחד הפריע לי, בעיקרון מערכת הבלמים היא מערכת סגורה ואין לה דליפות כך שאם דחפת את הבוכנות פנימה ונזל נוזל בלמים כנראה מישהו מילא כמות גדולה יותר ועכשיו היא נזלה החוצה והגיע לגובה הרצוי, בהוספה שלך שוב גרמת לעודף בנוזל בלמים.

בדוק שאתה נמצא בדיוק במפלס הנכון.

קדום כול תודה מיכאל.

בשני המצבים הקימים שהרכב היה גם לפני ההחלפה וגם וגם אחרי הנוזל בלמים היה על הקו של הFull תמיד לא מעליו מקסימום אם אני צריך להוסיף תמיד יש לי בבאגז'.

עכשיו למה החזרתי את הבוכנה מכיוון שלא היתי יכול להחליף את הרפידות הישנות בחדשות הם נגעו אחת על השניה [כן לא בשניה]

וכאשר ניסתי להחזיר את הקלאפר למקומו שוב פעם גילתי כי הבוכנה יצאה ממש לבחוץ [מה שגם מעיד של רפידות שמצריכות החלפה]

ושוב פעם התאמתי בעזרת הפלייר תוכי את הבוכנה לעובי של הצחלת ולאחר שהחזרתי את הקלאפר המשכתי לעבוד רגיל.

כלומר הכמות שהיתה ברכב [Full] במצב לפני החלפה היתה הכמות נוזל הבלמים יותר מאשר שאחרי ההחלפה.

[יציאת הבוכנה גרמה להבדל בין המפלסים בנוזל הבלמים.

דוד.

• תוכן חדש...