Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר קטליטי טויטה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי טיוטה 2003 היא עשתה 70,000 , בלוח שעונים נדלקה לי נורה צהובה

הלכתי למוסך מרכזי והם אמורו לי שזאת תקלה P0420 התקלה הידועה של ממיר קטליטי ( מחיר תיקון 5,000 ש"ח )

עכשיו לאחר עיון באתרים ובפורומים הבנתי שזה לא אומר שבאמת יש בעיה בממיר אלה במחשב הרכב.

וכדי לפתור את זה יש לעדכן את התוכנה של מחשב הרכב ( דבר שעולה 1300 ש"ח ) .

האם מישהו מכיר את זה ?

האם זה פותר את הבעיה ?

אשמח לקבל עזרה :-D

פורסם

בשנתונים אלה כפי שציינת הבעיה היא ידועה ומוכרת. 70,000 ק"מ זהו קילומטראז' נמוך מהממוצע, בדרך כלל מדובר על ק"מ גבוה יותר. התיקון שהוצע לך בחברה הינו של החלק המקורי, שכפי שאתה מבין אינו באיכות גבוהה. במצב זה דווקא ממיר קטליטי חליפי איכותי (עדיפות לתקן קליפורני) עשוי להחזקי מעמד למשך זמן ארוך יותר והמחיר שלו זול בהרבה מהמקורי (כ-1300 ש"ח כולל התקנה).

• תוכן חדש...