Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונת הכביסה הישנה שלי שכבר שנה לא מוציאה מים החליטה להתחיל להוציא. ספונטנית. על כל הרצפה. מדובר במכונה ישנה שכבר אין טעם לתקן, לטעמי, ובכל מקרה בא לי להתחדש באחת שיש בה תאים לאבקה ולמרכך...

בעקבות חודש רצוף הוצאות לא מתוכננות - ובשל העובדה שאני רווק שמכבס בערך פעם בשבוע שבועיים, אני רוצה אחת זולה. ראיתי בזאפ שבאיזור 1000 ש״ח יש כמה אופציות הכוללות משלוח - מתאים לי. אבל איך בוחרים?

פתח עליון או קדמי - לא משנה ממש. מהירות סחיטה? אין לי מושג. מה עוד יכול להיכנס למערכת שיקולים?

אשמח מאוד להמלצה ספציפית על דגם, או לכל הפחות חברה (פרידג׳ידר/לנקו/האייר/אלקטרה/אלג׳י כולן מציעות מכונות של 1000 ש״ח פלוס קצת, עד 1300 אני יכול לשלם, עדיף כמה שפחות).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני ממליץ לך כמובן על מכונת כביסה עם פתח עליון,

וכמובן לוודא שיש שם תוכניות למגוון כמו כותנה, צמר וכו'.

ההמלצות שלי הן בעיקר למכונות מפירמה מוכרת, אבל הן מעל התקציב שלך.

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הייתי בסרט הזה לפני כמה חודשים. התקציב היה דומה לשלך, חיפשתי הכי פשוט שיעשה את העבודה בלי צעצועים נוספים ובלי אלקטרוניקה מיותרת. הסתובבתי בהמון חנויות ותשים לב שיש פערי מחיר ענקיים. לא הרגשתי שלם עם המכונות כביסה הממש זולות. הרגישו לי מתפרקות ולא עמידות עוד לפני ההפעלה הראשונה. סתם תחושה שלי.

בסוף נכנסתי לניופאן OUTLET באזור תעשיה חדש בראשון. יש להם שם גם מכונות כביסה מתצוגה (לא עברו שימוש חדשות לגמרי עם אחריות לשנה). קניתי שם מכונת כביסה INDESIT בכ 1500 ש"ח (כ 400-500 ש"ח זול יותר מהכי זול בזאפ). שווה לקפוץ לשם ולבדוק מה יש במלאי.

אסף

פורסם

תן דעתך שיתכן שבשבוע הבא ירדו מחירי המכונות, בגלל תקנות מיסוי חדשות ומיטיבות, לשם שינוי. תבדק ברשת.

גמני יכול לשבח את אינדסיט, 18 שנים פה וחוץ מחלודה - מתפקדת היטב. היו שני תיקונים קטנים בדרך, לא סיפור.

נסה לחפש בפורום שרשור על מכונות כביסה שהיה בשנה שעברה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

דעתי האישית - קנה את הכי זול.

אין לך צרכים מיוחדים, מהירות סחיטה לא משנה לך כי אתה עושה כביסה לעיתים נדירות(רק להשוואה אצלנו מכבסים לפחות פעם אם לא פעמיים ביום מכונה מלאה... ילדים...).

פתח עליון יותר נוח אבל אי אפשר להעמיד משהו על המכונה כמו מייבש למשל. יש לך תוכניות לזה ?

אני קניתי קריסטל תורכית אנלוגית לחלוטין מדגם BR-1100 לפני כשבע שנים והיא מעולם לא עשתה ולו את הבעיה הקטנה ביותר, בדיעבד הייתי חוסך עוד כמה מאיות וקונה את הדגם עם סחיטה איטית יותר.

מדובר על משהו כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589260

ראה גם :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=340962

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מסכים עם הבחור מעלי, אם התקציב מוגבל מכונה ב1000ש"ח~ תעשה את העבודה, ישנם יבואנים שנותנים 3 שנות אחריות (לפעמים בתוספת תשלום).

אני רכשתי אחת לפני יותר משנתיים מכונה עם פתח חזית, אחת של פרידג׳ידר ב1000 ש"ח+200ש"ח הרחבת אחריות. השיקול היה תקציב מוגבל ושימוש פשוט ומועט יחסית. אז הערכתי שגם אם היא תעבוד בדיוק 3 שנים זה יספיק לי, בפרופיל השימוש הזה אתה לא צריך יותר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בתקציב שלך אין אפשרויות למכונות של חברות מובילות, גם לא לפתח עליון.

אני במקומך הייתי קונה את המכונה הזאת:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5878

לפחות שתהיה לך אפשרות לסחיטה נורמלית - 800 סל"ד ותכנית מהירה.

גם תנאי תשלום נוחים.

תמורת 150 ש"ח תקבל שנתיים נוספות של אחריות מניפאן :

מכונות כביסה אחריות לשנה / שלוש שנים במימוש האופציה לרכוש שירותי אחזקה למכונת כביסה לתקופה של 24 חודשים במחיר של 149 ₪ בלבד, בהן יוענקו תנאי אחריות ושירות מלאים באופן זהה לשירות הניתן במהלך שנת האחריות המלאה למכונה.

אגב, גם האתר הזה מניסיוני בסדר גמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי.

פרסמתי הודעה לפני שבוע בעניין דומה, בסופו של דבר זו הייתה נזילה ממשאבת המים.

סדר גודל של 150-200 ש"ח ויש לך אחת כזו - רכשתי בשחף בפ"ת.

ההחלפה פשוטה, והכי חשוב - זה דוחה את מועד ההחלפה של המכונה וחוסך לך קצת מזומנים בצד (מה מצב המיסבים ?).

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...